pythagoras quest

JAG LEVER!

-trots lite bloggande.
Anldningen är densamma...

Ja, annars då. Det finns inte mycket att skriva.
Dagen spenderades på Universitetet, med våra två geniala tremannalag från skolan, och räknat matte. Låter väldigt roligt va? Nä men det var faktiskt kul bortsett från att det hade varit ännu roligare att vinna 4500:-.Hoho men vad som händer på universitetet, stannar på universitetet.
Nu ska jag plugga - annat än matte - och dra på träning på tuna,
beso<3


Otroligt

Väldigt underligt att jag fortfarande har läsare kvar som ids titta in här när jag är så oerhört usel på att uppdatera. Men tack <3

Jag ska varken börja eller sluta detta inlägg med att försvara mig med hur lite tid jag har för att blogga, fast jag vet inte vad jag ska blogga om.

Idag har man tagit sig upp och nerför bälingeberget i världens sämsta snöblask, men lite skate blev det - när det gick dvs. Annars var det bara att staka sig fram vilket min handled inte mår speciellt bra över nu.

Ja, för övrigt då...
Vi har börjat träna ute på Tuna. Häligt med lite större ytor!
Spelade match mot LDFF i söndags och jag spelade innermitt (som jag aldrig i hela mitt liv har spelat). Behöver ju inte ens nämna hur det gick för oss, hehe.
NP i Kemi har varit. Är nöjd om jag får G!

Som sagt bälinge idag och träning halv 4. Nu har man äntligen chans att bara vara ett tag,
beso<3

måste jag nämna att bördisar är helt otroligt söta?! och att de är helt ortoligt mysiga att fota? (a)

Stora sundis cup

Halojjsan!
Då är vi mitt inne i Stora sundis cup och vi spelar kvartsfinal imorn. Har varit grymt sugen på att spela hela helgen men det blir inte imorn heller. Trist, men det är ju så det är och det fattar jag. Det är väl bara att försöka göra ännu bättre på träningarna och ja... Mer kan man väl inte göra.
Var med och värmde upp idag men det blev inge spel. Däremot blev det cupens första vinst och en ond handled. Svag som jag är så flög jag ju baklänges när jag skulle nicka Cissis crossboll och det bara knakade till. Den är inte så användbar just nu men det går väl över till imorn får man väl hoppas.
Ska och heja på tjejerna så de tar sig vidare till en semi. Förlust i kvarten är det värsta som finns så nu ska jag vila rösten för att kunna skrika imorn ;) Haha nejdå, det blir nog föresten mycket skratt hos Izzavännen ikväll med Lina, Hanna, Marcus, Feffe, Johanna och Tilda ;D <3
beso<3

fick bara lust att lägga in vad jag har köpt ;)


LondonTe :Dmössa - 30 kr (cirkapriser)


långa, mysiga strumpor - 11 krkonsertskor-27 kr
jeansshorts - 55 krbörs - 22 krskärp-22 krtillskott till min samling ;)de gudomliga skorna <3 (330 kr)
souvernir :)

köpte även en Londontröja och pressenter till Emma och Delice :)

Just ja, jag dkrev aldrig att Lena (emmas mamma) var så snäll och lät emma stanna till på måndag morgon så jag hann träffa henne lördag och söndag <3 Fick även försenade födelsedagspressenter. Två jätte söta uggleörhängen (UGGLOOOOOOR<33333333) och en jätte fin bild (har tyvärr inga bilder på dem)<3 Supersött av min älskling! Fast sen ska jag tydligen få mer ;o galna unge som dessutom gav min en jättesöt tröja:*

Aja, nu ska jag sluta nöta datorn. Eller nej, jag vill få tiden att gå för  jag vill till Izza!

London, I'm in love!

Ömm...hej?

Asså bloggen känns verkligen inte prio ett i mitt liv nu. Har nog inte varit inne på datorn mer än kanske 4 gånger på en månad. Jag känner mig duktig, för det är ju egentligen inte nödvändigt. Om det inte finns 'sug' efter det så varför ödsla tid?

Nu är jag ju, sen en vecka tillbaka, hemma från London. Eller ska jag säga borta från London?
Det var verkligen underbart och jag älskar staden! Jag kände mig hemma.

Vi gjorde allt möjligt som till exempel såg West Ham United vs Liverpool (vilken kännsla alltså!!), var på musikalerna Thriller och Mamma Mia (helt otroligt!), var på Madame Tussauds (läskigt värre xD), var på sightseeingturer med buss och båt,  åkte London Eye (att jag älskar höjder säger väl allt?), var på naturhistoriska muséet, gick över Tower bridge och såg Big Ben (mina favoritbyggnader i favoritstaden), Var i Towern (med asskön guid), var vid St.Pauls katedral, lyssnade på en kör i Westminster Abby, shoppade på allt från rikemansstället Harrods (där vi bara kollade, ej shoppade) till Priemark (där det var gudomligt billigt! tyvärr sista dagen så alla pengar var nästan slut...), var på Sylvanian familiesbutiken (*förklarar längre ner...), fotade, åt god mat och åt såklart sconse, men bara två gånger (+ te flera gånger förståss).

En liten del av min underbart fantastiska resa!
Jag orkar verkligen inte sätta in bilder här men jag skriver en länk till min Facebook (för dem som är mina vänner då) om det är någon som har lust att kolla ;) Sorry min lathet...

*Sylvanian familiesbutiken då...
Jo, Sylvanian families är ju små djurfigurer som några i klassen lekte med när vi var små. Vi var helt galna i dem och ännu galnare blev vi när vi fick höra talas om affären med endast 'syll' som låg i London. Var väl vid sjuårsåldern och enda sen dess har man velat åka dit.
  Jag älskade ju som sagt 'syl' och skaffade ihop väldigt många (80st). Nu lekar jag inte med dem men de står på en hylla i mitt rum och man kan väl säga att jag samlar på dem. I alla fall, nu när vi väl var i London så var jag ju bara tvungen att få göra min låg/mellanstadiedröm till verklighet.
Jag blev verkligen 10 år igen när jag var där!

Aja, nog bloggat idag. Bilder kommer kanske på bloggen men annars kommer det här på fejan:
http://www.facebook.com/album.php?aid=37017&id=100001431753934
beso<3

verkligen från golv till tak....


RSS 2.0