ni är ju några.

Några som faktiskt läser min blogg men vilka är ni?
Det gapar ju ofta tommt med kommentarer så ni kan väl passa på i detta inlägg att skriva någon rad, så jag kanske får veta vilka ni är? :)


Var på stan idag med Emma och kom hem med en spetsaktig blus i beige, en grön lång halsduk, en ugglekudde och en trött kropp. Pluggade lite matte eftersom vi har prov nästa vecka och sedan bar det av till stallet. Mamma kom hem precis så jag fick skjuts - skönt! Bonita har fått jobba hårt den senaste tiden så det blev ett lungt pass idag, bra även för mig som är något trött. Det känns väl inte som det optimalaste att vara när man måste ut och springa intervaller imorn bara för att vi inte har någon träning men det ska nog gå bra, trots att jag inte är lika toptrimmad som ifjol...verkligen inte!

Nu ska jag släcka ner denna makapär och slå på tv:n för en timmes Big Brother. Hur orkar jag egentligen lägga ner tid på något så fruktansvärt onödigt? Ingen aning men det är ju så fult så man måste ju se, haha.
Hejshejs
/lättroad

glöm nu inte att skriva! jag gillar inte nollan bakom länken 'Gör mig glad'
nollan = ingen gör mig glad :(
hah

28:e dagen på februari - i bilder

Hejhej igen!
Som jag sa så var vi ute på isen, jag och Kompis, med kameran i en timme och en kvart och nu kommer massvis med bilder från min händelserika dag.





myste lite på stranden...seriöst asvarmt!





Var lite bussig pch skottade hela gården, tung himla snö!



Efter det var jag mycket välförtjänt av min nykokta palt, myms!



Lite skojsigt med matteboken

 


Bytte mattesällskapet mot Emmasällskap för en liten stund

nu efter gårdagens träning är vi kanonstarka! ;)


Sedan åt jag havregrynsgröt till middag och snart bär det av till träningen på Arcus.
Min dag alltså, hare gött!

lyxjobb!

Halojjsan!
Min Emma kom aldrig till mig igår men vi for istället till Ferruform där hennes pappa jobbar för att gå på pass. Ja, ni läste rätt, de har gruppass på sitt jobb + ett gym, snacka om fusk! Det var i alla fall en riktig genomkörare med först ett cirkelträningspass och sedan spinning. Där borde man jobba!
Nu har jag träningsvärk -till och med i magen där jag aldrig brukar lyckas få träningsverk även fast jag håller på att storkna - och ska strax sticka ut i finvädret med Kompis. Blir väl att ta med kameran så några bilder bjussar jag kanske på sen. När jag kommer hem blir det att koka lite palt till lilla mig, världens bästa palt by me!

mys på isen

Hejhej!
Sitter  nu här i min ensamhet (+ vovven) och väntar på min memma. Har varit ute på isen idag med henne, Glory och Kompis vilket var väldigt härligt. Gick lite med Kompis innan så vi var ute i nästan två timmar. Kompis är en aning trött nu när jag har tränat hans tålamod i sällskap av Emma och Glory. Emma har varit och lämnat Glory hos hennes morster så snart kommer hon väl hit.

Slänger in lite bilder från idag när jag var hos min fina Bonita och jobbade stenhårt i djupsnön. Hon ska vara i god form så hon orkar koncentreera sig under dressyrpassen.


Bonita är en svettig hezt med sadeln på sne



Bonita är en isig hezt



Bonita är min söta lilla hästisbästis! <3

bara för att jag är inloggad

Tjohejsan!
Det var en kanoners kväll igår med saknade vänner vid namn Tilda, Hanna, Lina, Isabelle, Marcus och min gotlänning Emma!
Skulle spendera förmiddagen med denna flicka men hon skulle och gyma vilket inte kändes som något vidare bra alternativ 2 timmar innan träning så jag storstädade rummet och buren till mina dunbollar kallade Putte och Fia. Sprang lite som en idiot hit och dit på träningen och fick inte riktigt löpningarna att stämma men då går det ju alltid att försöka göra ensjälv till ett helvete för motståndarna att möta, haha. Med en trött kropp ligger jag nu i min nybäddade säng med min söta lilla dator, kollar på hästhoppning och väntar på att min sköna böna ska höra av sig. Har även ett x antal I-landsproblem att försöka få lösningar på... Men gah, jag vet ju inte vad jag ska ta mig till!!!
Nåväl, inget kan vara sämre än det jag håller på att skriva om. Kanske kommer upp på bloggen om jag lyckas hålla mig på några få sidor.


Rusta, loppis, återanvändning, förnying

En stor HISS jag har kommit på.
Ibland glömmer man bort hur lätt man faktiskt kan spara lite pengar. Nu låter jag snål men varför lägga ner en massa pengar på grejer man kan få billigt. När jag ska köpa enkla, simpla saker glömmer jag lätt bort att det finns affärer som ÖB, Rusta och Dollar $tore. Jag menar, hur bra är inte det att till exempel handla någon fin ram därifrån istället för något dyrt (och likadant) från exempelvis Gallerix?

Dessutom glömmer man bort blocket, Myrorna och Röda korset mf

Jag vet att vissa tycker det är äckligt, men när man ska köpa käder är det ju både roligt, billigt och miljövänligt att köpa begagnat. Dessutom får man ju ofta något som ingen annan har vilket i alla fall jag tycker är det bästa! Varför inte gå på någon loppis eller secondhandbutik och fynda lite? Det finns ju otroligt mycket mer än kläder, till på köpet.

Sedan är det en till sak jag har kommit fram till. Har man saker som är lite tråkiga eller utnötta är det ju faktisk bara att förnya dem, ge dem en uppiffning! Ett exempel är detta:
lite textilfärg.
Jag tänkte köpa ett fint schabrak till Bonita men det var ju så att pengarna inte riktigt fanns till för något fint. Ville ha ett grönt så varför inte fixa till det jag har liksom?
Lite textilfärg här och ett gammalt schabrak där (dock i ganska bra skick)


Lite sådär frächare...

(Ursäkta mion svenska och allt i detta inlägg men det är ju faktiskt lov, jag får lov att vara lite informell, ha stav- och strukturfel för jag ****** **** **** ****!) 

sportlov!

Halojjsan!

Nu är det alltså sportlov, eller ja, på måndag egentligen men det börjar ju som nu.
Har hunnit göra bort det mesta i skolan som man för tillfället vet om - nakdelen är ju att det kommer en massa saker så fort vi kommer tillbaka som vi ännu inte vet om, men det man inte vet gör ju ingen skada. Naturkunskapsprovet har vi inte fått tillbaks ännu men det kändes bra liksom historiaprovet som vi gjorde igår. Fast och andra sidan så är det ju då det brukar gå dåligt... Fast det kanske inte alltid stämmer, spanskaprovet blev jag nöjd med som vi fick tillbaks igår och det kändes även bra när jag skrev det. Engelskan däremot har jag insett att jag troligtvis absolut aldrig kommer få mer än ett C. Haha jag suger verkligen på engelska!

Jaja, skolan är slut nu - i alla fall för ett tag - så det ska väl bli skönt antar jag.
Har gjort en lista över saker jag kan göra om jag blir rastlös under lovet haha.

Nä, nu kom pappa i så nu ska jag till TV'n och se Jag Claudius, faktiskt riktigt bra. Och det blev ju inte sämre av att se lite innan historieprovet som innehöll en hel del om Romariket.
Gott lov, eller något!


förlååååt

Massvis med förlåt för min stora bloggtorka.
Glömde lösenordet
Internet har varit paj
Datorn sprängdes i luften

Nja, skulle inte tro det. Men alla utsäkter är bra.
Skulle inte tro det heller.
I ärlighetens namn så har jag igen bra ursäkt annat än att jag inte har haft tid på veckorna och ingen motivation annars.

Lilla hjulet rullar på som vanligt men nu i ganska lagom takt. Ibland går det lite utför men planar ut hyfsat snabbt igen. Har märkt att det går att leva utan att köra helt slut på sig själv. Idag till exempel, vakande rätt tidigt och åkte sedan till storheden för att handla lite och främst för att gå på Hööks. Köpte upp mitt presentkort från min födelsedag som gick till en grimma och ett träns, dock var jag tvungen att lägga till lite pengar ;) Sedan så ska jag färga shabraket jag har för att få det lite fräshare och förhoppningsvis så blir det även en sadel innan detta år är slut. För att kapa bandet mellan oss två var det dummaste jag gjort. ja hanna, du hade rätt! 
Efter shoppingen drog jag till stallet med Izza och vi hade en fin ridtur trots det blåsiga vädret. Jag får hoppas på att det inte var en tillfällighet att min fina Bonita gick som en ängel på banan. Efter det kom jag hem och sedan typ 3 har jag bara tagit det lugnt och det har faktiskt varit väldigt skönt. Dock hade jag det väldigt tråkigt ett tag innan jag ställde mig för att öva lite fiol. Det blev över en timme helintensiv övning så min hjärna var lite trött efter det.

Jag har faktiskt gjort en hel del smånytta också och nu funderar jag på att läsa lite historia eftersom vi just nu inte har någonting annat, men provet är på torsdag och då känns det som att jag kommer ha glömt allt. Jaja, det skadar ju inte att plugga. Pluggade som bara den inför Naturkunskapen och spanskan som var förra veckan och det kändes  helt okej - vilket inte brukar vara bra...


fin bild va? den tog jag nyss på min ssk-nyckelring med min högklassiga webcam...

RSS 2.0