Och alla frågar vad jag tänker på, men jag kan inte berätta, för man får inte tänka så

Det känns som det var evigheter sedan jag bloggade, trots att det bara var två dagar sedan. Kanska är det för att det har hänt så otroligt lite, fast ändå otroligt mycket. Fem nödvändiga timmar. Två viktiga samtal. En rolig kväll/natt/morgon med Henny och ännu en tv-serie som har kommit in i mitt liv (innan sommaren hade jag sett OC och LHdP, nu finns ytterligare fyra serier...) vid namn Buffy. Jag känner så här: vilket liv jag kommer ha framöver. 
 
Appropå liv så kommer jag inte ha något resten av lovet för om man säger så, jag har inte följt mitt pluggschema så jättebra denna vecka... Är dessutom mer förvirrad än mest förvirrad angående mitt gymnasiearbete. Kanske var helt onödigt att jag spenderade 379 kronor på en bok till det...kanske byter syfte för typ sjunde gången. Bra där Sofia, toppen!
 
Nu ska jag snart förvandlas till världens lyckligaste då jag ska träffa min finaste Emma som är på besök i byn. Det är tydligen kvällsöppet på stan så vi ska traska runt där. Borde inte spendera några pengar alls, men jag har en tendens att bli väldigt köpsugen när jag är med min kära vän... Fast eftersom studiebidraget har kommit och jag har varit duktig och inte köpt något så kanske jag får köpa mig en liten ljusslinga att ha i höstmörkret. Om jag hittar någon det vill säga. Har inte hittat någon hittills så jag vet inte... Sedan är jag väldigt sugen på att köpa en till familj till min samling, men jag vet inte riktigt vilken. Eller varifrån jag ska köpa den... Svårt beslut.
Idag är dagen, dagen då vi ses igen.
Finaste vän, vad jag saknar dig! <3
 
 
 
 

Everytime I think I'm through it's because of you

Idag känner jag mig inte lika otacksam som igår.
Idag är jag så jävla tacksam att jag har vissa människor i mitt liv.
Att det finns några som förstår en.
Att det finns några som lägger ner tid.
Att det finns några som kan hjälpa en ur helvetet.
 
Jag tror att jag har hittat rätt.

Fuck cancer!

Ser på Cancergalan och känner mig så jävla otacksam.
Klagar över småsaker. Gråter över ingenting. Fy fan!
 
 
Tack och lov känner jag inte många med den här jävla sjukdomen, men oavsett bekanta eller ej, alla är riktiga kämpar! Tyvärr tar den alltför många liv. Samtidigt finns det många som kämpar mot den varje dag. Och många vinner sin kamp.
Alla är beundransvärda.
 
 
Men trots att jag inte känner många, är varje själ en för mycket. Jävla cancer!
Den bröt ner dig och det gjorde så ont i mig att se dig bli svagare och svagare, att jag inte ville se det. Jag blundade för sanningen och sa "sköt om dig nu farfar" när jag lade armarna om din tunna kropp, istället för att säga det jag ville säga "jag älskar dig". Jag tänkte att jag säger det nästa gång. Men det blev ingen nästa gång. Och det gör ont. Trots att jag vet att det blev som du ville, du fick vara i ditt hus till sista stun, där du alltid har bott och bara två dagar tidigare hade du fått träffa dina söner, deras familjer och alla hade varit tillsammans, så hade det ändå kunnat bli bättre. Jag hade kunnat sagt vad jag kände. Om jag inte hade tagit tiden för givet, tänkt "nästa gång".
Då hade jag kunnat lägga all energi på allt bra. På att du fick vara i ditt hus, med din älskade hund, i din älskade skog. På att du fick träffa alla en sista gång. På att vi hälsade på dig precis innan. På gångerna jag satt på fotöljens ryggstöd bakom dig medan vi lekte någon knasig lek som ingen egentligen visste reglerna på.
Jag tänker på det. men jag tänker också på det där jag aldrig sa. Det där jag inte tror att du förstod att jag kände. Det där du aldrig kommer få veta. Men jag viskar det ofta till dig, i hopp om att du kanske ska höra mig. Jag letade genom hela staden för att hitta en hund jag kunde sätta på din grav, för jag vet att det är kärlek för dig. Det är det för mig också. För du var mannen som fick mig att älska hundar. Att älska dem lika mycket som jag älskade dig. Fast det fick du aldrig veta.
 
Man ska inte ta någon eller något för givet, trots att man allför ofta gör det.

Mitt livs mysterium kommer på tal igen

Om ni har läst här förut vet ni kanske att jag har varit väldigt förundrad över varför mitt hår är så slitet?
Jag har fortfarande lite löst mitt livs mysterium, men jag har någonting annat att berätta. Det är så underbart att jag bara måste tipsa er om det och att det förhoppningsvis ger lite hopp till någon annan också.
Jag har aldrig trott på att det ska vara någon skillnad på olika shampoon (svengelskt??). Normalt hår, torrt hår, färgat hår, lockigt hår, tunnt hår osv osv. Spela roll liksom?
Jo, faktiskt! I alla fall för mig denna gång. 
 
I juni klippte jag mig sist. I juni!!! Då ska jag tala om för er att jag brukar behöva klippa mig var tredje månad för att det inte ska bli alltför slitet. Jag upprepar: inte alltför slitet. Jag skulle egentligen behöva klippa mig varje månad, om ens det skulle räcka. Nu har det alltså gått fyra månader. Och vet ni vad? Inga kluvna hårtoppar i sikte! Hemligheten stavas Dove Anti-Spliss Expert. Och det är inte något sådant här att "tror du på det så fungerar det" för jag trodde verkligen inte på det, men jag behövde nytt shampoo och balsam så då kunde jag väl lika gärna testa. Men som sagt, shampoo som shampoo. NEJ NEJ NEJ!!!
 
Efter att jag då hade klippt mig i juni var mina hårtoppar fortfarnade kluvna. Alltså, de fanns hundratals av dem i mitt hår samma dag som jag kom hem från frisören. Några veckor efter det var mitt shampoo slut och jag behövde hyfsat små flaskor eftersom vi skulle till Gothia. Valet av produkter kan vara det bästa jag någonsin har gjort för mitt hår för hur jag än söker finner jag inget kulvet hårstrå alls. 
 
Förstår ni?! Dessa produkter skyddar inte bara mitt hår från att klyvas, utan de har även reparerat de som redan var kluvna. Detta kanske inte är någon big deal för någon annan, men för mig, som aldrig har trott på sådant här, har en helt ny värld öppnats. Det säger ju inte att jag kommer tro att andra produkter ska vara mirakelkurer, men dessa är då definitivt det för mitt hår i alla fall.
 
TIPS TIPS TIPS!!!!
 

När ingen förstår, förstår du

När ingen vet sanningen, vet du allt.

Det som är viktigast

Man brukar ju säga att man inte vet vad man har förrän man har förlorat det, vilket i och för sig ofta stämmer, men man behöver inte förlora något för att inse dess värde. För jag tror också att det är så här: att man inte inser hur viktiga somliga är för än man bokstavligen inte klarar sig utan dem.

 

För mig är vännerna ett sådant exempel. Ni är otroligt viktiga i mitt liv, men ni förstår nog inte själva hur viktiga ni är. Därför tar jag detta tillfälle i akt till att hylla er mina vänner.

 

Ni kom en efter en, alla med era egna och speciella drag. Bara några veckor efter min födsel mötte jag min första vän. Dock kommer jag inte ihåg så mycket av just det mötet. Sedan fångade jag upp några under tiden i mellanstadiet och jag fann ytterligare vänner i högstadiet, innan jag lämnade grundskolan. Då trodde jag att turen var slut för min del, jag hade ju redan fått så många, otroligt bra vänner, men trots detta fick jag möta ännu fler på gymnasiet och nu hade jag verkligen inte klarat mig utan någon av er.

 

Ni är viktiga för mig för att det är med er jag pratar. För mig, som aldrig har haft några syskon och som alltid går med munnen stängd som en kista hemma, är behovet av att få prata av mig väldigt stort och vad hade jag gjort om jag inte hade kunnat prata med mina vänner?Jag vet att jag kan prata med er om vad som helst och att vara medveten om det betyder mycket, trots att jag inte alltid gör det. För ibland kan det vara skönt att koppla bort verkligheten och för en stund glömma det man annars tänker på de övriga timmarna av dygnet. Ibland kan det vara skönt att prata om hur lite man förstår av den där uppgiften i psykologin eller vilka galenskaper Gunilla Persson har hittat på i det senaste avsnittet av Svenska Hollywoodfruar. Men ibland kan det också vara skönt att få prata om det som alltid går runt i tankarna, och då vet jag att ni finns där och lyssnar, oavsett vad, och trots att det jag säger kan vara svårt för er att förstå, är ert lyssnande viktigt för mig.

 

Något annat som gör er viktiga är att ni förlänger mitt liv. För som jag skrattar när jag är med er! Och om man kanske har tappat bort den sidan av sig själv, kommer den sannerligen fram och man kan se att man faktiskt är någon bakom sina brister. Jag får ofta frågan vad jag brukar göra med mina vänner och då funderar jag länge, men utan att uppnå några resultat, för sanningen är att vi inte gör så mycket. Men det är väl det som är äkta vänskap, man behöver inte alltid hitta på något speciellt, utan vi kan skratta oss igenom en hel kväll.

 

Men vad som verkligen gör er viktiga är ni får mig att må bättre än vad jag egentligen gör. Alla vet ju att livet inte alltid går i nerförsbacke, det är jobbigt för alla någon gång, på ett eller annat sätt. Och för er som inte visste det – det är den bistra sanningen. När det är så tungt, så otroligt tungt att man varken vet ut eller in, upp eller ner, fram eller bak, gör ni mina vänner allt mycket lättare. Ni kan göra situationer, där man vanligtvis ligger och vrider sig i ångest, till fullt hanterbara genom att bara finnas där och kanske säga något ord. De jobbigaste situationerna går givetvis inte lätt, men de går lättast med er och när man håller på att falla ännu djupare ner i gropen som man ligger i, kommer ni på ett eller annat sätt och räddar en. Ni är ju inga övernaturliga människor, trots att jag ibland tror det, så ni kanske inte drar upp en därifrån, men ni hindrar en i alla fall från att falla längre ner. Ibland kan de räcka med att möta någon av er, säga hej och få en snabb kram, eller att bara få ett litet sms där det egentligen inte står något annat än ett klagomål om att man aldrig kommer att hinna klart med skoluppgiften i tid. Sådant kan förgylla en hel eftermiddag.

 

Ni mina vänner får mig helt enkelt att se något ljus mitt i allt mörker och när jag insåg att jag bokstavligen inte kan klara mig utan er, först då förstod jag att ni är viktigast för mig. Så, ångestdämpande och antidepressiva, ni kan slänga er i väggen för mina vänner är den bästa medicinen jag har, och de ger inga negativa biverkningar. Och efter en kväll med dem somnar man garanterat utan problem.

 

Därför vill jag hylla er, mina vänner. För att ni gång på gång får mig att skratta. För att ni gång på gång får mig att känna äkta glädje. För att ni gång på gång får mig att känna mig levande.

 

Varför är just mina vänner så viktiga i mitt liv? Jo, för att utan er hade jag inte haft något.

 


När orden inte räcker till.

När jag inte kan säga hur mycket jag älskar er.

När jag inte kan berätta varför jag inte klarar mig utan er.

Då får man försöka göra det på bästa sätt. Jag önskar att alla av er hade suttit i L011 i Språklådan 12.50 idag, så jag hade kunnat säga det direkt, men tre av er var i alla fall där. Ingen nämnd, ingen glömd, men om du tar åt dig så är du värd det. 

 

Någon gång berättar jag den äkta, nakna sanningen.

Inte nu. Nu säger jag bara att jag älskar er. Av hela min själ. Av hela mitt hjärta. 

 

 


Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

Dagarna har rusat förbi. Dagarna har segat sig fram. Dagarna har fyllts av skratt. Dagarna har fyllts av gråt. Dagarna har varit många sedan jag bloggade.
 
Idag var en bra skoldag. Hade spanska i vår fina lilla klass som består av fem personer. Gjorde sedan något som jag inte gjort sedan förra fredagen och det var så skönt så skönt, och ännu skönare att jag kan göra det på måndag också. Sedan var mitt långa hål slut och veckans sista lektion i form av svenska började. Jag tog tillfättet i akt till att göra bort mitt tal först av alla så jag inte hann bli så nervös, vilket fungerade bra - jag var inte nervös - men ändå ser jag hur mina talkort skakar när jag står där. Yey! 
 
Nåväl, det kändes ändå bra, men jag förväntar mig inget toppresultat. Tror inte ens läraren lyssnade på vad jag sa. Om hon inte hade läst upp namnen på de två som hade hållt sina tal (dvs jag och en till) så hade en annan i klassen fått betyg på min uppgift för hon hade skrivit att det var en annan som hade gjort det...
 
Har hunnit med ännu en fotorunda i staden, men dåligt batteri, kalla fingrar och en snabb solnedgång gjorde att det inte blev så många. Jag har även åkt med tolvans buss. Alltid kul att testa en ny linje. Haha jag vet att jag är störd.
 
 
Imorgon 08.30 är det dags för mig och min fina Anna att skriva högskoleprovet. Nervös och oförberedd, men vi tänker så här: "vi ska ändå göra det till våren så nu gör vi det bara för att testa hur det är och för att slösa pengar." 16.30 slutar det och då kommer vi få ett välförtjänt pris i form av kväll hos Rebecca med henne och Henny. I can´t wait!

When people run in circles its a very, very mad world

Först denna eviga oro/rastlöshet/ångest. Som leder till att jag spenderar mina dagar ungefär som idag. Som leder till att jag blir stressad över det. Som i sin tur leder till ännu mer oro, rastlöshet och ångest. Som leder till att alla andra tankar, som inte har med det att göra, på något sätt ändå får en koppling. Som leder till att det går runtruntrunt. I'm done with this life! Önska att det var lika lätt gjort som sagt. Även fast jag klargör för mig många gånger per vecka, lever jag ändå i förnekelse. Och som vi läste i psykologi 1a "tror man på det så fungerar det oftast". Yepp. Jag är som vemsomhelst. Behöver inte behndling. Behöver inte hjälp. Kan klara mig själv. Lever ett normalt liv. Behöver inte ändra på mig. Jag överlever ju. Jag är inte död. Inte fysiskt i alla fall.
 
 
<3
 

Din sol har landat i mitt knä och gått sönder

 

Innan snön kom till Luleå

 
 
 
 
 
 
Jag försöker att att inte tänka på det.
Jag försöker att se någon annan anledning.
Den anledning som faktiskt är viktig. Jag är
inte bäst på att fotografera, inte ens bra, men jag
tycker att det är roligt. Och sedan känns det på
samma sätt som när jag ritar - jag kan känna ett
lugn, en paus från ångesten. Ja, det får väl räcka.

You have knocked me off my feet again got me feeling like I'm nothing

 
 
Så när du säger "jag finns om du behöver" 
Ja då öppnar jag min dörr 

Såna som vi med lyckan mitt i sorgen, vi ställer frågor och jag är trött på mina svar

Vissa saker pratar man inte om. Man bara gör det inte. Inte skriver heller. Man behärskar sig. Kontrollerar. Men man tänker. Tänker, tänker och tänker. Och det kan man inte kontrollera. Det bara blir. Det bara är.
 
 
Nu ska jag fortsätta med... ja, vad
fan det nu är som jag gör på dagarna
 

Sé que soy cuando estoy contigo

Jag tänkte skriva årets mest positiva inlägg. Det var innan jag börade tänka för mycket. Innan jag började tänka på hur jag egentligen hade löst den där ekvationen som skulle ge tre A-poäng. Det var innan. 
Jag kom fram till en lösning. Tror ni att jag testade om den var rätt? Nä, för Sofia var ju så glad över att hon hade löst alla uppgifter och till och med varit säker på alla. Därefter började det... *Gå igenom provet i huvudet och leta efter alla tänkbara fel. Skrev jag si eller så?* Eftersom jag memorerade den där ekvationen så passade jag på att testa min lösning på bussen hem. MISSTAG. Och där och då försvann motivationen till att göra det där inlägget.
 
Fast innan jag började tänka då? Jo då kan jag berätta vad jag hade hunnit vara med om. Ett matteprov som kändes riktigt bra. En fotorunda i snöklädda Luleå (ett litet minus för mina iskalla fingrar). Och dessutom ännu fler fynd på Åhléns. Det bästa med hösten är ju alla stickade halsdukar, vantar och mössor så att de rear ut sådant när det faktiskt är tid att använda det så blir ju en sådan som jag helt lyrisk. En urmysig,svart halsduk med stora garnbollar i ändarna och ett vinrött pannband fick följa med mig hem denna dag. 32 kronor. Bara halsduken hade kostat 299.
 
Vi kan stanna där. För fram tills dess var min dag toppenbra!
 
 
Det stickade jag har köpt
på Åhléns. Tur att det var billigt.
 

Och sedan var de 97

Behöver jag ens säga något mer?
 
Finns det en svensk
klubb också så är det
klart att man går med!
(gratis dessutom!!!)

Jag tycker mig höra vad de tänker : "Är hon så där jämt?"

På senaste tiden har jag haft bättre saker för mig än att titta in här. Det var varit en helg full med roligheter (ens ett ord?) och kalendern har varit full av glada smilisar och hjärtan. I fredags gjorde jag först ett besök hos min fina mormor som jag hälsar på alltför sällan. Denna helg var även min fina moster där (som jag träffar ännu mer sällan) så vi hann sitta ner och prata en stund innan jag begav mig till Måttsund där fyra andra fina filurer väntade på mig. Vad gjorde vi? Ja, ingen nytta egentligen förutom att vi förlängde våra liv med ett x antal år tack vare allt skratt. 
 
Lördagen började med en tripp på stan med moder och moster och jag fyndade ännu mer på Åhléns. Tidigare i veckan har jag köpt en halsduk, ett par vantar och ett pannband. Då köpte jag ett par matchande vantar till pannbandet, två par strumpbyxor, en halsduk, ett halsband och ett armband. Bara halsbandet hade kostat 399 :- och jag betalade 152 :- för allt. Ja, jag gillar att fynda!
Kvällen bestod av fotbollsavslutning. Eller ja, jag var där typ en och en halv timme. Först fotade jag lite vid vattnet i höstmörka Luleå, men tyvärr är inte fotografen lika bra som kameran så bilderna blev inge vidare. (Har även hunnit med en fotorunda i dimmiga stan  i torsdags) Fick mitt efterlängtade träningspris (skriver mer om det senare) för flest genomförda träningar tillsammans med en annan från laget (71 av 81, fast jag missade ju tre hela träningar när jag var i London). Efter detta begav jag mig till Lina för filmkväll med henne och Izza innan jag somnade väldigt gott i min säng.
Idag skjutsade jag och mamma moster Karin till flygplatsen och sedan var vi hos mormor från tio till tre. Hade med mig lite plugg så jag kunde för en gångs skull slappna av där och inte känna mig tvungen att åka hem för att plugga. För övrigt gick det otroligt bra så nu är jag klar med en uppgift som ska in nästa måndag. Det är lycka för en som har levt i skolstress de senaste veckorna!
 
Nu kommer jag göra ett avslut på denna helg hos Izza med henne och Hanna. Jag vet inte riktigt om man kan kalla det ett bra avslut med tanke på vad vi ska göra: se det tredje avsnittet av Glee säsong 5 ( = det tillägnat Finn/Cory). Drömde en mardröm om att jag såg det i natt. Vi kommer gråta floder! Var beredd med näsdukar...
 
 
 
Nu blev det ett väldigt långt "jag-har -gjort-inlägg"...
Mot Izza för gråtkalas! PS, bilden är en del av mitt fina skåp, hihi.

So I say thank you for the music, the songs I'm singing

Jag blir alltid lika förvirrad när jag ska svara på frågan vilken musik jag lyssnar på. Det är ju liksom inte någon speciell artist eller så...musikstilar har jag ingen koll på...så nä, jag vet inte riktigt. Det som är bra?
 
Fast när jag kollar igenom min musik hittar jag nog ändå ett mönster som säger att vissa artister/grupper förekommer oftare än andra.
 
Olly Murs
La Quinta Estación
Melissa Horn
One Direction
Michael Jackson
ABBA
Queen (eller deras låtar då jag blev så förälskad i We Will Rock You musikalen, men i de låtarna sjunger ju inte Queen)
Random, fina låtar från Glee
 
Såg även att det var vissa artister som hade fler än två låtar. 
Justin Bieber
Barrie Gledden
Cali y El Dandee
Mariah Carey
Julieta Venegas
 
Sedan finns det hur många andra låtar som helst. Jag vet inte ens var jag har fått alla ifrån, men finns det någon fin/berörande/relaterbar/bara perfekt textrad i en låt kan jag förälska mig i den. Det som har hänt med de där övre artisterna/grupperna är att jag har hittat en låt,hittat en till, och helt plötsligt hittar jag något fint i nästan alla låtar.
 
Jag gillar musik, det är underbart, men vad för slags musik jag gillar...ja, det som passar.
 

Thanks for all the joy they're bringing 
Who can live without it, I ask in all honesty 
What would life be? 
Without a song or a dance what are we? 
So I say thank you for the music 
For giving it to me 

Lost in this world, I even get lost in this song

Borde.
*andningspaus*
Måste.
*andningspaus*
Ska.
jhffffffffffjsdrijhsfdgoiajsdiolmns.doiguhwejoörilweoigr849wer482y7worp09ifdohujwp498euhalö039re8wp0aerguhorwpe. Vi har haft himla två veckor på oss. Egentligen skulle den vara inne idag. Nu ska den in på fredag istället på grund av att vår lärare har varit sjuk hela tiden (som för övrigt har gjort att vi har missat tio timmar och fyrtio minuters lektionstid i ett av de tre ämnena vi har med henne). Ja, åter igen pratar jag om en psykologifilmanalys. Den borde vara klar. Om jag hade jobbat. Eller om jag hade fått något gjort när jag har jobbat. Det har jag inte. fjdeksfgnsjkgnsjdkgnbsjgsjkngsjfkngsfkjngsjfkngsfjkngsf,rjngreujkrefujk. 
 
Det sprinner runt, runt, runt i huvudet och jag kan inte koncentrera mig. Jag borde försöka igen. Fast det känns liksom meningslöst. Det fungerar ju inte. Det finns så mycket jag kan göra, som jag väl egnetligen vill göra, men jag kommer mig liksom inte för att göra det. Jag bara plaskar runt som en annan död fisk.
 
 
 
 
Ge mig förmågan att tänka.
Fast att tänka på rätt saker.
Tack på förhand............Just ja,
en positiv blogg skulle ju detta bli.
Lyckat Sofia. Lyckat...

Inlägg nummer 967

Såg just att sedan tjugoandra april tjugohundranio har jag skrivit niohundrasextiosex inlägg och nu skriver jag alltså även detta. Ja, det är väl en hel del. Arkivet i menyn börjar bli längre och längre och ibland funderar jag på om jag borde radera gamla inlägg, men sedan kommer jag på mig själv ibland att läsa inlägg från typ 2009. Det är ju lite smågulligt... Så nä, jag får nog fortsätta bygga på mitt arkiv, både när det gäller bilder och inlägg.
 
Bara lite kuriosa.
Hoppas DU har en toppendag

Det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

 
Ibland hittar man något
i horoskopet som känns
ganska passande.
Idag var en sådan dag.
 

Jag vet vad jag måste göra, ändå sitter jag kvar här.

Med Melissa Horns musik i öronen. bäckpennan i handen, ritblocken på bordet, på Kulturens hus känner jag en form av lugn. Jag gör inte misstaget att se åt vänster, på alla skolböcker, på psykologin som ska vara inne på onsdag, på gymnasiearbetet som jag inte ser något slut på annat än ett F. 
 
Det får jag ta en annan gång.
Istället låter jag pennan avbilda
mina tankar. Det är inte vacker,
men det är ärligt.

Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans

 
Jag vet att jag måste ta steget.
Ur vår sista dans.
 

Inga bekymmer, man är lycklig var dag

För att få skrivet någonting positivt på denna jävla negativa blogg är det väl lika bra att passa på att skriva nu. Jag låter ju väldans positiv nu också...
Kom nyss hem från finaste Isabelle och därmed är jag ett nytt Gleeavsnitt och ett flertal skratt rikare. Ser redan framemot nästa söndag (söndag!!!) för då ska vi träffas igen och det känns helt klart som att jag utnyttjar mina vänner som energikälla, men va fan, man ska ju umgås med dem som ger energi och inte tar. Det är synd att man inte hinner träffa alla så ofta som man vill, men när man väl träffas är alla bekymmer borta och för en liten stund känner man sig hel. Det är väl det som saknas varje dag, alla små pusselbitar som är på olika håll för att hela ens hjärta. En av dessa pusselbitar träffade jag i alla fall idag.
Finaste finaste Isabelle!
 
 
Och helt plötsligt fick jag lust
till att göra en massvis med
saker - inte bara vänta på att
tiden ska gå. Vara kreativ. Sy.
Rita. Fota. Pyssla...Öppna ögonen
 

You don't know how many times I've wished that I could hold you

 
Nu har jag ett äkta medlemsskap.
Nu är jag en äkta samlare. Nu har
jag 96 stycken. En familj från 100.
Nu kommer det bli ännu svårare
att inte slösa pengar...
 

Consejo

 
Consejo.
Advice.
Råd.
Osv.
Typ
 
 

RSS 2.0