so close to my heart




Igår blev det att sova hos Emma. Pratade med Dellan i typ 1 timme och 20 min och vi saknar henne så jävlans mkt! Nu ska vi minsann komma på ett sätt att träffa henne i jul.<3
Föressten, vi finns alltid för dig älsklingsvän<3

ojojoj var ska man börja? ni är i alla fall underbara vänner, jag älskar er! <3


rummet

Nu är det äntligen klart! :D Obervera att gamla rummet inte såg exakt ut sådär. Vissa saker har tagits bort (vi håll redan på att göra om när bilderna togs)





jag tänker inte stötta dig, jag tänker vara egoistisk

Igår hoppade vi på ridningen och det var väldigt roligt! Jag fick Jupiter och han var helt härlig att rida. Ska rida igen på måndag med Tilda för Izza den stackaren ramlade av när hennes grupp hoppade så hon bröt handleden.
På hemvägen fick jag äntligen tag i Ida som typ inte har något täckning i huset haha x) Pratade väl si sådär i 25 min, I MOBILEN! Kommer bli dyrt haha.

Adventsfirande på skolan idag. Mys. Skulle just säga till Mia att jag inte ville sjunga på lucia men då kom Linnea in i klassrummet och sa att jag skulle sjunga Juletid med henne. Omg  jag kan typ en rad! Någon som kan ge mig en text?

Nu ska jag fortätta på min känslodikt till svenskan och ikväll blir det planja med Emma. Emma, min Emma som kanske ska flytta till Gottland :'( Alla bara far! Men inte du, om jag så måste binda fast dig.
Puss <3


OMG hahaha, jag spelar fiol typ 11 år x'D

river upp saknaden jag gömt

Var på lagomt bra humör efter man hade varit och sprungit, nu hittade jag gumman och vet inte riktigt vad jag ska göra... <3 http://www.njalleskogens.se/090912_clinic_ersnas.htm så fin hon är, i mitten på sidan. Jag måste ju nästan maila...<3

New moon

Var som ni alla ser på New moon igår. Varken jag eller Emma hade förväntat oss så mycket av den eftersom första var väl sådär. Fast oj oj vad bra den var, men lite dåligt slut x) Rekomenderar till alla som inte hade tänkt gå på den för att första filmen bara var hyfsat bra. Den här var verkligen super!
 Tipsar även om en bok jag läste i somras. De kallade mig Ise av Madeleine Krell.
Den bästa boken jag läst? Tror nog det. Den handlar om Ise som är 15 år och börjar spela fotboll i Allsvenskan med Nike IF, hon får sedan anorexia och måste sluta. Det som är så roligt med boken är att man har absolut ingen aning om hur den ska sluta. Hur bra som helst! LÄS, alla som gillar och inte gillar fotboll :)





jag har havet i rummet,

Så var man och dansade loss på discogolvet igår med Izza och Lina. Inte lika roligt disco som sist men det var ju kul. Gör om det tjejer? Haha tror inte Lina vill.

Annars då. Jo jag satt och spelade fiol i 5 timmar -30 min mat. Gick bra och dom sa att det lät bra också. Nu har jag börjat göra som för flera år sen, spänna mig i stråkarmen, men det är väl bara att stå ut :/ Imorn blir det inspelning från 10 tills vi är klara. Hoppas vi sätter alla låtar på första försöket, haha. För nog blev man ganska trött.

Nu är mitt rum nästan helt klart men stänker in bilder när det är helt komplett. Fast en lite häftig bild kan ni ju få nu och filmer från MusT, byee <3


(a)


 
Bamse-Elefanten och Katterna



Mamma Mia (:

ögongodis :*

Fick Eydir idag! Underbart härlig polle som jag hoppas få lära känna bättre.
Gick väl sådär hyfsat för mig men det känns inte så farligt om man misslyckas totalt när man är med någon man känner sig trygg med.
Hihi hästarna hade lite lerinpackning efter ridpasset och sen blev det mys mys i hagen så man hade integen lust att åka <3
Kom hem så jag hade hunnit till slutet av träningen men tror ni jag fickdet? Nej då, men varför förstår jag inte. Jävla piss! Imorn hinner jag inte heller för då är det skivinspelning med orkestern i 5 timmar.



Wihoooo, snart är allt i rummet klart!

MusT 2009

Nu var MusTlägret slut och man är hemma igen.  Tänker inte skriva så mycket så det kommer lite bilder istället men kan bara säga att det var sjukt roligt! Det var ganska lätta låtar men då fick man jobba lite mer med utseendet. Fast så lätt var det inte när en viss person gjorde vissa saker när vi spelade. Alla, elr typ jag och Edwina iaf fick typ damp på honom. En väldigt rolig sak är att Julia spelar trumpet och åkte också på MusT så vi var med varandra lite då och då ävan fast det var svårare när vi inte repade samtidigt.





Supernice! :D


MusT, here I come!

Ska sticka till MusT efter skolan så hinner inte blogga nå mer. Kanske blir på söndag, men ni får väl stå ut ;)


Om ni undrar så är MusT ett musikläger. Eller fiol-och blåsläger :)



Snööö :)

Föressten så kunde inte Ines åka till ridningen igår och mamma vägrade köra mig med våran hyrbil :( BLÄÄ!!

Därför ska man gå på kråk,

Vi är komplediga idag! JIHOOO! Jo då tänker man väl först 'nu ska jag sova läääänge'. Blir det så då tror ni? Nä jag vaknar och är helt pigg kvart över sju. Ja menar vilken människa vill kliva upp då när man är ledig? Inte då jag i alla fall. Jag la men ändå inte tidigt. Men fan vad trött jag var igår, det var helt sjukt. Först sprang jag till G-stads centrum, runt och tillbaks, sen körde jag lite styrka och när jag skulle ducha så kunde jag inte kämma ur shampo. Jag menar hur normalt är det? Ojojoj vad sknt det var att sova sen, men inte sov man länge för det -.-
  Aja, då har jag i alla fall tid för läxor och sånt innan vi ska öva på våran låt till musiken. Jag kom på att det inte är exakt samma melodi på andra versen som på första så just nu - inte just nu då efter som jag bloggar - håller jag på att skriva noter för andra versen. Måste gör min 'Egna träning' till idrotten och 215 engelska-glosor.Njut -.-


Vad tycks om mina egna handskrivna noter? ;)


Idag är det ridning och jag hoppas verkligen jag får Eydir. Har börjat gilla honom extremt mycket så man vill ju gärna ha lite extra tid <3

Åh glömde ju att berätta om i måndags! Åh vad härligt det var att vara tillbaka. Jag ångrar mig inte, men jag har saknat de så himla mycket.


Inga toppen bilder, men toppenhästar <3 ÄLSKAR ER! <3


Ingen får mig att må så bra som du

Nu ska jag till Siri och sen träffa älskonnus! <3

Nu kanske namnet Tito äntligen börjar pigga upp igen <3




haha nöje!


ahahahaha enjoy ;D

snö*'.*

Förr var det lixom en sån höjdpunkt på året som skolavslutning. Nu vet jag inte riktigt. Jag vill ju spela fotboll, ute! Fast utan snö så blir det så grått och deppigt. Nu är det äntligen lite ljust i alla fall. Aja, det blir väl säkert lite mer slalom i år när det inte är nån basket.

En helt vanlig helg. Har varit och tittat på tapeter, vilken tycker ni jag ska ta?


Höhöhö nej jag skojade bara. Men asså seriöst vad många olika, snygga knasiga tapeter det finns. Fast eftersom jag ska ha en fototapet så blev det en vanlig enfärgad, typ beige.

Känns lite konstigt utan bil men vi traskade på från busshållplatsen efter vägen.

Vet ni hur många bilar som passerar området vid Dollar Store under en minut? Ca 35 st. Det blir med än 2000 bilar på en timme! ;o

Ahhrrr. Myyyys <3

Jag vill bo på Suomi Soffa! x)

snön är i Lule!

Visst blir det mörkt, men inte såå farligt :)

smaskig efterrätt hos mormor <3

Hade bara lust att kasta in bilder. Massor med bilderrr (:
Ha det bäst



Snow (Hey Oh) - Red Hot Chili Peppers

saknarej <'3

är det såhär det känns att vara nyförälskad?

Jag tror att jag håller på att bli kär... (a)

Hjälper mig inte att glömma, för det skulle aldrig falla mig in
Men hjälper mig att inte fastna, because that is what will happening

lite tips från mig

En enkel smoothie. Tar max 4 minuter från det du har börjat ta ingredienserna från kylen.

Ta en banan, lite fil och vanlig apelsinjuice på måfå och blanda sedan allt i en mixer. Kan det bli enklare? Man får smaka av hur mycket fil och juice man ska ta men bananen ger mycket smak så det är bara att ösa på ;) Inte låter det väl speciellt onyttigt heller - om man har bra juice.

FÖRLÅT, skulle ju bli mycket här men nu ser jag att Idol börjar om några min å man måste ju se Tove, Mariette och Erik gå vidare ;)

Kram på alla lässugna läsare!


i nysnön och mörkret, med pannlampa och reflexväst

Fredagkväll,
Sitter här i väntan på utröstningen i Idol och bara tar det lungt. Känner mig riktigt duktig som har sprungit och pluggat tre hela långa timmar med tråkig engelska. Fast måste ju säga att det har blivit roligare när man har fått en lite bättre lärare. Inge illa ment mot "Hejsan Hejsan" men...

Ines kom typ 10 min sent (för att vi inte har någon bil för tillfället så hennes brorsa  som slutar kl 5  måste skjutsa oss. Vi kom prick kl 6 så det blev lite brådis men jag tror ingen blev sur. Alla är så snälla. Gillar vekligen min grupp!
  Uteritten susen! Första galoppen var nå så underbar att det inte går att berskriva. Vi galopperade även två gånger i galoppbacken och lilla söta Orka var verkligen anfodd. Som hon fåsade, haha stackaren. Underbart härligt med dessa hästarna i denna gruppen alla fall! Men måste följa Siri någon gång, jag saknar mina älskponnus <3

Kramar från en lagomt lycklig Sofia


?? :) <3


Har beställt min fototapet och det kommer troligtvis på måndag. Nästa helg blir det att tapetsera! Okej, jag kan hjälpa till att riva tapeter men resten får nog pappa sköta. För allas säkerhet.


kvaddade däck

Snart kommer Carro och så ska vi på träning men jag måste bara berätta en rolig ska som hände igår. Okej, rolig var den ju inte precis men i alla fall. Ni vet vid rostbollen, rondellen. När man kör från den mot stan så kommer det ju ut en väg från Notviken. När den vägen kommer ut på stora vägen mot stan så är det ju typ nån upphöjnad, typ som en trottoar (fast man ska ju inte gå där). Där körde mamma upp påväg till orkestern. "Trottoaren" kom mellan däcken,  vi for snett över den med ena halvan av bilen uppe på den och jag vet inte vad. Lite läskigt var det ;s Kändes som bilen skulle välta men det var bara två däck som blev punka på. Kanske något mellan däcken oxå, vet inte. Ringde i alla fall Emma L och frågade vart dom var och då var de precis i rostbollsrondellen så jag kunde åka med dem som tur var :)

Brådis brådis, seeya <3


25 dl havregryn, ett halvt kg smör...

Äntligen har man segat igenom den tröga dagen. Vi började att baka till fiket på HK:n. Min grupp skulle baka chokladbollar, hmm mycket svårt heh. Det var väl ingen skilnad mot vanliga förutom att det var en jävla stor sats! 25 dl havregryn, 500 g smör, 15 msk kakao... Lektionen innan lunch (svenska) kändes typ som sista lektionen på dagen så man kan ju fatta att det gick segt. Någon som vet hemsidor där man kan hitta noter?? Behöver nämligen till musiken.

Har lite glosor att plugga in nu innan fiolen så see ya!




har allvarliga problem med att lära mig vibrera ;o


When the shadows are closing in

När klockan ringde i morse så fattade jag inte först varför men sen kom jag ju på. SKOLA -.- Det som var så skönt med lov. Fick i alla fall tillbaka spanskaprovet och jag är faktist nöjd.
 Ska på träning ikväll och det blir troligtvis - och förhoppningsvis inte - den sista veckan ute. Nu ska jag käka lite, men vad tycks om nya designen? Bättre sämre? Inte så mycker skilnad då haha




Fick även lite sms från Ida <3


ögonsten

Det blev underbart väder för ridningen och jag fick en underbar häst. Jag blev tillfrågad vilken som var min favorit och då valde jag ju såklart Eydir. En där frågade varför jag har honom som favorithäst. Ja, varför ha jag det? Det har jag egentligen inget svar på. Han bara är så go. Han kanske inte alltid kommer fram när jag ropar på honom, han kanske inte gillar mig, men det är nåt visst med den hästen. Han bara är bra.
Det blev utomhusträning istället för innomhus, fast det är bara possitivt. Inte så jätte seriös men ibland kan man ju få skratta lite.

Här kommer lite bilder från det höstlovet som snart är slut.


Kuddar i alla dess färger och former. En av de bästa sakerna som piffar upp rummet :) <3

Nu ska jag titta tapeter till rummet. Har valt ut några fototapeter men jag vet inte vilken. De två första är mina favoriter :) Fast jag kan ändå inte välja mellan alla. Förslag?


Vet inte vad det blir att hitta på ikväll då, men det blir väl kanske kungar och Ensam mamma söker hon Emma som vanligt, med Evve :)


Allting blir inte riktigt som man tänkt sig

Det blev inte Flickan som lekte med elden på bio med Emma efter planja. Hände en lite pinsam insident. Den filmen är ju från 15 år så jag skulle gå på toa när Emma skulle köpa biljetter, men sen kom hon upp till mig och väste "lägget, du måste ha lägget". Haha hon såg helt panikslagen ut, men det var bara att säga att jag hade glömt det och välja en ny film. Det blev Trubbel i paradiset. Den var riktigt bra! Än så länge har vi inte stött på någon b-film under våra biostunder.

Det gick inte för Siri igår så jag for till IKEA. Efter det och turridningen idag så är jag ganska ruinerad. Jag köpte en mysig svart fotölj, en kudde till den, ett överkast, en mysig "rad" med 3 kuddfodral i.
 
så :)

Nu ska jag iväg och rida, puss <3


RSS 2.0