Hägnan in my heart

Jag bokstavligen älskar att jobba på Hägnan! Vara ute hela dagen (=man kan lyckas få lite färg när solen nu tittar fram), umgås med lite djur och kroppsarbeta. Kan det bli bättre?

Efter jobbet idag så körde jag mitt hantelprogram, åt middag, åkte en snabbis till stallet och min fina som förhoppningsvis får nya skor snart, övningskörde och snart ska jag träffa min fina Emma och ta en prommis i byn med Glory. 

Snart kommer bilderna från midsommar bland annat för de har i alla fall kommit in i hårddisken nu. Jag orkar för tillfället varken lägga in dem eller fixa bloggen men det blir väl när jag slutat jobba (som är imorn :'( ) om vi inte lyckas få så att jag får jobba mer. Man får väl hoppas!

saknar dig så otroligt...♥


myggor, myggbett och ännu mer myggor

Tillslut så kom de förbaskade myggorna vilket har resulterat till 28 myggbett på vänstra smalbenet och 24 på det högra. Alltså nästan 60 myggbett bara på smalbenen.

Mer än att ha fått myggbett så har jag för första gången lyckats köra en bil. Ytterst lite men jag ska köra mer imorn efter jobbet. Deassutom har jag:
•badat i Torne älv 3 gånger på tre dagar
•sett Kompis tamlat ut ur båten
•haft det underbart med släkt på mitt hjärtas ställe i Kuoksu
•jobbat och blivit ledsen för att jag snart har semester (!)
•bundit en midsommarkrans
•fotat en massa som snart kommer upp på bloggen bara jag laddar upp bilderna på datorn

Nu har jag ätit lite jordgubbar efter träningen och nu bär det av först till tandborsten, tåhävningarna och balansplattan och sedan till min härliga säng. Ni kan även räkna med att min bok kommer att öppnas. bra!


Lyckan är stor när solen kommer fram...

...och olyckan lika stor när den försvinner

Tänkte bara skriva lite kort innan jag sneddar över till min Emma som fyller 18 år idag. Grattis grattis <3
Som ni ser är det förjävligt här på bloggen men jag måste ändra allt.
Det kommer förhoppningsvis se bättre ut sen men ni får stå ut...

Träningen igår blev lika lugn som jag hoppats på att den inte skulle bli men det var faktiskt roligt ändå med bl a fotbollstennis som jag och Lisse var kungar på. Till de sista matcherna då.,.Från allsvenska hamnade vi slutligen i botten.
Jobbet idag var roligt som vanligt men dock mindre tungt vilket gjortde att jag kunde köra mitt hantelprogram när jag kom hem. Plockade blommor i drygt två timmar inför imorn och efter lunchen fick jag ett specialuppdrag som skulle slutföras och sedan fick jag gå hem för att min handledare tyckte att jag hade jobbat så bra. Fast det gjorde jag ju inte, normal som jag är, utan jag fortsatte jobba och personalen skrattade åt mig. Tillslut övertalade min handledare mig att åka hem så det blev att jag slutade en halvtimme tidigare.

Ska som sagt till Emma snart, bara hon kommer hem någon gång...

min goa' flicka!

Fia-Lisa, Daisy och get x2

Det är mina fina, nya  vänner på jobbet. Galet söta!
Fia-Lisa och Daisy är förövrigt två idisslande, gosiga kossor. Dessutom har jag 5 kaninkompisar. Jag vet att ni är avis!

Har äntligen lite tid, och ork, föt att blogga. Det har väl inte varit så mycket speciellt men efter mitt fysiskt krävande jobb, cykling i över en mil varje dag, en Emma som fyller 18 år imorn, träningar och matcher och hästen så är inte bloggen det första jag tänker på.
Dessutom är jag så sur för att jag inte får min design att fungera trots att jag gör som man ska!

Vi fick med oss 3 otroligt sköna poäng igår efter 8-0segern mot Trångors 2 och jag nickade äntligen in mig i målprotokollet. Har kännt att den funnits där men antingen har bollen gått över eller inte nått fram. En annan sak som glädjer mig är att höften börjar ge med sig. Peppar Peppar.

Nu regnar det som bara den men det gör inte så mycket för snart bär det av till träningen. Dagen efter matchen tror jag väl knappast att det blir så tufft men vi får hoppas att jag har fel. Jag behöver verkligen träna för jag har blivit så otränad så det finns inte. Jag känner mina muskler smälta bort till ingenting. Jag tränar som annars men det hjälper ju inte. Frustrerande... Mitt självförtroende på planen är ju inte på topp precis, men man får väl ta oc kriga istället. Det kan man ju inte vara dålig på i alla fall. Eller?

Nu ska jag sluta detta osamanhängande, men välbehövliga, inlägg och göra klart det sista för min Emma imorn och sedan försöka fixa den himla designen.

En liten bild på min nya kjol som jag, tillsammans med min duktiga maskin Husqvarna zig-zag, lyckades skapa. Om ni känner vår symaskin rätt så vet ni att det inte är någon lätt match att komma överänns med den. Man måste vakta sin mun medan man syr...
(rosetten är lite sne här...)


Lycka är små saker som hjärtat vårdar ömt och gömmer för evigheterHar varit och tränat, min dåliga dag har blivit bra igen och här är jag nyduschad och vacker...
Dock var den i början inte så tung som jag hoppats på men när jag blev ensam i min kö blev det allt jobbigt. Slå boll från mittplan, springa in mot mål i full fart, upp till mittplan för att slå nästa boll osv. Blev även den vanliga styrkan efter träningen och nu ser jag misshandlad ut på ryggen. Kul att jag ska till sjukgymnasten imorn när jag måste ta av tröjan...


Min söta lilla lyckobok innehåller det mesta. Lycklig blir man i alla fall!
Det här  är ju bara så jag på Irland

"Lycka är tjock, geggig lera"
Jane Lesley Gray, 12 år


hejdå dåliga dag

...för nu blir det träning!
Störtskön vinst igår och vi spelade verkligen bra som ett lag. Två vinster i rad nu efter att inte ha gjort något mål på 9 matcher. Dessutom har vi gjort 7 mål på två matcher varav 6 olika målgörare. Inte dåligt!

Dagen började bra men sedan gick allt bara åt fanders. Cyklade även till stallet på lervägen och det blev ju inte bättre av det. Just nu är jag bara taggad till tusen på träning och jag hoppas att det blir riktigt hårt!

femte juni

Angående datumet:
•Tror aldrig jag har fått sommarlov så tidigt
•Tror aldrig att det har varit så kallt!

Nu är det alltså sommarlov. Inte för att det känns som så precis men ja...
Inte mycket gjort i skolan idag annat än att jag fick veta lite betyg och de andra i klassen fikade. Hoho, jag har inte käkat något sådant på... bam bam bam baaaaa: 33 månader! Stolt.
Har då tillslut fått veta alla mina betyg på kurserna jag läst klart och skulle varit väldigt nöjd om det hade varit så att alla i denna värld hade pratat samma språk så man hade sluppit läsa engelska. Blä! Nästa termin ska jag bannemig bli bättre.

 Har för övrigt tre fioler på dejt här hemma och idag under lunchen kom Lillian hit så vi spelade och diskuterade lite tillsammans. Kom fram till samma favorit och ja, man får väl nästan säga att jag har bestämt mig. Ska rusta upp min egna så jag kan få lite mer för den när jag säljer den. Tror jag ska ta mig en truddilutt med den fjärdedels guldsträngade violinen innan jag stoppar i mig lite gröt före matchen mot Hemingsmark. Tagga, på med stonefacet och höj smärttröskeln!

 
min lilla Stainerkopia börjar ha gjort sitt <'3


En liten parantes här, min blogg ska fixas. Har försökt på alla sätt och vis men den vill inte lyda. Jag sätter mitt sista hopp hos denna person. Eller någon annan som kan detta?

knasigt!

Nu ser det ut helt åt tjottahejti men jag håller på att ändra. Ska bege mig mot skolan och NP i engelska så jag hinner inte fixa något mer men det får jag ändra en annan gång, ha överseende för det och fortsätt läsa!

jag är så dålig

Förlåt mig
Jo men visst, standardfras!

Nä men dagen har...., nä det är ni inte alls intresserade av att läsa men jag tyvärr inget roligt att skriva.
Nu ska jag gräva mig ner i skrivandets värld. Ja, ni läste rätt, trots att jag har pluggat klart för terminen och skriver mitt sista prov på måndag. Det är nämligen en sak jag håller på att skriva som troligtvis kommer upp här sen. Det kan dock ta ett tag men vi får väl se.

Nu ska jag som sagt drömma mig bort, eller nja inte precis.

för att jag saknar min Hanna
för att jag saknar en Hanna i min klass


hur smart får en hund bli?Pappa berättade igår om Max underbara sätt att väcka farfar.
Han tog träskon och släppte den i golvet (boooom!). Om han efter det låtsades sova tog Max skon och släppte den i huvudet. Haha härlig hund!♥
När farfar sedan klivit upp gick Max och la sig...

Saknar dig din stora valp♥

RSS 2.0