gillar inte att jag gillar det

Äntligen ihållande värme. Kanske sommaren ändå kommer?
Så härligt med sol, värme och sommarkläder.
Det är så roligt att hitta nya fina kombinationer med kjolar och blusar och allt vad det heter. Dock gillar jag det inte. Eller egentligen gör jag det men det gör inte mina pengar. Usch och fy vad jag köper!
Bläblä dåligt.

Men i alla fall, här kommer en dålig bild på dagens braiga kläder. Älskade fågellinnet från Irland har redan blivit en favorit!

Gymnasieutmaningen!


Nu är milen avklarad och jag är som jag oftast är efter ett lopp så detta inlägg blir en aningen positivare än förra.
Dagen började väl dock inte lika lysande då bussen till stan var sen som gjorde att jag precis missade bussen till Porsön. Tog min smarta lilla hjärna och kom fram till någonting smart : jag skulle hoppa på sjuans buss och kliva av vid en hållplats så jag kunde gå till starten utan att det skulle ta alltför lång tid. Sagt och gjort så hoppade jag på bussen som inte var sjuans buss utan en buss som gick åt helt fel håll. Ringde min kloka pappa som spenderar helgen uppe hos farfar (fuuuusk) och han hjälpte mig lite att hitta. Sedan gick det ju prima när jag mötte alla som sprang halvmaran så då var det ju bara att gå motströms. Tillslut kom jag till området med 45 min till godo. Tur att jag tog en tidig buss för annars hade det väl blivit som första året på Göteborgsvarvet.
Jag, Delce och Lena frågade efter var starten låg och en snäll funktionär pekade åt ett håll. Efter många minuter frågade vi igen. Denna funktionär pekade åt motsatt håll. Då blev det för mig att springa! Sprang halva sträckan och när jag kom till starten hittade jag inte pappa som hade min nummerlapp vilket resulterade till att jag fick starta i närst grupp (fanns typ F 11 vit och F 11 blå). Det i sin tur ledde till att min tid plussades på med 10 min extra men som tur var kunde vi fixa det senare...

Tillbak till verkligheten.
Jag skulle ju egentligen börja gå så fort jag fick ont enligt sjukgymnasten men det gör ju ont när jag går så det var lika bra att springa allt. Vet ännu inte hur lång tid det tiog men i alla fall under en timme som mitt mål var innan jag skadade mig. Om jag skulle försöka mig på hälften av sträckan nu skulle jag väl knappast ta mig runt men framtiden struntar jag i just nu. Just nu är jag bara fylld av lyckan som man bara kan ha efter ett lopp!
Ha en fortsatt bäst kväll och alla som sprang idag - grymt jobbat! :DSjukt less!!

Sjukt less på pollen. Sjukt less på att jag inte får träna! Men även sjukt less på att jag ska springa milen imorn. Men jag hade inte varit så sjukt less om det inte hade varit för min höft. Den är jag för övrigt också sjukt less på!

Hoppas att min Naturkunskapsbok och 33 instuderingsfrågor kan göra mig på bättre humör

....och sjuuukt less på att datorn inte vill ladda upp någon bild!


L.Y.C.O på Irland ♣

Hejhopp!
Som jag sa tidigare inlägg så var det en underbar resa och jag länktar redan tillbaks!
Ingen idé med massvis med tråkig text så det kommer lite bilder istället (fler kommer på facebook)

Det var en riktigt grön ö...


...med väderomslag (trots att vi hade sol nästan hela tiden vi var utomhus)
första dagen i Dublin: strålande sol när vi gick i affärerna. Hips vips spöregn när vi kollade ut från en affär. Strålande sol igen. Spöregn när vi kom in i bussen som skulle ta oss till Naas. Något snöaktigt någon minut under turen dit. Finfin sol när vi kom fram. Hagel efter incheckningen. Verkligen förvirrande...Otrolig annorlunda konsert vi spelade. Handklappningar från publiken, fotstamp, allsång och lottodragning på slutetBli dirigerad av deras lärare var en ren upplevelse i sig!Favorit i repris med Lovisa och MarcusFörutom grön så var ön väldigt färgglad, både gällande dörrar och byggnaderKrypte igenom en smal liten tunnel när vi var och tittade på gravfästningarnaDansade irländsk dansBakade bröd efter att ha fått äggen kastade till sig


Badet i leran var ju en klass för sig!Fina dagar med våra irländska vännerShopping i Dublin var något alldeles extraMed pengar i fickan från ca 10.30-17.00 (inkl. lunch) på Dublins gator gav detta:
Lerbadet gav denna (från våra fina lärare):Några minuter i en affär på Dublins flygplast resulterade i detta (och en nästan krossad 500kronorsparfym)Maten under resan fungerade bra trots att det inte alltid blev alla måltider. Här fick jag beställa currykyckling utan kyckling. Men det var gott, mums!Resan var ett paket av upplevelser och dessa hade ju inte varit lika roliga utan de fina vännerna!♥
(blev tyvärr ingen gruppbild)

Irland <3

Nu är jag hemma och det har varit helt underbart! Skriver mer någon dag för nu har jag en hel del att göra

hästar stråkar och bollen

Halojjsan!
Ett tag sedan - som vanligt.

Ska snart dra iväg på träningsmatch mot G-stan här i regniga byn. Har suttit och pluggat sedan jag kom hem så det ska bli en skön omväxling. Hoppas dock att jag inte är allt för seg sedan gårdagen. Pumpade kroppen på ett BodyPumppass igår 07.00 vilket har gett sina resultat. Inte nog med det så sprang jag som en dåre till hållplatsen på andra sidan hammaren på morgonen då jag vaknade 4 min innan bussen kom till min hållplats. Nyvaken med storväskan och springa är ingen bra kombination måste jag då tipsa om.
Stallet och finhästen besöktes efter skolan som vi fick sluta tidigt liksom vi fick idag. Köpte nya orkesterskor på kvällen eftersom mina är spårlöst försvunna. De var dock lite sandfärgat på en del av skon som jag målar svart just nu. Hoppas det ser någorlunda fint ut annars vet jag inte vad jag gör...

Imorn blir det sista ridturen innan Irland och även sista passet på Inpuls. Tänkte att jag får ju köra hårt nu i veckan eftersom jag inte vet hur jag kommer kunna träna där borta. Fast det är väl bra med lite vila för min höft/seda magmuskel som aldrig vill bli bättre. Troligen någon inflamation men jag ska och undersöka det efter Irland. Det känns så frustrerande att jag inte kan göra det jag vet att jag kan bara för att den tar emot.

Ojojoj, nu är det strax match men jag kanske skriver något imorn. Får se hur mycket jag har att göra. Annars skrivs det här 17-18 maj!
Beso<3


home!

Är hemma från Gotland nu och har genomlidit en skoldag av tre denna vecka. Tänkte bara meddela att jag lever för den som undrar och slänga in en bild på min fina kjol <3
fanns inte på internet så det blir en kass bild...

Har även äntligen bestämt mig - jag ska försöka att inte äta kött förän till sommarlovet. Hur det blir sen får jag väl se då men det känns intresant att se om jag klarar det. Dock ska jag göra som Henny och äta fisk.
Önska mig lycka till!
Glöm föressten inte att fråga i min blogresponse. Känner mig ganska .... ja vad ska man säga? 4 Frågor och alla från blogresponse.... Fråga vad ni vill bara, det går ju dessutom att vara anonym!

Nu ska jag dra iväg till repetitonen inför morgondagens konsert. 3 timmar fiol står på schemat för min kväll, men det går nog bra för är ju trots allt med världens härligaste gäng!

RSS 2.0