så dåååååligt!

Har varit på LF idag och se dem gå mot semifinal när de plötsligt slutade spela. Sjukt less att de förlorade!
Får väl ta ut min ilska på plan imorn för jag är galet taggad i matchen mot Lira. Har inte rört på mig speciellt mycket sedan tisdags. Onsdagens träning gick inge vidare på grund av min himla höft, torsdagen skulle bli en lugn ridtur i skogen för att försöka bli bra till imorn men det slutade med en skenande häst med mig på - barbacka. Idag hade jag taggat löpning på idrotten men även det fick jag skippa för att förhoppningsvis kunna spela imorn. 80 min icke så aktiv badminton är inget jag föredrar som idrottslektion eftersom man vill bli trött.

Det som har varit bra då. Historieprovet är över och det kändes helt ok trots att jag som vanligt skrev massvis med bajs.Vi hade disskusioner på¨engelskan idag - ni vet sådär sitta-i-ett-litet-rum-och-prata-med-andra-med-en-lärare-som-stirrar-disskusion? Det gick i alla fall jätte bra för jag suger verkligen på engelska! Vi fick även tillbaks idrottsprovet idag men lite surt kändes det ju när man missade en poäng.

Måste även hylla min fina klass som jag är så glad att jag fick i utbyte mot högstadieklassen!
Nu är jag på gött humör, bara jag kan spela imorn. Men jag ska plocka fram mitt stoneface med skyhög smärttröskel!
TAGGA!!!

sysslolös-vad är det?

Jag borde gå och lägga mig men när jag vaknar så kommer jag mötas av det jag gjort heeeela helgen = pluggat.
Alltså det är var lång tid det tar och ändå har jag inte gjort något annat än:
Lördag: Plugga, stallet, plugga, äta, plugga, sova
Söndag: Plugga, träning, plugga, äta, öva fiol, plugga, BB, snart sova

till råga på allt så har jag inte bara suttit och filosoferat, nä jag har pluggat som en idiot.

Alltså jag överdriver inte.
Jag har inget liv just nu märker jag.
Som att jag någonsinn har det...................................................... mitt finger fastnade på knappen

så fint


klickade bara vidare på lite videos och kom till denna fina.
alltså förstå samspelet och tilliten!

stretching

Halojjsan!
Medan jag ligger här på golvet och töjer ut mina trötta muskler så tänkte jag passa på att blogga lite.
Har nyligen varit och sprungit distans med Kompis - som för övrigt jagar sin svans nu - och sedan intervaller med mig själv. Efter att jga har ätit upp min skål med havregryn och möjlk - som måste vara det godaste som finns! - så blir det först en dusch för min smutsiga lilla hund och sedan en för mig. Därefter väntar lite förberedelser inför imorgon då vi har redovisningar och ikväll är det orkester och årsmöte. Det är alltså pga detta som jag missar träningen och nyss ersatte den. Känns faktiskt att jag har blivit bättre än för några veckor sedan! Styrkan gör jag i form av cirkelträning på Inpuls imorgon under lunchen.

Nu har jag kvar några muskelgrupper som jag inte kan stretcha tillsammans med datorn,
beso!

såhär ser jag oftast ut under mina löparrundor - fast med ett väldigt skrämmande ansiktsuttryck...

pappa

Grattis världens bästa!♥

jag älskar dig ♥

0-2, 0-2 & 0-2

Det gick inge vidare bra för oss i cupen men det gör faktiskt ingenting. Vi ska vara som bäst när serien börjar. Förra året vid denna tid var jag i topptrim under cupen - fick dock inte spela någonting trots att jag inte hade missat en enda träning + tränat hur mycket som helst själv. Nu spelade jag däremot alla matcher, hela tiden. Mot LSK/Lira blev det dessutom 6 min i målet för att Carro skulle och köpa korv. Haha nä inte direkt men det gick bra för min del trots mina revben och jag lyckades faktiskt för första gången boxa ut en boll på hörnan. Hah, bättre sent än aldrig.

Det känns faktiskt inte lika hemskt att förlora som det gjorde förr, trots den dåligt förloraren jag är och min vinnarskalle. Det känns bara roligt att få spela och få spela med vårat lag. Det känns som att vi är ett lag nu, inte som förra året, massa spelare samlade på en fotbollsplan för att försöka göra någonnting vettigt.

Nu är det vila från fotbollen fram till tisdag vilket kan behövas för det gör ju ont lite varstanns. MAtchande blåmärken på smalbenen, finfina blånaglar, blåsor, stela vader, skadade muskelfästen kring revbenen, stämplade fotleder och fotjäveln som aldrig vill bli bra. Hoppas inte Bonita trampar på mina fossingar...
Ja, nu kan jag känna efter för idag blir det ingen match utan bara timmar i kiosken.

Hejs!

saknade är stor<3

någon som vill bada i mina skor? det är gratis!

Halojjsan!
Jag är ju lite sjuk av mig som vaknar 8 en cuphelg där vi har lyckats hålla oss borta från morgonmatcher...

Vi hade alltså match igår men först var det skola som gällde. Matte första lektionen och sedan lunch. Träffade min bästa  Emma innan en lugn engalskalektion där man bara behöve lyssna på de grupper som hade kvar sina redovisningar. Efter det bar det av till Hälsans hus för idrott och löpning. I början förökte man hålla sig borta från allt vatten men insåg ganska snart att det inte var någon idé så det plaskade härligt i mina skor under de hela 7,2 kilometerna. Sprang endast 6 minuterstempo och tänkte för mig själv : spring inte fortare, spring inte fortare, match i helgen.

Jag dog hursomhelst under matchen då min kondis inte är som den en gång har varit vilket jag även märkte när jag missade träningen i tisdags och var tvungen att springa intevervaller - så jag hade säkert inte kunnat springa så mycket fortare på idrotten, men lite. Det gick helt ok för oss som lag trots att vi förlorade med 2-0. Vi försökte spela och Öjebyn (div3, vi div4) hade inga chanser alls förutom två hörnor som gick in. Som tur är har vi inte tränat på hörnor så det kan ju bara bli bättre!
Själv tycker jag väl att det gick sådär att spela mittmitt, jag flyger ju som ett asplöv! Enligt sjukgymnasten är det på grund av mina fötter - jag springer på ett sådant sätt att en liten del av foten vidrör marken vilket gör att jag ramlar lätt. Jag vet inte riktigt om det är så... Snarare är det väl att jag är svag.

Nu skrev jag en massa men det var ju ett tag sedan så jag måste väl få skriva av mig antar jag.
Istället för text kommer här bilder om frilufsdagen på isen med Anna, Henny, hennes Jazz och min Kompis (som för övrigt fyllde 1 år igår!)


boda borg

Har kommiut hem från Skelefteå med laget och boda borg + annat kul. Ikväll blir det grannmiddag hos Öhmans och förmodligen seger i Pictunary!
Hejs!

paus

Halojjsan!
Dagen har såklart spendetats i skolan, en liten paus i stallet med världens finaste som skötte sig finfint men hon är extremt stel i höger... Efter middagen tog pausen från skolan slut då det blev engelskaplugg igen men nu tycker jag att jag har förtjänat en paus innan jag fortsätter med något annat - jag fick faktiskt en guldstjärna! Blir väl lite historia och matte nu, spnskan kan jag, hoppas jag...

Måndagen var en lysande dag då jag fick veta både historie- och naturkunskapsprovet. Nöjdare kan jag inte bli!
Igår körde jag slut på mig själv då jag trodde att de andra i laget skulle köra styrka på arcus innan plantiden. Jag skulle missa den pga orkestern så jag körde styrkan hemma (utan att stretcha, dåligt val) och sedan vasade det sig att de hade kört snabbhet. Jag var absolut död, helt stum i benen och hela kroppen efter alla upphopp och grejs, när vi spelade och det blev ju inte lättare när vi körde styrka sen... Vilodag från ren styrketräning idag alltså.

Nu--> slutpausat, tillbak till böckerna,
beco <3

det är ju roligt!

Nu har jag varit ute och sprungit mina intervaller som vi som inte ska spela futsal i helgen skulle göra och hör och häpna, det var ju roligt!

Förra säsongen var jag ju lite av en duktig flicka som sprang minst en gång i veckan från september fram till typ mars då försäsongen började lida mot sitt slut och serienbörjade närma sig -och det var inga lätta rundor ska jag säga.

Nu där emot tog jag tre veckors träningsledigt - förutom hästen då - när fotbollen slutade i typ september. Efter det så styrketränade jag lika flitigt dom förra året men med löpniongen kan man väl inte säga detsamma. Sprang varje vecka till fotbollsträningarna började men efter det så blev det bara styrka - förutom på träningarna då. Springa på löpband var verkligen inte roligt och vädret ute var väl inte heller så toppen med -30. Fast jag ska inte skylla på det för jag hade verkligen ingen motivation till det och som jag tidigare skrivit så får jag alltid ångest inför löpning.
Några gånger har jag varit ute med Kompis och sprungit och någon gång med pappa mellan december och nu typ men idag var den första riktiga rundan på länge.

Kanske var det för min lathet att inte ge mig ut på så pass länge somn gjorde att det var roligt, jag vet inte men jag är bara väldigt glad över att det inte var så hemskt! Visst var jag väldigt död men det var roligare än det brukar - det brukar aldrig vara roligt, bara skönt efteråt - men nu hade jag typ kunnat fara ut igen.

Onödigt inlägg men jag fick bara för mig att skriva lite, nu blir det lunch - mjölk och havregryn!♥ Sedan bär det av till stallet

glad sofia innan,                     glad men en aning tröttare...

jag roterade dem men de ville tydligen inte vara med.....


ahahahahaha Delice!

Du är ju för härlig min lilla vilsna göteborska!
Love you♥


KommentarTid 
Anonym om ni är ju några.:
Hej jag heter Delice. Ingen idé att jag försöker berätta vem jag är för det vet du bättre än jag.
IP: 81.235.235.11
29 Februari, 23:57  

RSS 2.0