Valborg

Dagen börjades med en skön och välbehövlig löparrunda (med sighseeing på köpet) genom fina Gotland, nåväl inte hela Gotland men ett x antal kilometer. Solen sken och jag hade det härligt med min fina vän. Styrka på gården och efter duschen en smarrig fukost. Tror att jag åt minst dubbelt så mycket som Emma...

Idag är det alltså Valborg för den som har missat det och hela jävla Sverige är lediga utom vi i Luleå men jag är ju på Gotland så jag är ju ledig ändå! Ska snart dra in till stan efter att vi har diskat all disk som Emma förbjöd mig att diska igårkväll, eller som hon säger: igår natt.

Frammåt kvällen är det som  sagt grillning på ön. Hoppas ni får en roligt Valborg!
Beso <3

älsklingar <3
vi önska att du också var här med oss, lilla Delice <3

Gotland

Nu är jag här på Gotland - och är det även imorgon när alla i Lule har skola. Har haft det fint med Emaa här enda tills nu. Emma, världens sämsta att se film med (förutom mamma). Hur lyckas människan alltid somna?? Dessutom till en skräckis. Herregud.

Vad har vi annars gjort då? Ja, shoppat lite smått på Gotlands fina gator och även på loppisar gjorda för oss. Imorn, valborg, blir det grillning någonstans på ön och innan det vet jag inte vad vi gör. Kanske far ut och springer. Känns som att jag inte har tränat på ett tag trots att jag ändå spelade fotboll måndag och onsdag, red måndag och torsdag, var på pass på gymmet tisdag och torsdag och sprang fredag- i mina nya dojjor! 

Saker som är nya för mig från Gotland är ett par prickiga strumpbyxor, ett armband, en fågelkjol och den sötaste väskan som skapats! Köpte även en ryggsäck i onsdags av mitt presentkort på Monki också hade ju Bik Bok en lämplig rea för mig att köpa konsertbyxor på.

Får se vad jag hittar på nu, anitingen väcka Emma eller fortsätta med matten...

bild jag hittade på Emmas dator <3

ombyggnation+blogrespons

Som ni ser har jag byggt om lite här (och ni som inte ser uppdaterar sidan). Ville ha det lite ljusare också har jag mixtrat lite med kodmallarnta men som ni ser är det inte klart ännu. Fast jag känner att jag måste lägga mig nu eftersom det är en aning sent. Men jag är sån, när jag har börjat något vill jag göra det klart.

Har även skaffat mig en blogrespons så det är bara att fråga vad ni nu vill ha svar på! :)
Nattinatti!

Londonsbööördisar

That's what friends are for

Mycket munter bloggerska här. Eller så inte.

NK-provet gick uruselt. Jag hade pluggat som en dåre, kunde allt asbra också var det muntligt prov vilket jag suger på. Det blev ju inte bättre av att jag hade pluggat lika mycket till provet i spanska som trots det var skitsvårt. Jag är så grymt less på allt! Besviken på mig själv som presterat så sjukt dåligt! Visst visst, man ska vara nöjd om man klarar det men när man känner att allt sitter så bra i skallen så blir jag så sjukt ledsen när det inte räcker. Hur ska jag då göra för att få bättre?

De enda positiva var dagens träningpå Inpuls.
Även mina fina vänner LIna och Johanna som gjorde mig på bättre humör. Tack vare dem kan jag nu gräva ner mig i ännu fler läxböcker.
Adiós amigos!

en söt lite bild på Johanna som jag hittade <3

om jag hade hittat filmen på lillLina hade jag lagt upp den me' ahahahahah


det är ju april!!!!

Kände bara att jag ville blogga lite innan jag tar mig an de 120 spanskaglosorna och de 30 engelskaglosorna.
Har nyligen kommit hem från stallet där det blev att cykla dit i snö, motvind och oplogad väg. Red min fina som skötte sig exemplariskt även i hennes svåra varv. Fast jag har kommit på nu att hon gör det mesta rätt bara jag rider rätt, vilket inte alltid är så lätt... Hem var det lite mysigare när jag hade medvind, solen sken och nu var snön nästan helt borta från vägarna och luften.

Tvättar just nu min andra maskin med ridkläder för nu har jag bestämt mig för att det är dags att ta fram vår/sommarkläderna. Dock ser det ju inte så ut när man tittar ut. Alltså, det är mitten av apriil och det snöar. Jag blir ledsen.

Något annat jag blir ledsen över är att jag inte får ledigt för att åka till Irland med bästa orkestern. fml!
Nä nu ska jag ta och plugga - som vanligt - innan jag beger mig till träningen med löpning och styrka pga snön. Får även hoppas på att naturkunskapsprovet och spanskaprovet går bra imorn...
Och jag tänker faktiskt gå på träningen trots proven imorn för jag har planerat så att jag inte behöver missa den pga jag måste plugga som inte i helvete. Blir en aning less att vi alltid är så få folk på träningarna pag att så många måste plugga just när vi har träning


min fina <3

nästan som du vore min egen. ♥


jag älskar min Bonita
vi är inte duktiga men vi blir bättre - tillsammans!

helsingfors!

Halojjhalojj!
Drar till Helsingfors imorn och far på fredag vidare till mariefred. Alltså - igen blogg. Inte för att det kanske kom som en överraskning att jag inte bloggar...Är hemskt dålig på det men men. Om jag sätter mig vid datorn i Mariefred så ska jag nog ta och fixa till den. Om jag hinner det vill säga när man har saker som spanskaprov, naturkunskapsprov och engelska bokredovisning efter lovet.

För övrigt är jag hos min bästa Emma som jag har sovit hos. Spenderade även kvällen med den fina + fina människor från klassen som Rebecca, Henny och Anna. Vi hade grymt skojsigt och haha Emmas skådespeleri kommer vi nog inte glömma i första taget.

Lika bra att sluta nu för det blev ändå inget vettigt. Jag bättrar mig strax

RSS 2.0