Min historia om våran historia

Om två tjejer som möttes på pixbox...

Allting började med att jag skrev en kommentar till dig på en utav dina bilder med King på.
  Det var den artonde september 2007, klockan var 15:01 och jag skrev " Han e ju bara fööör BÄST!!!<3 ÄLSKAR DIG KILLEN<3".
  Efter ett tag så började vi bråka om bilder vi hade på pixbox. Du sa att jag hade tagit en av dina bilder som jag egentligen hade fått lov att ta från dig om jag skrev att du hade tagit den – vilket jag gjorde. Fast det kom inte du ihåg då. Jag tror att bara för att du hade glömt bort det så blev jag lite smått sur och anklagade dig för att ha tagit en av mina bilder på King. Du hade ju såklart inte tagit den, men du hade en som var nästan exakt likadan. Det försökte du förklara med det tog ett tag innan båda vi märkte att ingen hade snott några bilder av varandra. Det var väldigt roligt att skratta åt det sedan.
  Fast det var inte för än senare som vi tog mer "kontakt" med varandra. Vi började chatta, skriva på pixbox och vi blev väldigt bra vänner.

En dag så såg jag dig i stallet. Du var med den nya tjejen som hade börjat i min grupp. När vi chattade så berättade vi hela tiden om vad vi hade gjort på ridningen och en dag så berättade du att du skulle få byta grupp. Jag försökte övertala dig att börja i min grupp fast jag trodde ju förstås inte på mig själv när jag sa att det säkert skulle gå. För vem hade kunnat tro att du, av alla människor, skulle fylla upp den lediga platsen i gruppen där jag och din kompis red? Fast oj så fel man kan ha, för det var precis vad du gjorde.

Vi var lite blyga att prata med varandra den sjunde januari som vi hade längtat så länge till. Under jullovet hade vi nästan bara pratat om den sjunde januari när vi skulle få rida igen. Jag hade även fått din kompis mobilnummer och under fyra dagar så slösade jag bort 107 kronor för att smsa med er. Fast det ångrar jag absolut inte nu. För jag tackar dig så väldigt mycket att jag har fått lära känna din kompis – som nu även är min kompis.
 Efter den sjunde januari så var båda väldigt överens om att vi skulle prata med varandra och nästa onsdag så tog du det första klivet och pratade med mig. Det var inte mycket vi sa till varandra men vi hade kommit en bit på vägen.
  Onsdagen därpå så hade vi kommit överens om att vi skulle prata mer. Du skulle fråga vilken häst jag skulle rida och jag skulle då svara. Det var en väldigt pirrig dag - för min del i alla fall.
  Jag klev in genom den stora stallporten och gick fram till boken för att se vilken häst jag skulle rida. Då kom du där och ställde dig ganska bredbent med armarna i sidorna och frågade: "Ja, vilken häst ska du rida då?" Jag blev så full i skratt för allt var ju så roligt så jag började skratta nå så hysteriskt fast svarade ändå sedan: "Tito. Och vilken häst ska du rida?"
Du svarade att du skulle rida Fiona. Din kompis bara stod vid Chantisse och skrattade åt oss. Jag förstår henne för du måste ha sätt väldigt roligt ut!
  När vi stod på medelinjen innan lektionen hade börjat så red jag fram till dig och frågade om du hade hoppat på Fiona någon gång, men det hade du inte.
  Vi skrattade åt vårat lilla "stallmöte" när vi chattade, och vi började även smsa väldigt mycket med varandra. En dag så satt vi vid mikken i fem timmar och pratade med varandra och jag tyckte i alla fall att vi började lära känna varandra väldigt bra.

Vi pratade lite grann innan ridlektionerna och smsa och chattade väldigt mycket. När du sedan en fredagkväll frågade mig om jag ville vara med dig. Jag minns att jag tyckte du var väldigt modig som vågade fråga för själv hade jag vågat.
  Fem i tolv den sjuttonde januari smsa jag dig och sa att jag var ganska nära. Cirka klockan tolv blev jag avsläppt av min pappa utanför Preem på Mjölkudden. Du stod där i en brun vinterjacka och vinkade åt mig. Vi gick in till dig och undrade vad vi skulle göra. Efter ett tag så gick vi ut och du visade mig lite omkring och bland annat vilket hus du skulle flytta till. När vi kom in så bakade vi muffins, tog kort och i alla fall jag hade väldigt roligt. Det blev snabbt middag och sedan var klockan nio och pappa skulle komma och hämta mig utanför Preem.
  Efter det så började vi prata väldigt mycket i stallet och jag märkte att din kompis inte hade lika svårt att börja prata som du och jag hade från början. Jag började chatta och smsa med er båda väldigt väldigt mycket och sedan var jag även med din kompis den tjugoförsta februari.
  Senare på våren var alla vi tre även med varandra på stan och vi planerade att vara med varandra på sommaren också. Fast planerna ändrades. Ni fick medryttarhästar och sedan slutade din kompis på sin medryttarhäst och du slutade på Skäret.

Vi började smsa och chatta allt mer sällan och vi syntes allt mindre. Jag började vara med din kompis väldigt mycket och du var med en annan kompis från din klass. Din kompis från din klass fick även en medryttarhäst på samma stall som dig och du började vara där oftare. Du och din kompis bråkade under en längre period och ja, jag vet inte varför vi slutade smsa och höra av oss.
  Du, jag och din kompis skulle vara med varandra under sommaren och sova över, men alltid kom det något hinder för dig. Vi var aldrig med varandra alla tre den sommaren någonting. Jag var bara med din kompis och aldrig med dig. Du var bara med din kompis från din klass i stallet och aldrig med mig.

Allting började på pixbox. Jag har inte trott att Internet-vänner ska kunna bli riktiga vänner, men du och din kompis fick mig att ändra tanke. Din kompis är jag fortfarande med, men du och jag har lixom glidit ifrån varandra och vi har aldrig kommit tillbaka där vi var förut…


the only one that nobody wants, the only that is left

Förlåt för att jag är så seg på att uppdatera men jag har just nu inten lust att blogga. Eller jo jag har lust, men ingen tid, eller förmåga att skriva.
Förlåt igen för att det nu blri ett så snabbt inlägg - eftersom man ska se idol.

Igår var det ju den älskade fotbollen och vi spelade 11-manna nästan hela träningen. Väldigt roligt och jag fick spela lite överallt. Jag förstår inte hur Lasse fick idén att stoppa mig som mittback men gick ganska bra ändå fast jag fick lite panik i början hehe.  Jag var typ nevös för att spela på träningen. Hmm, väldigt normalt. 
 På elevens val igår så var det ju som vanligt roligt. Sen skulle vi dela in oss i grupper och öva in någon låt och då blev det ju som vanligt jag över. Fast jag hade tur för det var Hanna också så vi fick jobba med varann och vi har några låtar men jag håller på att leta här hemma också.

Nu har jag lite brådis för Idol har redan börjat.
Ciao mina kära läsare!
de var på den tiden man var brunett ;)

lite tråkig tidsfördrift

har ingenting att göra, Evve skulle städa och Emma har sina förbannade läxor -.-
får väl ta och hitta på något såhär på söndagkvällen ;)

Tonåren
Hur gammal är du? 14
Har du det bra hemma? jo vars
Har du bra självförtroende? nej inte precis
Kan du lita på dig själv? nja, halvt
Hur tycker du att ditt liv är? bra
Har du ett bra liv tycker du?  Ja
Vill du ändra på något i ditt liv? Ja
Är du nöjd över din kropp? Nej
Något du vill ändra över din kropp? jodå
Kan du säga att du tycker du är söt? Nej

Kärlek

Har du någon kille/tjej? nej
Vill du ha kille/tjej? Kanske de

Gillar du någon nu? Nej
Som heter? gillar ju ingen ;)
Trivs du tillsammans med någon kille/tjej?  Såklart ;)
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? Långa

Vänner
Har du bra vänner? Jajemensan <3
Du tycker om att va med dina vänner? O'ja <3
Har du många vänner? Nja, Vad är många?
Vad heter dina bästa vänner?  Vill inte nämna
Vad heter din/dina allra bästa vän/vänner?  Inga namn nämns
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra ? Få bra vänner

Mogenhet

Har många sagt att du är mogen för din ålder? Nej
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? Nej
Har du fått höfter? Ja

Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och "leka"?  Vet inte
Du älskar att shoppa? Tkr om iafTill alla som känner sig träffade.
Älskar mina vänner. Mina få bra vänner <3

i like the colour but not the rain, whatever it's autumn so shit the same

Nu bålser det som fan så jag behövde typ inte ens trampa när jag cyklade från Ida. Ida var ensam så jag, Lina och Izza var där igår och så lite filmer och hade sköjj. Olika slags filmer men alla var bra! Vi såg Fired up, Män som hatar kvinnor och lite av Yes man.
Länge sen jag skrev nu men det finns lixom inget att skriva om. I fredags var det fotbollsavslutning på Pizzerian och igår var jag på stan med Siri och Magda och det var då kul! Hihi roliga som fan <3 Käkade på Dagobert's och köpte lite grejs. Nicenice och något som måste göras om.

Ska springa nu och sen fa och spela fotboll med Evve, seeya
/sofia


sikfors

Jo glömde ju säga att det har kommit en ny kallelse till ett breddläger(?) nästa helg. Alla vi 8 som var med på förra kom med till det här. Var ganska säker på att komma med eftersom alla målisar skulle med. Fast nu verkar det inte som det blev så ändå, så jag är ganska förvånad. 2 dagar i Sikfors med fotbollen, jag länktaaar :D <3


bittsk häst

Igår på ridningen fick jag Lará igen och det gick väl bra. Förutom när jag sklle sitta upp, då ville hon bara bita mig hela tiden x) Haha så Magda var tvungen att hoppa av och hjälpa mig att hålla i Lará haha. Viss är hon en lite kärring men man kan ändå inte låta bil att tycka om den charmhästen. 
  Orienteringen var väldigt rolig faktist! Sprang banan och några stjärnkontroller med några svansar bakom mig, haha. Ikväll är det damlagsfotbollsavslutning på pizzerian och imorn ska jag med Siri och Magda på stan. Kulkul :) <3

Okej, det blir många tråkinlägg nu men jag orkar faktist inte ;p
Imorn kanske det blir nå kul ;)
sk var nått bra enligt damir xD


en lite söt sommrig bild från midsommar haha ;)

funny as usual

Fyra hela dagar till nästa träning! Hur ska man stå ut? Fotbollsnarkoman >.< haha 
Om ni undrar varför jag skriver nu så är det inte för att jag är sjuk eller nått. Nä det är jag aldrig *peppar peppar*. Nu är det håltimme så varför sitta i skola och dega i mer än 2 timmar?
 Igår var det träning och det var som vanligt mycket rolig. Nå nya teknikövningar som var väldigt roliga faktist. Körde 'Allsvenskan' också och jag och Carro hade värsta teamwork ;) yoo

Jao å ikväll blir det ridning så jag skriver nog inget senare. Möjligtvis - och troligtvis - på fredag efter orienteringsdagen, som faktist ska bli roligt ;o
  Senare på skolan ska vi jobba med vårat pararbete i NO. Det suger verkligen!! Urk!


hela byn shoppar

Så varför ska jag, Ida och Emma stanna hemma? Vi gick runt lite och träffade typ alla, men vi köpte inget. Eller jo, Emma köpte en jacka och ett armband. Jag köpte förresten också ett. Det var ett tvåpack så vi delade på dom. Alla ville äta på olika ställen så det slutade med att jag upptäkte att jag inte var hungrig och Ida och Emma sket i att äta. Haha vi viftade på armarna ist xD (internt skämt)
  Tänkte fara och spela fotboll med Evve sen men då började det regna så mycket så vi for till Emma och spelade kungar. Kollade på basketträningen sen och jag kan ju säga att jag inte har någon lust alls att börja igen, haha.
Oj vad klockan är mycket! Måste dra till skola nu, byeefotbollssjukan

Ibland har man så mycket att man inte vet hur man ska få tid med allt och ibland har man absolut ingen aning om vad man ska göra av tiden. Just nu så är jag så grymt rastlös att jag varken har lust att göra det ena eller det andra. Så vad passar bättre då än att blogg och lyssna på lite musik?

Just nu så har jag varken läxor - vilket är bra - eller träning - vilket inte är bra.
Det är ju lixom var man gör efter skolan, och nu har jag inget. Senast jag spelade fotboll var igår med 94:orna men det känns ändå som en evighet. Jag måste ju fått nå fotbollssjukdom elr nått ;s
 Vi slutade innan lunch - eller efter om man nu ville det. Fick lite engelskaläxa och så, men nu har jag ingen aning om vad jag ska syssla med. Kanske ska försöka hitta mitt älskade armband från Rom som jag har lyckats slarva bort.
Fan så jävla klanting :(
  Eller så kanske jag fortsätter med bildspelet fast Windows moviemaker är såå segt. Datorn hänger sig typ var femte minut när jag använder det. Någon som vet vad det beror på för min dator är annars inte så seg.

Har ingen lust att blogga nu så det är lika bra att inte skriva nått alls, men vi höres (y)

Emmas bild (sry)  men det är iaf mitt armband - som man inte ser så mycket - som är försvunnet :(


nothing is fine, everything is fine

Blev en superkväll med Emma igår! Först for vi på stan med moppen. Köpte inget då fast jag gjorde hål i öronen. Jag vet jag vet att jag är lite efter man det har faktist aldrig gått. Under basketsesongen kan man ju inte ha och inte under fotbollen heller. När jag rider tror jag faktist inte att det spelar så stor roll haha. Nu när jag inte spelar basket och serien är slut så passade jag på. Vi tänkte gå på bio men det var så dåliga tider så vi hyrde två filmer, The Last Kiss och The Nun. Gick på Matstället och åt lite pasta med oxfilé och sen tog vi moppen hem. Det hade regnat och klockan var vid ått så det var ju inte så mysigt att sätta sig på en blöt moppe i kylan man vi hade det riktig roligt haha.
  Myste lite på kvällen med skräckisen och Idol. Den var inte så att man blev jätterädd men man var lite smårädd hela tiden. Ja, den var bra i alla fall, lixom The Last Kiss som vi såg imorse.

Har varit på stan idag också för att kolla om en tröja/jacka fanns. Har kollat på den väldigt länge och i måndags så sa dom att det skulle komma in fler på onsdag/torsdag. När jag och Emma var där så hade det kommit en ny. Jag menar hur normalt är det att dom beställer in en? Det fanns bara för stora. Så en som jobbade där sa att jag skulle komma tillbaka idag och då hittade jag min efterlänktade trölja/jacka (vad är det?).


:)
 
köpte även...

Pumaskor, TEAM SPORTIA


en jacka
koonstig bild :'swhy ask why, when you can be silent?

Frost på morgonen. Brrr Snacka kallt det blir nu, jag saknar sommaren! Och fotbollen som bara kommer vara två gånger i veckan! Endast två gånger! Hur ska man stå ut? Fast jag har ju hästarna också. Red Lará igår och det gick bättre och bättre om man säger så. Först så gick hon runt i boxen och ville inte bli tränsad - fast endast en pyttestund - och när jag skulle dra sadelgjorden på henne så blev hon typ lite crazy, haha lite mysig häst de där :) Ute på ridbanan när jag skulle sitta upp så jävlades hon minsann tillbaka - för att jag hade dragit gjorden - så hon högg mig i armen. Satans häst (a) Under passet så blev hon lite tjurig ibland, men annars gick det hyfsat bra förutom att jag fattar typ nada av vad Sylvia pratar om ibland... Är inte van att rida på det sättet ännu, men det kommer väl antar jag. Skänkelvikningen gick bäst och hennes galopp var jättehärlig - inte som jag minns från turen för 3-4 år sen. Då stack hon iväg med mig och jag fick inte stopp på henne, men det är en helt annan historia.

  I skolan vare lite matteprov, svenska kluringar och spanska.
Oj oj oj så himla kul våran spanska är då -.-
Någon som vill ha tillbaka Marika *frågetecken*Nu hade jag tänkt se lite tv, men det blir nog att fortsätta med ett bildspel/film som jag håller på med i Windows movimaker. Sen kommer Emma hem och då ska vi fa på stan <3
Pusspuss till alla som slänger in kommenterer, kramkram till alla som läser, och ett kok med stryk till er andra (y) hihi
Lará är hungrig (a)Lika bra att låtsas när inget annat kan göra det bättre.
Låtsas att inte bry sig, låtsas att allt är fine!

panikinlägg

okej nu kan ni få en förklaring till dom panikinläggen som jag har skrivit. Senast jag var inne (förutom igår) var i måndags och då var allt som vanligt. Igår när jag hade skrivit ett inlägg så skulle jag förhandsgranska och då var min blogg en katastrof! Jag fick typ panik eftersom jag har fixat ganska mycket i kodmallarna (lååångt innan den blev konstig så det kan inte bero på det). Jag sparade mina kodmallar och stilmall och sen bytte jag tema, men den var lika konstig ändå. Fast sen idag när jag skulle gå in och ta bort bloggen - eftersom jag trodde det var något fel på den - så då fungerade det. Allt var som vanligt. Mycket skumt..


Nu har vi i alla fall håltimme för vi har ingen bild. Hade orientering på morgonen och det var väl sådär.
Nu ska jag äta lite lunch och se någon film kanske, puss till alla som kommenterar (y)
lite lunch (:

puhh

nu har jag fått det fixat, men jag vet inte vad som hände när den blev sådär ;o Den var seriöst den fulaste bloggen jag sett! Haha elr hur Siri? xD

/sK

.

vet inte vad som har hänt men något har hänt iaf :'( HJÄLP MIG :'''(
sist jag var inne var i måndags, sen, nu var den bara såhär :(

friidrottsdagen

Kände mig bara tvungen att skriva lite för det var såå jätte länge sen haha. Nu är äntligen friidrottsdagen över! Som jag har oroat mig sedan sommarlovet, men det var ju inte så hemskt. Ganska roligt faktist. Dagen började med 3,2 km på elljusspåret som gick hyfsat bra. Sen var det 60 m och kast och hoppgrenar som man kunde göra hela dagen. Var med i allt förutom höjdhopp. Ja, jag kan ju bara säga att jag suger verkligen på det. Haha jag hoppade typ 30 cm högre i fyran x)  Efter maten var det 60 m häck och lite mer löpgrenar. Å det var precis så vi fick ihop ett lag till stafetten som var sista grenen. Sedan var dagen över. Nu, ett helt år kvar till nästa gång :) hihi. Fast på fredag nästa vecka är det tyvärr orieneringsdag.
  Nu ska jag i alla fall snart och spela lite boll med Evve, så hejs!
 

höjdhopp :p

and the moon is the only light

Skriver lite snabbt här om gårdagen. Troligtvis kommer jag aldrig kunna uppdatera somma dag, men det är bara att stå ut.
  Skola var väl som vanligt, men det som var roligt var ju sången på elevens val! Och sen nästa måndag blir det ingen, suck >.< Hade tänkt fara på stan med Emma men hon kunde inte så då for jag själv. Skulle köpa ett vanligt vitt linne och då hittade jag exakt ett sånt jag har tänkt köpa på BIK BOK. Två för 149 :- och om man köpte mins ett plagg så fick man en - nästan likadan - tunika - som jag tänkte köpa - för 80 :- billigare. Så  då köpte jag den istället. Såg ett par jätte snygga Pumaskor på TEAM SPORTIA som jag bara måste köpa när jag och Emma far på stan (y)
  När jag kom hem så for jag och Evve och sprang. Det gick väldigt lätt när man hade värmt upp. Bättre tid än förra årets coopertest iaf (inkl tekninkbacken) :p Sen spelade vi lite fotboll på Lassevallen fast sen blev det ju så mörkt att man nästan inte såg något så då for vi till Sundis för att se om - fd- laget tränade, fast den var redan slut. Så vi snacka lite med Carro och Stig som också var där.

Hände inte så mycket med denna dag :p


<3

run-run-yoga

Idag var jag med Idisen och vi hade ju roligt som vanligt <3 
  När jag kom hem efter jag hade sprungit så frågade mamma om jag vill köra lite yoga med henne. Jag tänkte, visst varför inte? Jao, kändes lite flummigt att sitta och stå och allt vi gjorde, men att sen börja umma och mmma det blev lite för mycket för mig så jag började asgarva xD haha.
 Vid fyra var det match mot Trångfors som gällde. Kände mig så jävla taggad fast det gick väl inte så super. Det kom en hög boll och jag stod lite för långt ut, och sen vet jag inte vad jag gjorde. Fast det blev i alla fall oavgjort.
  Kommer sakna fotbollen så sjukt mycket. Även fast det är träningar...

Nu väntar jag på att bästEmma ska ringa och tills dess blir det väl att läsa lite och träna på engelskan. PusSlivet är inte lika ljust uten er mina solstrålar <3


The end is not near, it is here

Buhuu! Nu har jag sätt klart O.C :(
Asså seriöst det bästa jag har sätt på länge! Fast filmen jag och Emma såg ingår där också, haha. Sjukt rolig, men jag såg på tv att den hade premiär i fredags! ;o Vi måste ha varit på någon slags förpremiär eller nått för det var under sommarlovet. The ugly truth var det iaf som vi såg.

Igår var det även slutet på serien. Vi spelade mot Jokkmokk och vann med 6-0. Det gick väl sisådär för mig, men jag är ju inte precis van att spela ute. Och ännu mindre van att spela back! Fast det var faktist väldigt roligt!
  Slutet även för Ida i Sunderby SK. Å fan vad jag kommer sakna dig!<'3

Och nu är det ju snart slut på helgen, men först är det en sista match med Damlaget mot Trångfors.

Ha det bra


fotboll i mitt hjärta

Vet att man inte kunde se filmerna, men titta nu. Jag hoppas det fungerar! :D

Idag/igår/i måndags hände det inte så mycket. Sprang och var på den superroliga älskade fotbollen igår och i måndags <3 Det var grymt roligt! Fast vi hade egentligen inte träning så det vara bara jag och Cissi där igår (från vårat lag då). Ahhhhh ROLIGT! <3 
 Idag var det skoljoggen. Inte något man länktar till precis. Skulle springa med evve, men hon skulle bort så då frågade Emma om jag ville springa med henne. Hm ja, lyckat. Orkade fan inte mer än 10 meter i hennes tempo. Så jag sprang ensam, fast blev ändå ganska nöjd med tiden. Sen var jag lite med Emma och Hanna. Vi bakade scones. Supersmaskigt. Nu ska jag se Idol fast först Sverige - Malta.

Lite långtråkigt inlägg, men men.

Ha det bra


Nu länktar jag bara till på fredag, lördag, måndag och tisdag för då är det ju
Asså det är typ mitt liv just nu. Fan var sjukt, grymt, jävla roligt det ärrrrrr ;D Okej, ska sluta tjat om fotbollen för här kommer en något gamal basketfilm från 06 x)


ahahahahaha  xD
straffsparkstävlingar

Straffar är ju ett lotteri. Varför blir det alltid det för oss? eller i alla fall i år.

Åttondelsfinal, Piteå summergames 2009
Sunderby sk- Infjärden IF
1-1, full tid
4-1, efter straffar
 
Semifinal, Piteå summergames 2009
Sunderby SK - Solna AIK
0-0, full tid
0-0, förlängning
3-4, efter straffar
 


Sextondelsfinal, Gothia cup 2009
Sunderby SK - Vallen IF
1-1, full tid
4-5, efter straffar

(Dissa mina uttryck >.<)


Lite fotbollsminnen från sommaren :) <3

Kram/sK

I'm a little bit of everything

Nu sitter jag här och väntar på att få åka till Bergnäset och spela fotboll - igen. Vet inte varför jag länktar med tanke på att förra mtchen med Damlaget inte precis var lyckad, men vill väl att det ska gå bättre. Äh, jag vet inte. Ibland vet man bara inte varför man vill göra något. Idag har jag väl inte gjort så mycket. For ut och sprang och skulle leta efter en sak som jag tappat i spåret, men jag hittade den inte så jag tog någon väg ut i skogen och sprang där, på någon äng, och sen hem. Åt pankakor med banan. Ja, ni hörde rätt, banan. Men det är faktist gott! Testa xDNu tycker jag att jag har varit duktig som har kommit på hur man gör :DIst för bild, Bitch- Meredith Brooks
Ahahah ridlägret, minnen :') <3

Cuz number one is everything,

Första gången på länge som jag spelade ute var igår. Vi mötte BAIK och vi vann med 5 elr 6-0. Kommer inte ihåg,hehe. Det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle bli - eftersom jag inte är så matchvan just nu. Fast jag orkade faktist :D Vi spelade riktigt bra och på söndag möter Damlaget nästan samma lag.

Jag och Evve skulle fa och springa på ormberget idag, men hon skulle spela med 94:orna så jag for ut själv på morgonen istället. När jag vaknade så spöregnade det, men när jag kom ut och skulle springa så slutade det nästan. Jag blir så frustrerad när det inte gå nå fort. även fast jag tyckte att jag sprang mycket fortare än vanligt ;o Jajja, får väl skylla på att det är lättare att springa med någon annan :p 
  Jag skulle på stan med Ida men då skulle hon också spela med dom så jag ska och titta på matchen snart.
idébrist! Vad ska jag ha för bilder? x)


Sara ostmans (asg xD) Frenja :)
Tyvärr så råkade jag radera den bild som blev så bra ;(

island

Idag så åker min kära kusin "hem" till island igen och igår red jag (ridlektion) på sylvias första gången.
Jag var jätte nervös i början, men sen såg jag gruppen. Nästan bara från ridlägret. Superkul! <3
Jag fick Humor och ja, det gick väl ganska bra fast jag är inte riktig van ännu. Hinner inte skriva så mycket mer nu för skolan väntar. Underbart roligt det var i alla fall! Längtar redan till nästa torsdag.

 

sen så träffade jag ju den här hästen också <3


räddaren i nöden :) <3

Tack tack och tusen tack till Evelina som gjorde denna superfina headern till mig <3 Haha tua att jag inte behövde ha kvar den gamla. FUUUL xD
TAAAAACK EVELINA!<3333 :D


Evelina och Lará :)

bara för att evve var såååå snäll så lägger jag ut en till x)
haha, ne men tack så himla mkt <3


spela roll väder, jag vill alltid fotbollskläder

Har nyss kommit hem från Lassevallen. Jag och Ida dömde småbrudarna ;) Haha tänk att man själv har varit så liten på planen en gång. Gulligt.


Matchen mot NOTAS igår slog nästan matchen mot Alvik med Damlaget i söndags. Kan ju bara tala om att det var mina sämsta matcher i världshistorien. Vad som hände efter vi hade pratat om Alviksmatchen efter måndagsträningen behövs ju inte tas upp, hehe. Sedan blev det ju inte bättre av att jag märkte att Adina (fr.ridlägret) spelade för Notas. Haha bortgjord xD
  Inte så mycket i skolan idag. Väldigt rolig idrott. Först lilla kläppenrundan och sen lite friidrott. Skippade sextio meter så att det förhoppningsvis är bra i låret till matchen mot BAIK, och sen mot BAIK (damlaget)..
 Kanske skriver imorn, vi får seVill bara säga att


någon mer? :)


RSS 2.0