Försvinn självskadetankar, försvinn!

Hela dagen har i princip gått åt till att inte skada mig - och jag har klarat mig trots att tankarna maler och maler. Fast samtidigt har jag hellre tankarna på att skada mig än de andra, ännu mörkare tankarna på att dö. Jag vet inte om det är ett sätt att fly och distrahera mig från dödstankarna som skadetankarna har kommit tillbaka, men det gör nästan detsamma. Okej, inte för att det var så jättelänge sedan jag skadade mig sist, men ändå så pass länge att jag kan säga att tankarna har varit borta, men nu är de alltså här igen. Idag har jag stått emot. Hoppas bara jag kan somna och släppa det här för en stund trots att tanken har gått så långt. Jag vill helst inte behöva tvingas gå upp inatt bara för att jag inte kan stå emot. För jag kan stå emot. Jag har gjort det hela dagen. Jag kan. Jag kan. Jag kan. Jag ska!


Imorgon blir en ny dag, men jag har lite saker att göra så förhoppningsvis kan jag distrahera mig då med. Tankarna är jobbiga just nu. Sitter och dricker lite te i dagrummet och ska snart gå och lägga mig, men först måste jag stå emot den starkaste tanken och inte skada mig det sista jag gör innan jag kryper under täcket. Egentligen ger det mig ju ingenting att skada mig - det vet jag ju. Dessutom kommer jag ju med största sannolikhet få tillbaka tanken efter att jag har följt den också måste jag följa den igen, också är hela den där cirkeln igång. Men tankarna blir så himla starka att jag inte vet hur jag ska göra för att stå emot tillslut. Jag ska väl försöka spendera så mycket tid som möjligt i dagrummet och med Buffy som jag har gjort idag. Nu är det "bara" att stå emot de här sista, starka tankarna. Jag vet inte hur, men jag får väl sitta här ute tills jag vet. Eller tills jag känner att jag har övertaget för en stund.


Jag har sagt en sak och menat en annan

Jag blir så less på mig själv. När någon väl kommer och pratar med mig får jag inte ur mig allt det där som finns inombords och bara skriker på att få komma ut. Nejdå, jag börjar med "det är bra" när det inte alls är bra, utan jag istället bara går sönder inifrån. Tillslut kanske något av det där jag vill ha sagt kommer fram, men efteråt är jag alltid lika besviken; jag skulle sagt mer, sagt annorlunda, sagt det där. Sedan har jag ju svårt med det där huruvida jag ska säga som det är eller inte. Just nu är det en salig blandning mellan sanningar och lögner och jag kommer som ingen vart. Jag vet vad jag vill, men jag vet också vad jag har lovat. Det är ju absolut skönast (och bäst) att säga sanningen även fast den inte är så vacker; det är skönt att få ur sig, men samtidigt är jag rätt fascinerad över hur lögnerna kan bära så långt. Givetvis uppmanar jag varken någon annan eller mig själv att ljuga, men när jag är i det här stadiet har jag - som aldrig annars ljuger och som är starkt emot lögner - en tendens att dra fram de där riktigt fula lögnerna. När jag får sådana här chanser när någon kommer och pratar med mig drar jag mest lögnerna för att de är lättare än den mörka sanningen, men helst av allt skulle jag bara vilja öppna hela mitt inre, låta någon titta på det och sedan kunna prata om allt det där som finns där inne - men så har jag så svårt att få fram det när det väl gäller. Jag försöker träna varje dag på att formulera det jag känner när jag skriver i min dagbok, men knappt där kan jag få fram allt som finns på insidan. Jag vet att det inte känns bra, men sedan kan jag som inte beskriva vad det är som känns så himla fel, som gör så himla ont. Då är "det är bra" så himla mycket enklare att säga - trots att "nä, jag mår inte så bra" ligger så mycket närmare sanningen.Det finns så många varför i denna svåra fråga. Hjälp oss finna svaren, hur övervinna denna plåga?Givande läkarsamtal

Hade tidigare idag ett väldigt bra, och långt, läkarsamtal med chefsöverläkaren. Fick veta en massa om vad som händer och hur de tänker och det är verkligen jätteskönt att ha lite koll. Mycket var "kanske" så det kommer någon annan gång när det är mer säkert, men det är i alla fall behandlingskonferens nästa vecka eftersom mitt LPT går ut snart. Där ska det väl bestämmas vad som händer framöver och om det ska bli något mer LPT och så. Inför det där ska jag tydligen tänka på mina kort- och långsiktiga mål som jag ska framföra. Jaha...får väl se hur bra det kommer gå att både ta fram mål som jag inte har och sedan få fram det muntligt.

Jag ska även få testa på en ny medicin - eller snarare om jag vill - som kanske kan vara ett sista försök i medicinsk väg. Tydligen har jag provat på en massor med olika mediciner, men det är så klart inget jag kommer ihåg, förutom två. Åh, trots att ECT:n gjorde så mycket bra för mig, hatar jag att mitt minne är så påverkat. Nåväl, jag får i alla fall välja själv om jag ska testa någon av de här medicinerna (eller båda om en visar sig inte fungera) och jag blir galen på dessa val. Hade nästan önskat att jag blev tvingad. Inte vet jag om jag vill testa några mediciner när jag varken har livsgnistan eller tron på mediciner, men jag ska alltså välja. Jag fick med mig en liten bunt med papper om dessa två så jag ska väl ta och läsa igenom dem innan jag behöver börja bestämma om jag ska testa eller inte. Känner nästan en skyldighet att testa trots att mitt hopp är som bortblåst. För tänk om de fungerar, då kanske det händer något annat. Något annat än det här.Värdefulla handlingar och frustration över LPT:t

Snart är äntligen denna dag över också (ja det är den högsta önskan varje dag jag vaknar: att dagen ska ta slut), men först väntas något som betyder så mycket för mig: besök av mamma och pappa. Egentligen skulle de inte komma, i alla fall inte första delen av den här veckan, men efter ett samtal med mamma tyckte hon att jag behövde lite besök. Gulle. Så det känns bra att ha det att se framemot. Annars har väl dagen varit som den har varit. Försökte sova så länge som möjligt och det gick ju rätt bra. Sedan har jag även försökt vara ute i dagrummet för att distrahera mig från alla tankar och det gick väl så där. Däremot har jag i alla fall fått prata av mig med rätt många - tre tror jag - från personalen som, under dagen, frågade hur jag mådde och jag sa inte bara "bra". Det har hjälpt mig mycket under dagen så jag ska försöka komma ihåg det, att få prata lite med någon ger så mycket - trots att det inte är någon lång tid. Men det som skulle ge mest är att få bli utskriven. Förstår verkligen inte varför jag ska vara här när jag bara är på förvaring. Det är ju inte så att någonting blir bättre, det känns ju snarare som att det blir sämre. Så om jag blir utskriven imorn eller om någon månad tror jag inte har så stor skillnad. Bara kanske det att jag då har fått planer. Just nu har jag bara mörka tankar, men det skulle inte förvåna mig om de, av att stanna här lite längre, blir planer. Fan vad jag är less alltså. De som jobbar här gör verkligen ett bra jobb, så det är inget klageri mot dem, men jag tror de flesta är lite less efter över sju månader. Jag förstår varför jag behövde vara här när jag skadade mig varje dag, bältades, medicinerades och fick ECT, men nu är jag ju bara här. Jag önskar så att jag bara kunde gå och skriva ut mig, men däremellan står läkarna och mitt LPT, så det är ju inte det lättaste. Som sagt är personalen verkligen jättebra, men jag önskar bara de kunde läsa mina tankar och förstå att jag inte behöver vara här, utan att jag behöver få komma hem. På riktigt.


Så här vackert är mitt ID- armband nu efter drygt sju månader. Jag har varit här för länge. Det är dags att komma hem.


Tillbaka bakom lås och bom

Nu är jag tillbaka på avdelningen igen efter permissionen. Känns otroligt jobbigt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ville väl bara kika in här. Någon annanstans jag också vill kika in är hemma. Bara få vara där. Själv. Ifred. Samtidigt som sällskapet i helgen har varit guld värt och jag har fått prata ut en stund. Oj vad jag är tankspridd just nu. Skriver allt möjligt och raderar och skriver och raderar. Det ska tydligen hända en del förändringar i vårdlagen imorn här på avdelningen. Hatar förändringar. Nåväl, finns ju inte så mycket en kan göra, men det är jobbigt ändå. Kanske jag kan tänka på det istället för mina mörka tankar. Hade varit skönt för de har inte släppt mig för en sekund under helgen. Jag har bara tänkt och tänkt, även när jag har gjort saker som borde vara roliga. Nej nu ska jag sluta innan jag blir alltför negativ. 

Något positivt: tre veckor skade- och kräkfri.


Helgpermis!

Fick permission från och med idag fram tills på söndag så det kändes jätteskönt. Verkligen välbehövligt! Ska dessutom få tillbringa tid med min fina vän Elin och vi ska ha en kväll som på de gamla goda tiderna - dvs innan jag blev inlagd. Snart kommer mamma och hämtar mig, sedan hämtar vi Elin och därefter åker vi till Sunderbyn också får jag träffa mina saknade djur.


Imorse träffade jag psykologen för utredningen och vi pratade litegrann och det var så otroligt skönt - ungefär lika skönt som det var att prata med sjuksköterskan igår. Vi planerade in flera möten nästa vecka så förhoppningsvis blir den där utredningen klar snart. Kanske får jag svar på varför jag inte förstår mig på den här världen och det här livet, kanske inte, men det känns skönt att få det gjort i alla fall - oavsett vad det visar.


*

Hör mig, hör mig

skriker det inom mig

men vem kan väl höra när jag aldrig talar

det är så mycket jag vill säga

som aldrig sen blir sagtEdit: En sjuksköterska kom in i mitt rum och pratade en stund med mig. Åh så värdefullt det var! Fick lätta mitt hjärta en aning, även om jag började samtalet med att säga "bra" när hon frågade hur jag mådde trots att jag hade legat i sängen i över en timme och gråtit innan. Men det behövdes för oj så länge sedan det var sedan jag grät sist. Skönt att få släppa på det där lite grann. Sedan fortsatte jag att le och skratta när jag pratade allvarligheter med sjuksköterskan, men jag kan liksom inte rå för att mina känslor på insidan speglar mina känslor på utsidan. Okej, nu ska jag sluta skriva. Mamma och papp har nyss varit här så nu ska jag försöka sova gott. Hoppas ni gör det med. God natt <3
Och jag börjar bli orolig över att du inte vet hur jag mår

"Bra!"

Det är så lätt att säga - både när det är sant och när det är en lögn - när någon frågar hur en mår.
Men jag har svårt att säga det jag egentligen känner om det är riktigt dåligt. Eller det beror på, i vissa fall går det bra att säga "inte så bra", och stundtals kan jag till och med säga "skti", men egentligen vill jag säga mer. Jag vill prata om det jag känner, eller bara få det ur mig på något sätt, för då känns det oftast lite bättre.
Anledningen till att det kan vara svårt ibland att säga hur det är när det är riktigt dåligt är för att jag är rädd att inte bli betrodd. Jag vet inte varför det skrämmer mig så mycket, men jag vill bara inte bli sedd som en överdrivare. Också är det ju något visst med när personer berättar för en själv hur en mår också stämmer inte det, tycker jag i alla fall. När någon säger "nu mår du bättre" eller "nu mår du sämre" när det egentligen är helt tvärt om (jag har fått höra båda de två senaste dagarna).

Just nu känns det inge vidare. Eller ja, det känns skit. Och jag vill få det ur mig, men samtidigt vågar jag inte prata. Min medicin har tagits bort idag för att jag ska testa utan (eller ja, jag har egentligen varit utan den sedan jag fick motgift mot överdosen för snart två veckor sedan, men då har jag varit utan den pga levern, nu är jag utan den för att jag ska), så personalen här bad mig säga hur jag mår så vi får se hur det fungerar utan medicinen osv. Nja... Hur jag, som har sagt att "det rullar på" de senaste två veckorna, ska kunna säga hur det är känns inte jättelovande. Men man vet ju aldrig, det kanske börjar gå uppåt från den här svarta svackan jag har befunnit mig i sedan dagarna innan överdosen. Gårdagen kanske upprepar sig och händer igen. Men fortsätter det kännas så här svart vet jag inte hur jag ska våga tala om det. Kanske hjälpte det här lilla (att skriva) mig att reda ut tankarna och kan få mig att agera annorlunda. 

Oavsett vad som händer tror jag inte medicinen gör någon skillnad. Har aldrig känt av när någon medicin har tagits bort och jag minns inte sist jag kände att någon fungerade heller. Det känns i och för sig som att den här har hjälpt mot tvånget i samband med ECT:n så det var väl ett undantag, men i överlag har jag rätt svårt att se, och tro på, mediciners verkan. Men om det fortsätter kännas så här svart och jag säger det, kommer de ju förmodligen tro att det är medicinen (eller som det jag inte vill ska hända: att de tror att jag inbillar mig på grund av att medicinen är borttagen och tänker att jag överdriver).

Nu har jag i alla fall fått skriva av mig lite och det hjälpte faktiskt en hel del. Känner mig inte lika grötig i skallen, plus att tiden har gått och jag känner mig alltid bättre till mods när jag vet att det är kortare tid kvar tills jag kan gå och lägga mig. Förlåt för all negativitet, men jag har så svårt att se saker positivt just nu.


Igår var en otroligt bra dag när jag fick träffa denna underbaring. Så här glad var jag då, men när jag sa att jag mådde bra, tidigare på avdelningen, trodde de mig inte. Nåväl, jag får väl bli bättre på att faktiskt säga hur jag mår så de börjar tro på mig när det är så här bra som det var igår.


Jag ljuger om allt, jag kastar mina tankar ingenstans och överallt

 


Alla smärtans dag

Ungefär så känns det precis nu. Smärta. Svärta. Men spolar vi tillbaka tiden till ungefär hela den här dagen annars så har den varit jättebra. Har pratat i telefon med Elin, öppnat en så fin alla hjärtans dag-present från Emma, vågat duscha för första gången på nästan två veckor, skrivit lite grejs och försökt söka jobb. Just det där sista stressar mig som in i helvete för mina tankar spinner iväg direkt och allt slutar med att jag måste sälja min lägenhet, men nu har jag i alla fall sökt två jobb och det känns bra. Dock vet jag ju inte alls hur jag orkar efter att ha mått så dåligt så länge, men jag kan verkligen inte bedöma sådant där för jag ser det som att bara jag kan stå och gå så kan jag vad som helst, samtidigt som jag vet att det egentligen inte är så. 


Något annat som var bra som hänt idag var att jag fick ha läkarsamtal. Inte för att det gav mig så otroligt mycket, men jag fick i alla fall tillbak min medicin, blev av med extratillsynen och fick en kort timpermission ikväll. Så ikväll ska jag få gå ut med mamma, pappa och Elin och äta och det ska bli så skönt att få komma ut härifrån i någon timme. Jag ser framemot det, men just nu har jag fastnat i min negativa spiral om hur i helvete jag ska få in nå pengar när jag inte kommer skaffa något jobb osv. Att jag kommer bli vräkt och att allt kommer gå åt helvete för att jag är värdelös och inte kan klara av något. Men varför hamnade jag här i mörkret då när allt var så bra tidigare? Jag vet inte, men jag ska försöka komma ur den här spiralen på något sätt för jag får inte börja planera min död trots att det är så jävla lockande. Jag får inte. Jag får inte. Jag får inte. Jag har lovat. Jag ska inte.

Ligger just nu och kramar om denna söta i ett desperat försök till att vända mina tankar helst så fort som möjligt.


Lite positivitet

Jag har varit så otroligt nere och sett allt så svart den senaste tiden. Nu skrattar jag helt plötsligt (med grund från äkta glädje) och känner att jag nog klarar av den här dagen också. Har nämligen pratat i cirkus sådär nästan tre timmar med min underbara vän Elin och sådant betyder så mycket för mig. Pratade om absolut allt mellan himmel och jord och det var så skönt att höra hennes röst igen. Blev tyvärr avbruten av prover som skulle tas, men känslan sitter i. Och det kan jag nog leva på hela dagen. Jag är så tacksam över de vänner jag har och att de faktiskt stannar kvar - trots att det har varit rätt svart.Jag försvinner ibland och alla frågar vad jag tänker på, men jag kan inte berätta för man får inte tänka så

Svart. Allt känns så jävla svart. 

Och jag vill bara bort. Men jag får inte. För jag ska leva. Och det gör så jävla ont. För jag känner inom hela mig vart jag ska färdas. Men så stoppas jag. Och det ger mig panik.
Men hur ska jag få bort det svarta då? Jag vet inte. Och jag minns inte ens sist det kändes så här mörkt. 
Hur gör jag?
Jag vill bara ligga och gråta. För att lätta på trycket lite.
Men jag kan inte. För alla tårar är som bortblåsta. Alla känslor med. 
Förutom känslan av mörker. 
Den finns ständigt där.
Och det känns som att jag går sönder inifrån. Fast utan känslor.


Jag hör hur jag skrattar, åt något du sa

Dra på smilbanden. Flina. Le. Fnissa. Skratta. Gapskratta. Jag har nära till dem alla. Oavsett vad. På riktigt.

Jag kan verkligen skratta i alla tillfällen. Skratta så att tårarna sprutar eller ge ifrån mig ett litet fniss i det mest konstiga tillfället. 
Ibland menar jag det. Ibland kommer det direkt från hjärtat. Men många gånger kommer det bara. Det är som att mina mungipor dras uppåt av någon automatisk kraft. Visst är det väl roligt att kunna skatta så mycket, men när jag gör det i fel situationer kan det lätt uppfattas som att jag antingen är otroligt oseriös eller att jag mår jättebra. Ofta får jag höra att det är så roligt att se att jag mår så bra när skrattar, när det i själva verket bara är så jag fungerar. Det kan visserligen vara en hjälpande hand när en vill lura andra att en mår bra, men vill en bara vara, och försöka vara ärlig blir det svårt ändå eftersom ens sätt normalt tolkas annorlunda. För om någon skrattar tänker en ju att personen i fråga har roligt. Är glad. Vilket i och för sig kan vara fallet. Men det behöver inte alltid vara så. Det kan vara som för mig: jag har otroligt nära till skratt. I nästan alla tillfällen. Jag ler. Jag skrattar. Mina mungipor får sig en skjuts uppåt.

Så att jag ler betyder inte alltid att jag är glad.


Förflyttad

Det har varit lite tomt här men jag blev förflyttad med ambulans i onsdags till IVA i Piteå där jag inte fick ha på telefonen. Nu har jag återigen blivit flyttad, men denna gång tillbaka till 25:an. Trots att jag är på en låst avdelning med övervak känner jag mig ändå friare nu än vad jag gjort den senaste veckan då jag varit fastkopplad lite överallt. Har fått byta rum vilket känns rätt surt, men det är ju inget att göra åt saken. Nu känner jag mig mest trött och smutsig men jag bryr mig inte så mycket. Kroppen mår ju uppenbarligen bättre eftersom jag har flyttats från IVA, men huvudet är väl som det är. Jag är mest tom och less på allt. Men här var en liten uppdatering i alla fall. 


Åt rätt håll

Eller det beror väl på vad som räknas som åt "rätt" håll, men jag har ju lovat att försöka. Lovat att göra. Så då kan man väl säga att det går åt rätt håll. 

Jag är flyttad från intensivvårdsavdelningen till akutvårdsavdelningen nu för att mina prover var tillräckligt bra för det, men inte nog bra för medicinvårdsavdelningen. Annars har dagen varit som de andra dagarna. Långa. Ångestfyllda. Och ångerfulla. Väntar på att mamma och pappa ska komma och hälsa på mig så det känns bra. Mår fysiskt väldigt bra. Psykiskt känns det rätt rörigt. Har inte så mycket mer att berätta. Idag fyllde min älskade mormor 93 år. Grattis!

Här var imorse när vi pratade i telefon. Min morbrors fru tog kortet för själv satt man ju på andra sidan luren och snackade - fast i en massa slangar. Tack och lov sitter jag fast i betydligt färre slangar och sladdar nu än förr vilket känns skönt. 


Dagarna går

Jag mår betydligt mycket bättre fysiskt nu än vad jag har gjort, för jag har mått så sjukt, sjukt dåligt, men det visste jag ju att jag skulle göra eftersom jag har varit med om det här förut. Jag ligger fortfarande på IVA och mina värden har blivit bättre, men de är inte bra ännu. Ligger här fastkopplad i min säng och försöker få tiden att gå varvat med att jag får uppskattade besök. Jag önskar att de bara kunde släppa ut mig härifrån, men jag fattar ju att de inte gör det när provsvaren ser ut som de gör. Något jag tycker att de i alla fall borde göra är att släppa på vaket. Alltså seriöst. Visst är jag självmordsbenägen och har självskadeimpulser, men jag skulle varken kunna eller göra något här för det är folk i närheten precis hela tiden och jag vill verkligen inte göra något för jag vill bara ut. Har ingen aning om hur länge jag ska vara här, men det kommer väl provsvaren visa. Snarast hoppas jag.


Så här fina glas får man i alla fall


Jag har gjort det igen, jag har dröjt mig kvar, det finns en gräns för nästan allt men för dig har jag gjort undantag

Så var jag här igen. På bloggen med ett dåligt besked.

Permissionen själv till lägenheten gick inte så jävla bra. 
Jag köpte tabletter som jag hade planerat sedan länge. Eftersom jag visste hur sådana tabletter verkar, hade jag en plan hur allt skulle gå till (ingen skulle märka något, jag skulle gå igenom hela helgen och sedan skulle det vara för sent). Det gick bra till en början då ingen märkte något - förrän min pappa, med något sjätte sinne, fick för sig att kolla min internetbank och såg att jag hade varit på Apoteket. Så det blev väckning mitt i natten idag och en resa till akuten i Sunderbyn och där fick jag agera nåldyna eftersom jag är så himla svårstucken och de behövde ta prover och få in massvis med dropp och sådant. Sedan minns jag inte så mycket för jag mådde så otroligt illa och den där känslan är outhärdlig. 

På något sätt tog jag mig igenom natten och blev sedan bedövad och fick någon slang insydd i halsen som skulle underlätta provtagningarna och droppinsättningen eller vad det nu var. Flyttades till IVA där de först röntgade mig och min halsslang och nu sitter jag här med vak från psykiatrin på 32:an. Har varken fått äta eller dricka annat än att dutta med en liten skumgummisak i en dryck och fuktat munnen, men nu får jag äntligen dricka i alla fall och det är så otroligt skönt. 

Just för tillfället mår jag rätt bra fysiskt och det är jag så glad över för som jag mådde inatt var verkligen en riktig plåga. Psykiskt däremot är det väl lite så där. Skäms otroligt mycket och har dåligt samvete gentemot alla runt omkring mig. För någon vecka sedan hade jag dock planerat att just detta skulle vara mitt sista försök, så om jag inte dog skulle jag försöka kämpa. Just när jag köpte tabletterna ville jag inte göra det, men jag kände mig tvungen eftersom jag hade tänkt tanken, men samtidigt var ju mitt syfte att dö. Jag vet inte hur jag ska förklara mina tankar, men det är så de går. Jag gjorde det just då för att jag kände mig tvungen, och jag gjorde det överhuvudtaget för att jag ville dö. Nu ser proverna inte så bra ut så jag kommer väl inte dö, men då är det väl att kämpa vidare nu som gäller. Kämpa för livet.


Min skumgummiklubba som jag har fått "dricka" med hjälp av.


Nutid

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Allt har gått så otroligt fort. Jag hade ett läkarsamtal och nu är jag helt plötsligt hemma hos mamma och pappa. Det där jag skrev fört om att jag var så himla glad och inte hade några mörka tankar längre var en ren och skär lögn och jag ber om ursäkt för det, men jag var rätt borta i andra tankar som inte passar att dela här.

På tisdag och onsdag var jag så nervös inför läkarsamtalet jag skulle ha och ville verkligen inte ha det, men det visade sig att det inte var något att oroa sig för. Det gick jättebra och jag ska börja få mer friheter för att testa mitt egenansvar - vilket börjades redan samma dag. Så från att precis fått gå ut med personal fick jag igår två timmar helt själv att gå till min lägenhet och göra vad jag ville. Att bara sitta där helt ensam i tystnaden var så himla befriande. Efter att i princip har varit under uppsikt av folk i nästan sju månader var det en speciell känsla att bara ta väskan och gå ut från avdelningen helt själv. Nu är jag ju alltså hemma hos mamma och pappa och en annan otroligt speciell känsla var idag när jag var med dem och handlade. Alltså fy fan vad det kändes konstigt! Bara själva konceptet. Det går liksom inte att beskriva. Allt känns så konstigt. Ovant. Bara att ligga i sin egen säng. Eller äta vilken tid man vill - och vilken mat man vill. Jag ska tillbaka på söndag så det ska bli en härlig och lång permission. Livet på 25:an är ju rätt inrutat: medicin en viss tid, mat en viss tid och läggdags en viss tid. Åt middag tre timmar senare än vanligt idag och nu är det nästan två timmar sedan det var läggdags för mig, så jag är rätt trött. Tänkte bara uppdatera lite om läget.


RSS 2.0