som en strömmande älv

Sommaren bara rinner iväg och här händer grejer!

Hann aldrig skriva att jag skulle till Gothia, men det är i alla fall anledningen till att det inte har blivit något på länge. Kom hem i söndags och då red jag Bonita, som kommit hem från Boden, för första gången på typ 3 veckor. Igår startade sommarjobbet och det är väl sådär lagomt kul. Roligt att man i alla fall får röra på sig och vara ute. Efter avslutat arbetspass igår så for jag och fröknarna Öhman till stallet och vi red allesammans! Emma travade och var jätteduktig och det var även Lena som var skitmodig :D Coolmamma du har måste jag bara säga Emma ;]
  Efter jag hade ridit lite på böjt spår så cyklade vi hem och kvällen spenderades hela famljerna tillsammans med middag hos oss och picturenary (stavning???). Helgött!!

Gothia då?
Jo, det var helt klart roliare än vad jag hade förväntat mig. Roliast av allt; jag fick spela! Är jättenöjd med speltiden jag fick och det gick helt ok för mig faktiskt. Inte för att jag gjorde nåot speciellt men...

Har tagit massvis med bilder men de flesta kommer nog ut på facebook. Det tar så himla lån tid för våra segdaroter att ladda upp bilder. En bild kommer här och det kanske kommer fler,

Karina Bonita ♥

Kring 24:e Juli förra året fick jag kontakt med Angelica som gjorde att jag sakpade ett band med denna speciella häst. En tjurig lite kärring som inte vill ge sig och testar en som fan, men då är det ju tur att man är lika envis själv. 
  Med olika knep och knåp har man försökt att få henne att lyssna men då det dock är svårt då hon har blivit så förstörd under travtiden. Fast med hjälp från utomstående så har det tillslut börjat klicka - utan att behöva lämna henne för gott som det en gång var tänkt.

Visst är det ingen höjdare att cykla till stallet en kall kväll på vintern i 7 cm djupsnö, mörker utan belysning, motvind och snöstorm men det känns så värt det när man väl kommer fram. Även fast jag inte alltid är på så bra humör så blir jag det av hästen Underbar. Det krävs en hel del men man får tillbaks så otroligt mycket<3

Även fast det inte alltid går så bra för oss så blir man så otroligt lycklig när hon försöker. Hon är inte så jätte välutbildad, min lilla Bonita, men hon har en underbar sida och när den kommer fram klarar vi vad som helst. Okej, kanske inte precis... Har nyligen börjat få lite hum på galoppen som inte har gått riktigt förut vilket är ett stort steg om man jämför med vad vi höll på med förra hösten. Gå på volter var bland det svåraste och få henne att lyssna på skänklarna. Vänstersidan var svag som tusan och flytta undan höger skänkel var förjävligt. Högervarvet likaså. Nu börjar all träning ge resultat och nämnas bör väl även att om hon inte är en helt perfekt häst med en perfekt ryttare så får hon 10 av 10 när det gäller det andra. En supermysig häst som hästrädda verkligen ska testa ta kontakt med!

Nu har hon varit borta sedan måndag förra veckan och om jag inte får träffa henne imorn innan Gothia vet jag inte vad jag gör. Det blir nästan tre veckor i så fall utan min käraste. Jag har insett nu hur mycket jag gillar denna häst och saknar henne så förfärligt nu. Så snälla du, kom hem!

Jag har lärt mig extremt mycket med denhär hästen. Jag har kanske inte blivit en bättre ryttare - snarare sämre - men ett utökat tålamod har nog allt växt fram och se mycket från den possitiva sidan <3


första träffen med fröken envis <3


närkontakt med pollen gillas (a)


en utav första gångerna på banan - vilken mardröm!

Såklart var man hos söta Bonita <3Vi gillar att pussas (a)
I hope you feel the same way that I do.

oj vad mkt blider det blev på henne (a)
påpälsad...





förresten...

Var även på stan (tredje gången denhär veckan) med Hanna  men jag hejdade mig (som de andra gångerna under veckan utom första) att köpa någonting. Vi hade det helmysigt och sedan var det träning på kvällen. Dagen possition blev mittback... Tur att jag fick klart för mig att om jag spelar i Gothia så blir det iaf inte det * puh!*

Jag har väl inte så mycket att skriva egentligen eftersom ni ser - i mitt tidigare inlägg - att jag är en aning upprörd -.-

Det blir ju inte bättre av att jag saknar min Bonita :(

EN STOR FET DISS!!!

En megatung fetdiss till COOP forum som kallar in min Emma för att jobba när vi hade en massvis planerat! Vi skulle köra knärogrammet som vi ska kö varje vecka, sedan åka med moppen till Lottas stuga och bada. Va hade hela dagen framför oss också blir det bara skit! Fick köra knäkontrollprogrammet själv (en början med Emma) och bara för det så blev det längre än vanligt! Sedan blev det lite Yoga för joggare frön GBG-varvettidningen, läsning ute med min möra kropp, städning i fågelburen - allt ensam! Nu ska megasuperarga, besvikna Sofia äta tonfiskslunch.
BLÄ!


Kuoksu<3

Helgen har varit helt fantstisk och jag har nog aldrig varit lyckligare så lång tid i sträck. Varför vet jag inte, vi gjorde inget speciellt. Arbetade som tusan på gården med krattning, klippning av gräs, höfix till älgarna mm, bastade i vedeldade bastun, badade i älven - som var otroligt varm för en gångs skull -, hade grillkväll med lillsläkten där uppifrån, såg fotboll, badade mer och bara hade allmänt UNDERBART!
 Kom för övrigt hem 12 i natt. Var trött men jag hade ju en sån bra bok på G så jag var ju tvungen att läsa ut den...

Stan idag - läääänge sen - och då blev det två köp som jag avgudar just nu (a) En söt, blommig högmidjekjol och en vit blus med nå virkat på. Mums!

Nu ska jag äntligen på träningen som är today! <3

Mot mitt lilla paradis<3

Tjoohosan!

Tänkte nyss 'nu har jag varit duktig och bloggat i veckan' men ser nu att senast jag bloggade var i måndags... ajajaj

Det har i alla fall varit en ganska aktiv vecka. Efter jag hade varit i stallet blev det fys i solen och guch vad det var skönt att byta ut lilla, varma spegelrummet mot en härlig sol och lite vind! Fixade med renoveringen på kvällen och även länge länge på tisdagen efter morgonfysen och sommarfrukosten. Var även med Kompis och badade, tränade upp min kassa teknik med bollen och ett välbehövligt pass (även det med bollen+pappa) på tisdagen.

Onsdagen började med lite cykeluppvärmning och sedan en lite kortare tur än i måndags (3,3 ist för 5,5 km) med löparskorna - men ack så fruktansvärt jobbigt. Som tur var så var ju mitt mål stallet och där red jag en lika trött Frejeld. Det blev så att det blev Boden och hårdpass för Frejis i tisdags så jag fick skritta lugnt med honom dagen efter.
  Min kära Emma ringde mig och det slutade med att jag kom och hälsade på henne, Mange och tillsammans så blev det film (toppen) och nybakt bröd (mums). Efter middagen blev det ännu ett pass på planen med pappsen och bollen.

Torsdagen började med en vanlig cykeltur till stallet och ett lite hårdare pass med Frejeld. Väl hemma igen så var det bara att sätta igång med att rensa den taggiga rosenhäcken, ut med Kompis och efter middagen blev det för första gången i livet - milen.

Hoppas det inte gjorde något att jag inte sprang som det stod att vi skulle göra på egna träningen under (det fruktansvärt onödiga) uppehållet... en gång under helgen. För i helgen ska jag nämligen bort och jag vet inte hur mycket löpning jag hinner med där. Det blir en helg hos farfar och där finns det väl jobb som vanligt ;)

Jag var även idag hos Frejeld och red likadant som igår och sedan blav det mer häckrens och bad med Kompis. Ochnuskajagslutafördettablevsåjävlatråkigt!
Ochinteblirdetbättreavattjagintehartidattstättainenbildförnuärdetmiddag,
beso<3

det är det jag älskar

Tjoosan!

Helgen i PSG har fått mig att inse hur jävla roligt det är att spela med ett härligt lag och hur trist det är att titta på! Är så jävla besviken på mig själv när jag helt och hållet sabbade det. Nämnde ju det två första matcherna och den tredje som jag inte spelade (efterso man bara får ha två överåriga med...) men den fjärde då...? Jo då blev jag ju utburen efter typ 7 min när det bara sa knak i min fot. Det gjorde så jävla ont men sedan (typ direkt efter) kunde jag gå och nästan springa på den, så vafan gick jag av för? Visst det gjorde ju ont en inte behöver man väl säga det. Jag har ju ändå alltid ont i fötterna så lite i leden gör väl ingen skillnad? Det blev ju inge mer spel för mig sedan och jag nötte bänken sista macthen. Fan, när jag väl får börja från start så borde jag ju ta chansen, men nej då. Piss säger jag bara!

Jag sprang till stallet imorse och jag var lite halvdöd efteråt och Bontia kollade väldigt konstingt på mig xD
Denna vecka hade jag ju tänkt rida all day long, all days men Bonita blev kvar i Boden idag när vi skulle kolla om det fanns kvar något föl i maggen. Eftersom de inte såg någon dräktighet så stannar hon typ hela långa veckan på behandling av något slag. BLÄ! Fast jag fick i alla fall testa rida Frejeld pch han var över förväntingar! En underbart fin häst som verkligen lyssnar. Vi travade på i skogen nästan hela tiden, både snabbt och långsamt och när i kom tillbaks var det en svettig häst man satt på :') På onsdag ska han köras i Boden av någon så då kanske man följer med :)

Nu händer det väl något här kanske. Jag orka i alla fall inte blogga,
beso<3

Frejis i vintras :)

Slutspel!!

Nu är vi i slutspel efter 3 gruppspelsmatcher :D

De två som var igår var lite speciella för min del. Matchen mot storfors blev 1-1 men jag hann inte spela så mycket förän jag var tvungen att gå av planen. Fick ett fint inlägg av någon (Sara eller Liv?) som jag tänkte knoppa in med skallen men då kom en himla Storforsspelares huvud ivägen så vi skallade ihop. Med ont i huvudet, en stor bula och yr i skallen fick jag sitta på bänken resten av matchen men så nära vi var att vinna tycker jag!
  Inför match nummer två mot America Elite från Mexiko kändes det väl inge vidare. Orkeslös och illamående men jag testade köra på och var slut efter 5 min men det blev en hel match tillslut men jag var helt körd! Dessutom lyckades jag göra två assister och ett nickmål! Vet att det inte spelar någon roll vem som tar i bollen sist eller näst sist men jag brukar aldrig göra något av det så jag blev riktigt glad. Och stolt haha xD Fast ett skrovmål för målet känns väl som att man kan vara utan...

Tjejerna var tydligen duktiga idag också som vann mot Nysätra med 1-0 (var inte med och jag kunde inte titta för jag red ut med Izza och Conny <3). Därmed är vi etta i gruppen och möter Sips i åttondelsfinal kl 19:00.
 TAGGA!

RSS 2.0