rubrik

Som vanligt så är jag så påhittig när det gäller mina rubriker...

Efter en kalaskul idrott med löpning och gym så drog jag, Klara, Henny, Laura, Rebecca och Anna till Waldorf, käkade och sedan vidare till hemmakväll och Konsum innan vi tog bussen till Björx och Anna. Där såg vi film, spelade kort och hade det helhärligt!
  När kvällen var slut lyckades jag hitta från Anna, i mörkret, till busshållplatsen. Fast för att vara på den säkra sidan så sprang jag nästan hela vägen för att, ifall jag skulle gå vilse, skulle jag ha en ny chans att hitta innan bussen gick.

Jag snackade alltså om gårdagen.

Dagen då, den började med 30 min ridning i skogen följt av 55 min på banan med hjälp av Barbro vilket gick jättebra! Nalle skötte sig fint och jag fick massvis med bra råd om hur jag ska rida :)

Sedan bar det av till skogen med pappa och Kompis på lite jaktträning i ca två timmar i Skajte. Det blev ingen fågel men vi såg några.

Jag spenderade väl sisådär en timme hos Bonita efter det och bara myste med min älsklingshäst<3

Nu ska jag dona lite här innan en film som jag ska se börjar, ha det!

ljuva vinst, bittra förlust

Som ni säkert har fattat av rubriken blev det ingen andra plats i serien pga att vi behövde minst fyra poäng. Det blev en förlust på träskplanen - där jag hann med att halka säkert 6 gånger under den tid jag spelade - mot Malmberget som känndes väldigt surt. Inte blev det bättre av att man satt på bänken fram till de sista femton. Lika maktlös som när man står i mål, inte kul. Däremot blev det en helhärlig vinst mot Kiruna - känns lagomt skönt att titta på tabellen och se att deras enda två förluster är mot oss -  och jag fick spela hela matchen. Vi var ju något vackra efter lermatchen mot Malmberget men vad spelade det för roll när det var så galet roligt?!

(fortfarande, inga bilder på datorn)

toppen!

En urmysig kväll med Felicia, Johanna, Marcus, Tilda, Izza och Hanna här i huset <3
Imorn bär det av till norra delen av Sverige för att spöa skiten ur Malmberget och Kiruna och ta en andra plats i serien!

Finns inte mycket att skriva men jag har i alla fall inte glömt bort denna blogg. Jag älskar fyrbenta djur med man och svans, bollen och fiolen så de går en aning före (och tyvärr ev skolarbete) men någon gång kikar jag in här igen ;)

(sorry för bildlösa inlägg men jag har inga på nydatorn)

en timme ledig!

Tjohoppsan!

Hade extra mycket att göra i stallet idag och extra bråttom - trodde jag. Efter att ha rusat hem, skyndat sig till stallet och gjort allt där som skulle göras och sedan ätit så var klockan bara sex. Då fick man ju en välbehövlig vila som däremot inte fanns igår. Från 9 till 20:45 var jag på vift i skolan och i orkestersalen. Jag lyckades faktiskt ta mig till fots från skolan till Midskogsskolan, där vi repar med orkestern. Riktigt duktig!

Halvtorr och frusen, av de extremt blöta timmarna i stallet och på hästryggen, ligger jag med familjens nydator i sängen och slappar (inga läxor finns i detta hus än så länge) och väntar på att ännu en gång få mysa ute i regnet - fast nu med fotbollar.

biblioteksvandring

A long time ago i betlehem....

Oh nej, inte julsånger ännu. Nog för att de brukar nynnas i mitt huvud året om...
Aja, ett litet sidospår där, men vad jag verkligen ville säga vet ni säkert, - jag lever!!
Trots att jag inte bloggar så är jag prima. Kanske därför jag inte bloggar??
Nåväl, veckan har varit...bra antar jag för det senaste jag kommer ihåg just nu är typ igår. Efter skolan gick jag, Kajsa, Evelina och Rebecka och pluggade till samhällsprovet som var idag. Efter det bar det av till ännu ett besök på Hermelinen hos ortopeden och ännu inget svar om mina onda fötter.
  Väl hemma så cyklade jag till Nalle, red ut, for hem, middag halv 8 och sedan i säng - efter plugg då.

Dagen idag var väl lika intressant som igår med bilblioteksvandring och prov, men slutar något roligare. Match mot LDFC! Taggar säger jag bara! Hoppas på spel men om min dröm var verklig vet jag inte om jag vill...shit vad Lasse och Moa var sura på mig, haha.
Nu ska jag fortsätta med laxen som står i ugnen,
farväl!<3


vila i frid, älskade vän<3


man kan både äta kakan och behålla den

Det kan man faktiskt!

Jag ska börja rida Nalle två dagar i veckan och fara till Bonita någon gång då och då och pyssla med henne, gå promenader och ev rida i skogen. Precis som jag vill <3

byeee

Tänkte bara kika in här på datorn och tala om att jag lever.
Skolan är bra. Jättebra faktiskt. Gillar klassen och sättet att koncentrationsläsa på verkar vara bra.
Hälsade på Bonita första gången sedan jag slutade... Ojojoj pollen.<3
Prövred även Nalle som står där i Nordanträsk och förhoppningsvis så varar mina ridturer med honom under en lång tid. Dock är det isf bara två dagar men jag kommer nog inte kunna hålla mig borta från Bonita... Kommer väl och gosar med henne i smyg (a)

Imorn är det sovmorgon och då ska jag sova! Fast lite av den sovmorgonen ska jag slösa bort till några min på stan för att köpa älsklingshalsduken som jag äntligen har hittat<3

Nu ska jag sova haha, sleep well!

fina vänner i den nya klassen, men jag saknar ändå de andra...ingen nämnd, ingen glömd<3

Och förresten, om ni får konstiga sms så är det pga att man inte ser mer än hälften av skärmen på min mobil...

RSS 2.0