No time for losers

Roligt att alla kommenterar den på andras bloggar men inte på min -.-



yesterday: Lite småmunter dag... Stan, fika med Ida och Lina, vara med Emma, rida supergulliga Orka :) farväl av Ida, glömma nya handskarna på bussen :(

today: Vara med Emma, Planja och bio? :)


Vad ska ni göra på Halloween då? För min del så blir det nog ganska trist. Evve ska på fest elr om det var Kiruna, Emma ska på fest, jag ska inte på fest. Vad ska jag göra?? Jo just ja! Jag skulle ju träffa Siri :D Det blir säkert skojskoj!!
Ses nån gång, måste göra en massa saker. Vad det nu var...


bild från sylvias www.sylviasislandshastar.se

Lilla Orka red jag igår. Det gick väl hyfsa bra. Vi tränade på övergång från öppna till sluta, öppna i tölt och lite galopp. Det tog ett tag innan jag fattade. Ett lite för långt tag. När jag väl hittade knappen på Orka så att hon blev mer samlad i slutan och öppnan så skulle vi börja med en annan övning. Roligt heh. Efter ett år eller nått så kanske jag hittar knapparna direkt. Trööööög.
Ohoho, när vi började med en liten galoppövning så ville hon sticka iväg hela tiden. Med öronen frammåt for hon iväg från volten flera gånger, men det gick bra till slut. Å Sylvia bara skrattade x)

bara för att vara snäll

Imorse blev det lite mys framför tv'n med OC. Första sesongen då eftersom jag har sett alla. Vissa serier har ju typ sisådär 8 sesonger så varför kan inte den serien man gillar också ha det? Hatar att det är slut!
  Ja i alla fall, senare for jag in till stan för att äta på Exotic med pappa och sen gå på stan. Träffade Cissi och Fanny på bussen som räddade mig från min ensamhet haha. Dom följde med och åt och sen gick vi på stan. Köpte så mycket onödigt men det var typ tag 3 betala för 2 eller något liknade överallt så jag, Cissi och Fanny köpte varsinn sak. Blev hotade att gå hem av busschaffisen haha xD

Nu är min tröja fixad och resultatet blev väl ganska okej :)
 <-->

Kram <3 /sK

inget är lovat

Man vet aldrig, ibland blir det flera inlägg per dag och ibland inga på en vecka. Så jag kan inte lova något men det blir troligtvis mer bloggande än vanligt.


På Åhlens jätte billiga café med Emma  :)

Efter en dag på stan med Bästis Öhman så sitter jag här i mitt nymublerade rum och drömmer om hur mycket man vill göra med rummet. Som ni alla som läser min blogg vet så är mina största intressen fotboll och hästar, och fiolen då på ett hörn ;) Men jag är även väldigt intresserad av inredning. Typ hur roligt som helst att gå i möbelaffärer och titta på allt man vill köpa, fast tyvärr så blir det ju nästan aldrig så. Okej, nog mycket drömmande för min del nu. Det är så att jag har tänkt tappetsera om i mitt rum - för att mina snälla fåglar har förstört mina tio års gamla tapeter lite överallt. Har funderat på att ha en fototapet, eller tror ni att man blir läss? Har hittat några favoriter på www.photowall.se

Blir ingen träning för min del ikväll i hopp om att träna på onsdag istället. Min snälla vän Ida har smittat ner mig så jag har fått ont i halsen. Haha! Eller nä, det är inge roligt. När jag träffade Siri på stan idag så sa hon att jag lät som en man!! Bussigt asså ;>
Ska fara till storheden senare och köpa mig en tröja. Om jag hittar någon dvs. Ska göra om den lite så ni får se sen.
Pusss <33

Min galna saknade vän har skaffat blogg. Kolla in på den ni :)
http://deelice.blogg.se

TACKA MIG DELICE!;D


Du är för söt älskling <3


I wish we could stay forever

bildbomb och kanonkväll

Kvällen med flickorna igår var grymt rolig! Vi såg Wild child, åt på pizzerian, snackade och sen sov jag och Ida hos Izza. Lina var tyvärr tvungen att åka hem. Ida fick även sin pressent som var ett medaljongsmycke med två bilder i och ett bildspel. Vi skulle se en skräckis också men Ida hade råkat ta Trick or Treat från 1986 istället för Trick r' Treat från 2009 - fast den har typ inte kommit ut så inte så konstigt. Den var i alla fall väääldigt rolig, not. Vi typ spolade hela tiden så man fattade inte så mycket men det var nån död rocklegend elr nått som började skjuta blixtrar med händerna. Overkligt i alla fall och jag och Izza satt typ och skrattade när dom försökte att göra det läskigt. Det läskigaste var typ när han vände på huvudet och man såg hans brännmärken hehe. Fast när man tittade närmare på dom så var dom också overkliga. Sjukt mysig kväll ändå! <3
  Åkte hem tidigt för vi skulle bort och Ida blev sjuk :( Krya på dig gumman för jag måste vara med dig i veckan och du måste komma på träningen!  <3

Nu har jag lyxat mig lite med hårinpackning och lite "ångbastu" efter en löparrunda till g-stads centrum.

Ha ett underbart lov <3


Jag är lite besvikna på er att ingen kommenterade mitt fotbollsbildspel ;/ haha kommentera nu för att göra mig glad! :D <3


är man lite påhittig så är man ;)

 
Efter pizzerian :) Haha Lina gjorde bort sig x') heeela tiden :p


Lina är för fin för att visat på min blogg ;) <3 tyvärr, dumma Lina x')



Det känns som, som om allt har gått så fruktansvärt fort...<'3
jag älskar dig gumman <33



Izza är helt crazy xD


I wish it could always be like this, that everything could stay
But I know it will not happen, for in a few days you are away

svaaar på kommentaar

Till Delice <3
Eftersom jag inte kan svara på dina kommenterer på din blogg för att du inte har någon (SKAFFA!!!!!!) så gör jag det här.

Härligt! :D Om ni kommer, ta med skolkatalogen så får jag visa att du fel ;)
puss <33

jag hjärta laget

Alltid, ovasätt <3




Nu äntligen höstlov!

Spanskaprov i skolan idag fast det var inte så farligt svårt så hoppas det gick bra. Nu ska jag ta bort ytterligare 100 ord av min "Hungerspelen" och sen bär det av till Pizzerian med Ida, Izza och Lina. Filmkväll/mys/avskedsfest hos Izza på kvällen och jag hoppas att vi hinner se lite Idol. Roligt vet jag iaf att det kommer bil!

Kramis på alla lovsugna läsare :)
/sK

Gräv upp, Gräv ner

SOM I EN DRÖM?
Jo för någon dag sen var det så att jag drömde en dröm om skolfotona. Den var helt hemsk, jag lovar. Jag hade helt uppsvällt ansikte och minimini ögon. Sen så idag när jag för en gångs skull kom ihåg att ta in posten så ser jag det där röda kuvertet ligga där. Jag lägger det på kösbordet och efter en stund öppnar jag det. Asså det var det hemskaste skolfotot på min någonsin! Så blir det ju inte bättre av att hela Luleå komun ser det och att det är ett helt år tills man får ta ett nytt. Jag gräver ner dåliga skolfoton!

Sedan sparar man ju det bästa till sist.
Det breda urvalet av musik. Det finns så otroligt mycket. Vad man än är på för humör så finns det något passande. Att ha musik i öronen är ibland som att vara i en anna värld. Man kan koppla bort allt. Glad blir man också. Ett extra plus om man har någon favvis. Gräv upp all musik! ;)

Seeya
/sK

Gräv ner dig ;(




Lite gullig bild till alla gulliga som gör vad...?JO, kommenterat såklart! (a)


sooner or later they all will be gone

Igår var jag på stan och slsade en hel det hehe. På Guldfynd köpte jag ett halsband, ett par rhängen, en ring och en till sak.Sedan ville jag ha nått till discot så då jag jag på Gina och köpte ett svart linne med nå tryck.

Idag på skolan så var det så jävla kallt! Jag får psyk när killarna dessutom öppnar fönstret hela tiden. Vi såg vinterviken (som vi har läst) under det två timmars långa Matte/NOpasset (y) På musiken så skulle jag och Hanna hitta en låt som förmedlar känslor och i sista sekund så valde vi bland alla. Forever Young blev det. Gillar verkligen den låten.

Okej, tråkinlägg men jag har lite brådis. Måste hinna plugga spanska innan jag far ut och springer.
 Puss <3

/sK

Jag orkar inte stoppa in nå bilder nu men skriv den som är sugen på att se :)



Forever young-Alphaville
<3 :)

L-U-L-E-Å

Komuncupen var roligare än förväntat. Första matchen spelade vi riktigt bra, det var roligt och vi vann till på köpet med 3-1. Sista minuten kom det en djupleds boll som jag sprang ut på men missade. Pitespelaren hoppade över mig och Emma (mittback) började jaga efter bollen. När dom två höll på att kampa om bollen så blåste plötsligt domaren straff. Om det var för att jag hade missat bollen så borde han ju inte gett dom fördel av bollen utan blåst straff direkt tycker men ju. Lite skum domare. Andra matchen mot Boden blev det 0-0 och vi spelade inte lika bra, men vi vann iaf hla grejset. Bra jobbat tjejer!

Nu ska jag äta lite middag elr vad man ska kalla det. Min snälla far har "råkat" köpa sushi. Jag sa att han inte behövde köpa nått till mig (att äta mellan matcherna). Fast sen så kom han hem med sushi. Haha jag tog ju inte med den så jag lyxar på den nu ist. Sen blir det att sova hos bästevän Ida. Ser kanske Barca som ska spela kl tio. Hejaheja!

Puss <3
/sK


Det blev föressten ingen ridning hos Sylvias imorn. Får väl bli någon annan helg.


Bussigt <3 :)

Oftast har man väldigt roligt med tokstollan <33

you spin my head right round

Discot igår var nice! Inte lika som Gothia då men det måste man ju räkna med. Lite dött i början men sen var de roligt. Dansade och hade allmänt kul!
  Idag är det cup med komunlaget och då får man ju se hur det går, men antagligen mycket att göra i mål. Fast i och för sig så har vi ju nästan hela våran backlinie och den är ju lite svår att ta sig igenom ;) Nä men den känns så trygg som den kan bli.

Nu ska jag plugga lite spanska, kanske se OC och ta och ringa Sylvia för jag och Hanniz ska å rida.

Puuuss <3


hannii<3

Us<3

tiden bara rusar iväg ibland...

dum eller inte dum, det är frågan

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
(x) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont vad har det med dummhet att göra?? har jag aldrig hört talas om x')
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
( ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 14

jag är inte dum, hah! ;D

Nu ska sofia och disca lite på discoteket.
 fan vad jag suger, kanske lite dum i alla fall?

/sK

Skolfoto, disco, vad som helst, viktigare än annat så gör inte kaluffsen som den ska. Sjukt less! Fast käder har jag hittat. Det blir mina favvoCheap Mondayjeans, Diva
vitt långt linne, BIK BOK
lila linne, H&M
svart vad? tröjjacka?, H&M

I miss you, I will miss you forever

    
Du kom och du for. Och saknaden    
av dig är tung,


En sommar  var allt vi fick även fast vi inte visste det då
Vi delade glädje, ilska och tårar, soliga dagar som grå
En sommar som man för livet minns 
För hela livet kommer jag undra vart du nu finns

Real love has not an end




om jag säger hästar så...
hästar är bara blablabla, visst tyck det.
om jag då säger vänner?
vad är svaret, för det är ju samma sak.

helgskrivande

Asså förlåt. Jag har typ inte skrivit på hela veckan! Men så är det är det är skola, läxa, äta, mer läxa, träning och sova. Fast jag är typ klar med alla läxor så det har varit till nånn nytta iaf ;) Vinterviken skulle jag inte ändra någonting på fast Hungerspelen måste jag typ korta av hälften. Hur jag ska lyckas med det fattar jag inteför jag har redan tagir bort en tredjedel... Å sen spanskaprovet som jag inte kommer klara av!! Asså fattade typ ingenting på lekionen idag. Allt var bara stress. Vi skulle hinna klart med ett häfte där jag hade gjort alla skrivuppgifterna som dom flesta inte hade gjort så jag typ stressade igenom det. Dessutom hade jag ingen rast frän lunch! Skrev loggbok på frsta rasten, skrev no-nringsämnena på andra och på lunchrasten också! Var typ sressad hela dagen. På svenskan så var det lite roligare. Vi läste en dikt för varandra på olika sätt. Typ glad, rädd, hysterisk... Haha. Nu har jag nyss klarnat upp ett mysterium med busstiderna. Ska in på disco på kallkällarn med Ida, Hanna och Izza mf. Blir nog skoj me jag har klädbrist!! Vet inte vad jag ska ha på mig. Skulle behövt tröjan jag beställde igår! Beställde även ett par jätte snygga mockastövlar. Lite rabatter här och lite rabatter där och hips vips så är dom billiga.

Annars har veckan har varit som vanligt. Roliga träningar och sånt. Ridning igår. Red Tildra och vi gjorde bakdelsvändningar och lite galoppfattningar. Om jag ska vara riktigt ärlig så hade jag ingen aning om hur man skulle göra en bakdelsvändning först. Som en framdelsvändning fast tvärt om. Fast hur blir det... Ja, jag fick ju det förklarat sen och då gick det bra. Vi red olika övningar där vi sjukkr göra bakdelsvändningar i skritt och i tölt. Tildra hade jätte mysig töölt (a) Galoppen gick också till viss del bra fast hon var lite före i fattningarna ibland så det blev ju lite volter då och då. Tjoh, så följde föressten Hanniz med ocksåå.
  Klockan 20:03 när man tagit av sig ridkläderna så blev det på med löparkläderna och sen till Gammelstan. Inget som mamma var så glad över. Lite småläskigt att springa på cyckelbanan då många av gatulycktorna inte fungerade...

Nu har ni fått lite bloggande för hela veckan om jag inte har bloggat (a) Passa på nu att kommentera!!

/S

Puuuss till dom som kommenterar!


Everything - Lifehouse

I will miss you bby

Har nu kommit hem från fotbollsavslutnigen. Jag, Olli och Johanna bowlade och slog ner laget. Haha många som förstod? Nej, då ska jag berätta. Ni vet ju att käglorna står såhär
 
Vi är ju 11 spelare på planen, fast här är inte jag (målisen) med.
1 är ytterback
2 är mittback
3 är mittback
4 är ytterback
5 är yttermitt
6 är defensiv innermitt
7 är yttermitt
8 är offensiv innermit/forward
9 är offensiv innermitt/forward
10 är forward
Ganska smart va? Så vi skktade på lite olika spelare ahaha. Så Elin A, det du undrade vad vi sa om dig var att det var bara du (kägla nr 6) som stod kvar. Haha Johanna stod oftast stadigt på sin plats.
Efter bowlingen så käkade vi på kansliet och snackade lite. Vi lottade ut vimplar och såklart så vann jag ju den dom flesta ville ha. AKI-vimpeln

Sen började vi prata lite om Idas flytt. Ida fick tillbaka sin tröja och på den hade Lasse skrivit fast vad kommer jag inte ihåg. För mig var det inte långt ifrån tårarna heller... Du kommer att vara grymt saknad av mig! Du kommer lämna ett stort tomt hål som ingen kan fylla.


ha en god natt ;)

/sK


mycket bilder här då ;D

det blev inga urdragna sidor utan ett litet urklipp

Dressyr med anna och jojs

For ut och sprang till Gammelstan innan jag checkade Idol. Karolina var inte en utav mina favoriter men jag tycker att hon var för bra för att åka ut så tidigt faktist.

I morse så fick jag veta att Annas tävling började tio och klockan var halv tio när jag vaknade. Så man kan ju säga att jag fick bråttom. Klädde på mig, tog med lite frukost i bilen och sen vare bara att fara.
Anna och Jojsan var väldigt dukiga, och skärskillt med tanke på att det är deras första tävling. Själv hade jag aldrig vågat ställa upp. Minst av allt i en dressyrtävling. Riktig söta tillsammans. Man ser att det finns kemi mellan dom ;) <3 Jag stannade inte så länge men ett tag i alla fall så jag fick snacka lite med Sötnöten Anna (a) Bilder kommer sen.

Sitter nu här och väntar på att få åka till Tuna för vi ska ha fotbollsavslutning.

Pussii /sK


Lätt en av dom 4 bästa :)

bananer i boken

Urs och fy och blä vad äckligt!
Sista passet idag var då äckligt. Vi fick tillbaka Hungerspelen-berättelserna och när jag fick till baka min så frågade Carina om jag hade ätir banan. Ömm okej, vadå då tänkte jag. Så sa hon att det luktade från min svenskabok och jo minsann, när jag öppnade första sidan av Hungerspelen så låg det en äcklig brun bananskiva där. Höhö stackars Carina, det måste ha varit lagomt mysigt att läsa när den låg där. Haha men asså fan vad jag började skratta. Måste riva ut sidorna för vem vill ha en banan i svenskaboken?



mysigt värre


Kelly Clarkson - Walk away

sju i ett 4-mannatält

Sorry för den dåliga uppdateringen men jag orkade inte skriva igår och dessutom var det ridning.
  Vandringen var helt ok fast det var roligast när vi kom fram. Lagade lite mat och sen så hade vi det lite mysigt runt elden hihi. Vi grillade, berättade spökhistorier och gick omkring med våra pannlampor i mörkret. Jag Stig och Marre gick från vårat tält och sov med Isak S, Sebbe, Linus och Robbe. Ganska så trångt. Höhö, okej vi sov inte precis. Jag somnade typ i 20 min och då trodde jag det var morgon hehe. Marre, Robbe Linus och Isak S gick till vårat tält sen och då somnade man. Helt läskigt för jag visste inte var utgången var när jag vaknade.
Vi hade det roligt i alla fall. Eller jag hade då de. Faktist värt att skippa en träning :)



Sorry kvallan men dom är fotade i mörkt och med mobil ;)



Var måttligt trött när jag kom hem men det vara bara att ge sig iväg till stallet sen. Fick Björk och vi tränade på öppna på volt och sen gjorde vi en övning i tölt. Hon var väldigt fin i början fast sen kom det till det svårare varvet och då gick det lite sämre. Hon är så himla stark i munnen och lägger sig i handen, men det gick bättre än förra gången för nu så sökte hon sig mer frammåt neråt och det gick bättre att samla henne. I töltövningen så hade hon jätte fin takt i början när vi skulle öka på raksträckan och sen gå in på volt. I slutet var tälten inte lika bra men öppnan som vi skulle göra på en långsida gick mycket bättre än förra gången!


It's the risk that i'm taking

Veckan har varit helt ok hittills och helgen i Sikfors var superrolig! Fast något med träningsverk man fick. Av uppvärminingen dessutom!  Igår var det komunträning och det var väl roligt, fast det gick ganska långsamt om man säger så. Har nyss kommit hem från fiolen. Spelade våra roliga gånggånglåtar x) haha, men typ teater medan vi spelar. Okej det lät skumt men det står typ saker i noterna vi ska göra medan vi spelar. Sen var det typ årsmöte om vi ska fara till New York till Påsk eller inte. Hoppas! Har packat till imorn för vi ska ju med klassen och vandra från Ängelsbyn. Jag tror det kommer bli kul, bara vi får upp tältet haha. Nu ska jag ta och sussa så man orkar imorn, puuuss <3


I wanna be somebody else - Brooke davis
 

Hade musik idag, som vanligt rolig!<3 Sjöng och spelade lite (Stand by me)



Hoppas man inte ramlar i sjön igen x')

byee

Drar till Sikfors nu så det blir inget mer bloggande för än på söndag elr måndag kanske :)
/sK

RSS 2.0