skratt i sopsäck

Halojjsan!
Nu hade jag faktiskt tänkt gå och lägga mig och vara duktig efter jag har pluggat lite spanska. Tänkte först vara ännu duktigare och blogga lite. Kan först berätta om gårdagen som var 9 roliga timmar i Måttsund. SKrattade så nyckelbenen värkte och förklarade ord frammåt midnatt. Vi åkte på lilla jordkullen och fick några konstiga blicka mot oss där vi gick i fina sopsäckar. Åt tacos, spelade spel och hade sadan bara väldigt roligt! Fick en underbart sör uggla av mina fina vänner också!

Idag var det orkester och det gick bättre och snabbare än väntat. Var dock inte med alla 5 timmarna för jag åkte på träningen i hopp om att hiinnna vara med på fysen. Som tur var hade vi den sist på träningen så jag hann. Träningen gick även bättre än väntat då jag faktiskt lyckades hålla i bollen ibland och snurra bort mig i nå vändninger - eller just det Liv, jag hade ju full koll!

Mumsig lax till middag




Privatlektioner på skäret - mamma och pappa
handskar med värmeslingor - mamma och pappa
Bok + 100 :- -Åke, Eva, Olof
Lyckoboken + 100:- -Farmor
Träningslinne - mamma och pappa
Pengar till ett Inpulskort - mamma och pappa
Presentkort Hööks - Karin, Uffe, Eitill
Berlock till mitt Björghalsband - mormor

Och dessutom ett presentkort på Monki av mamma och pappa (har köpt en tjock stickad tröja för 100:- och en kjol för 60:- redan)



Blocket, lådan, tepåsarna, koppen, anktesilen av Hanna, Lina och Izza
Fågelhalsbandet och örhängerna av Tilda



Oj vad sne han blev...<3

bloggtorka - allt är som vanligt

Detta är ju inte ovanligt att det händer. Jag och min bloggtorka passar ju som handen i handsken. Sist jag skrev var jag en liten plutt - bara 16 år! Tänk, nu är jag 17 och stor. Eller så inte.
Det var i alla fall en bra dag för mig, ledig från alla laktioner och allt. Pannkakstårta till frukost, en mysig tyr med älsklingshästen 8 på morgonen, sushi på kvällen och allmänt bra. Fick fina pressenter av min lilla släkt och mormor var här och gratttade. Igår träffade jag byafolket som även dem grattade mig. Det var en superkväll som alltid när vi träffas!

Idag ska jag bege mig till Måttsund för att gästa Rebecca med fint folk från SA1D och det blir väl roligt som alltid, dessutom ska vi åka madrass!

Jag kanske bjussar på lite bilder ikväll om jag hinner. Imrogon blir det orkesterrepetition från 10.00-15.00 men förhoppningsvis så slutar det tidigare så jag hinner på träningen som börjar 14.00. Vi ska springa och det behövs... Dessutom är all träning bra träning och jag behöver verkligen träning. Fick pengar till ett Inpulskort men där tänker jag satsa på styrka för löpning där vill jag inte betala för. Möjligtvis hade jag kunnat börja springa där igen om jag hade fått betalt. Nä fy för löpband! Bra att hålla samma tempo men nejnej, jag springer helst ute där man måste ta sig själv frammåt och inte låta något band rulla under en och bara lyfta på fötterna.

Ett litet sidospår men nu måste jag börja fixa och dona, beso<3

jullovet 2011/2012 lider mor sitt slut

Min Emma har åkt
Skolan börjar imorn
Sträckte mig i rumpan för någon vecka sedan som blev värre under cupen = sitter med en värmepåse i srtumpbyxorna
Jag trot inte det är någon större rea på de fem sakerna jag vill ha från stan
Jag fryser efter att ha varit ute med Kompis
Jag är nervös för att söka sommarjobb...

Det är väldigt muntert just nu.

Nä, men det är faktiskt helt ok. Har haft ett skönt jullov men visst kommer det väl bli lite trögt med naturkunskap och förförligt hemskt med engelska men det blir ganska okej att börja skolan igen. Ska åka in till stan -igen - för att kolla lite en sista gång för när skolan börjar ska jag strama åt min plånbok och spara pengar till min resa till Gotland och bästevän<3

Fick mina presenter av Emma igår eftersom hon inte är hemma om 16 dagar.

Hennes fina, nya sockar som nu är mina <3



Söta tjocksockar med halkskydd och toffs (a)



En ljuslyckta med söta, fluffiga ugglor<3

även mitt ugglehalsband som jag köpte igår syns.
vet att det är hög kvalitetsklass på bilderna...

man faller lätt tillbaka

Halojjsan!
Nyss var jag så duktig att blogg men nu är det likadant igen. Inte kommer det bli bättre av att skolan börjar men då får jag i alla fall använda mitt fina block som jag köpte idag (a) Har inte shoppat så mycket någon gång som jag har gjort under detta lov, haha. Asså typ 2 kjolar, 4 skärp (nödvändigt och billigt, 60:- för alla!!), ett ugglehalsband, fotbollsshorts, träningslinne, handskar, 2 långärmade tröjor, en kortärmad tröja...ja, allt jag kommer på nu men det kanske är mer hehe...

Nu har jag tittat på resor till Emma och det finns en perfekt från 27:e april-1:a maj <3 Hoppas bara man är ledig på valborgsmessoafton så blir allt kanoners! Ska till min sköna böna nu och spendera ännu en natt med min älskling. Hade en kanoners kväll igår med fint folk och en även i fredags. Tack alla underbara vänner för att ni finns!<3

Har varit hos Emmas mormor och morfar idag och ätit palt, mums! Nu ska jag som sagt pallra mig över dit, eller snarare igenom den meterhöga snön dit. Hoppas jag kommer fram för min kropp är helt slut efter denna vecka på Inpuls, Arcus med fotbollen, cyklingen till hästen och cupen igår. Imorn blir det ännu en dag vila. Känner mig stolt att jag tar det initiativet!

Ha det underbart<3


lycka är att vara med dig <3
nu ska vi bannemig klara det!

RSS 2.0