svämmar över

nu är det färdigt. det är dags att trappa ner
jag orkar inte.
orkar inte vara så duktig duktig hela tiden.

det finns så mycket så jag vet inte vart jag ska börja. kanske kommer det ett inlägg snart men det var 3 orkesterrepetitioner extra (ca10 timmar) på 4 dagar  som  fick bägaren att rinna över.

jag vet inte vad jag ska ta mig till.
det jävla dygnet har bara 24 timmar och det räcker inte.
hur ska man hinna träna, plugga, rida, 5h fiolrep, tyyerligare h med rep + konsert på två dagar?

jag låter inte speciellt bekymrad, men det har fan aldrig varit sämre

det kan ju i alla fall bara bli bättre


norrfjärden gästades av twistat folk!

Här kommer det bilder från de dryga 6 timmarna hos Hennt för någon vecka sedan!

Rebecca är duktig på att imitera djur!stackars Henny....tur att jag åt sallad och inte typ...ärtsoppa xDClara och Rebecca twistar loss!Hönan Henny :)Nu blev den sned men jag orkar inte ändra xDAnna och Clara har kul xD
Henny och Rebecca dansar medan Anna och Clara spelar sällskapsspel ;) Glada och nöjda åkte vi hem från Hennys gigantiska Norrbottensgård. Då hade vi hunnit med twister, rundtur i byn + matköp, typ wii dansspel av något slag, singstar, ett annat sångspel och en mängd med skratt!
Superkanonerskul :D

blogg för hela veckan!

Nu har jag varit dålig på att blogga igen - som vanligt.
Fast det är ett bevis på att jag använder min tid bra och det trivs jag med. Jag gillar inte att inte göra någonting och bara vara, men nu när jag för första gången den här veckan är ledig från alla måsten känns det ganska skönt faktiskt.

Jag fick nyss ihop mitt anförande till svenska nationella muntliga som jag har grubblat på sedan i onsdags (då vi fick reda på det) och som kommer bli världens fånigaste! Haha det kommer sluta med att hela tredjedelen av klassen kommer se ut som s-gubbar (:S).

Jag har inte gjort mycket i veckan annat än att plugga så nu vill jag klaga av mig lite.
Onödigt att skriva - onödigt att läsa. Men så nyttigt att få ur sig för nu har jag HELG!!!

Min vecka med såååå lite fri tid,

Måndag- Träna styrka på Inpuls efter skolan, hem till middagen, jävligt effektivt religionsplugg efter det-tills jag la mig

Tisdag- Skola till 5 (Roger var tisdagssnäll, hade medkänsla och lät oss sluta kvart i), sprang på Inpuls, åt rester på pappas jobb och fiol från 7 till halv nio. Religionsplugg när man kom hem.
En liten parantes var att vi fick tillbaks matteprovet och jag länktar tills vi får göra ett nytt där man kan göra lite bättre ifrån sig hehe... Många konstiga fel = missnöjd. B=Nöjd!


Onsdag-Stallet Nalle efter skolan, inge religionsplugg eftersom provet gjordes på morgonen, matteplugg, svenskasomfan, spanska filmrecension på en konstig film (där man ska skriva slutet!)

Torsdag-Träna styrka på Inpuls, hem till middagen, svenska. spnska samhälls

Fredag-Stallet med Nalle efter skolan och red lektion för Barbro (y), samhälls och svenska. Även Idol fick slinka med där emellan!

Lördag- Uppe med tuppen för att fara och stifta bekantskap med hundutställningar i älvsbyn, träna styrka på Inpuls efter vi kom hem, svenska. Mellan svenskan fick jag in en mysig stund med familjespel<3 Fortsatt svenska tills ögonen stängdes

Söndag-Storstädning och mellan det var jag drygt tre timmar hos min Bonita <3 MER svenska och sedan kom Morre hit och åt <3 Förtsatt svenska och nu trat jag att jag har fått ihop det!


här kommer ett uppiggande klipp, hehe...
Eller, såhär går det när man rör ihop ett gäng valpiga trädskällare på en hundutställning i Älvsbyn


:'(

Alltså det är för hemskt!
Man kan bara inte förstå hur det ska kännas.
Åh, man börjar ju nästan gråta <'3


mer senare...

Jag ska fortsätta med det jag har gjort hela dagen (förutom de två ynka timmarna jag var hos min Bonitaälskling) så jag hinner inte blogg men det kommer någon dag. Förmodligen kommer även bilder från kvällen igår hos Henny som var kanoners!

Mot mina ickeälsklingsböcker!

nostalgi

Hallojjjsan!

Nu blev det inte att skriva igår eller i onsdags för onsdag hände detta:
Upp före tuppen för att dra till stallet halv 8. Red med Maria i nästan två timmar, kom hem vid 12 och gick en prommis med min lilla valpis 
Sedan pluggade jag äckelreligion och på kvällen var det dags för Paranormal activity 3 med Izza, Lina och Tilda. SUUUPER!

Det blev även igår stallet på morgonen - fast då något helt annat. Nämligen privatlektion med Linda och Izza på Skäret.
Snacka om att det var roligt att komma tillbaks. Jag red Zara som jag minns var gigantisk när jag sist var där, men hon måste ha krympt, haha. Det gick helt ok trots att jag var väldigt spänd i början.

Drog till sjukgymnasten efter lite matte och sedan vidare till Inpuls. Hemma fortsatte det med matte enda tills midnatt.

Idag var det ganska likt tidigare dagar. Uteritt med mycket galopp då det var superunderlag, hem till äckelreligionen som jag har suttit med fram tills nu förutom då jag var en sväng till Boden och under Idoltimmmarna.

(asså grymt bra!)Imorn bär det av till Inpuls igen, några timmar med läxböckerna innan jag sätter mig på bussen till Piteå - åh förlåt Henny, Norrfjärden - för att umgås med tjejer från klassen, kanoners!

mitt löfte

Jag lovade ju att jag skulle blogga så trots att jag är trött - ja såhär tidigt - så måste man ju hålla vad man lovat.

Frukosten avbröts såklart av en nödig Kompis som skulle ut och fortsattes en halvtimme senare. Efter det begav jag mig till stallet och min älskade lilla Bonita

Vi myste och sedan satte jag igång med longeringen. Hade inga förväntningar alls eftersom 17:e augusti var sist vi gjorde det, men ängeln kämpade på bra och det gick super!

Har även hunnit med och plugga och tränat på Inpuls vilket är anledningen att både kropp och knopp vill vila. Dessutom bör jag åka till stallet vid halv 8 imorn för jag och Nalle ska rida med Maria som har sin häst där Bonita står. Hoppas på fint väder och fin häst!
Dags att hämta krafter i min mysiga vita säng,
godernatter alla som är trötta vid denhär tiden<3

november


Mot Inpuls efter lång tid med rapportskrivande.
Jag bloggar ikväll!


RSS 2.0