bloggvarehär!

en häst,
en fin sådan <3



Tänkte bara slänga in ett inlägg så det inte kan tros att jag blev inlagd, eller nått, på något sätt efter första dagen på Gymnasiet. Det verkar vara helt bra i SA1D och nu vet jag inte riktigt om jag vill byta till estet...

Imorn bär det i alla fall av till farfar - kommer fortsätta skriva och säga så - och där blir jag tills på söndag. Dam-matchen mot Malmberget blir inte av vilket är helt och hållet ok för ig för då kanske jag har en chans att bli uttagen.

Jaja, nu ska jag snart på träning och vi får väl hoppas att det går bättre än på matchen igår. Mardrömsmatch för min del. Har nog aldrig bytt så mycket under en elvamannamatch. Konstig hela uppvärmingen och inte blev det bättre av att domaren blåste i pipan, då kom illamåendet också. Riktigt piss! 

.

Nöjd Delice?

nytt

Nä, ni har inte kommit till en ny blogg men såhär sista dagen på sommarlovet är vovven sover och det regnar så passade jag på att ändra lite. Vet inte riktigt vad jag tycker men jag hoppas ni inte ogillar det allt för mycket i alla fall ;)

Har varit och promenerat med vovven 45 och 30 min idag, suttit här vi gammeldatorn och ja, inte så mycket mer.
Kvällen kommer spenderas med mina finaste hos Izza. Saknar alla så sjukt mycket att det inte är sant!<3
Känner även av pollen...

Snart kommer farmor hit, gött! :D
Ha det!

the end


Sedan i våras har jag kännt att det inte riktigt har varit rätt. Eller alltid egentligen, men vi har försökt och försökt. Trott att vi ska klara det, att det ska bli bättre, men nu har jag insett att det inte är så. Det är bäst för oss bägge två att vi går skilda vägar. Trots allt underbart vi har gått igenom så måste vi tänka långsiktigt. Den bästa utvecklingen för oss är inte tillsammans. Jag behöver en lättare häst och Bonita behöver en duktigare ryttare.
Så är det.

Fast jag har aldrig träffat en mysigare häst så självklart kommer jag inte överge henne för gott. Det blir väl att hälsa på då och då, kanske.

wake up!

Fy vad hunden ska sova! Har väntat sedan halv 10 på att han ska äta sin mat så vi kan gå ut, men la sig ju bara ner och sov? Ett sätt att slippa gå i regnet? Gick i alla fall till sjukhuset och sedan en runda igår med honom i finvädret (.....) och när vi kom hem blev det en liten dusch med hans nyschampo. Gcik helt ok, han protesterade inte mer än tre gånger :)

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till nu men jag bör ng få lite liv i honom och ge frukosten eftersom middagen är där vid halv 6...

Ha det kanon!


juni
 
augusit

förfärligt hemskt

Jag kan inte rida!

Det har jag insett nu.

Jag rider förfärligt, hemskt, dåligt. Min sitts är urkass, hästen går dåligt så hästen får säkert ont, det ser hemskt ut helt enkelt. Det är något jag måste ändra på!

Men hur ska jag det när ingen säger åt mig? Hur ska jag det när ingen ger mig tips?

Jag får helt enkelt...ja vadå? Det är då inte enkelt. För saken är den att:
Jag rider
* som jag tror är bra
*som jag tror att jag alltid har gjort
*som jag tror är det bästa.

Men tror gör man i kyrkan. Herregud när folk ser mig! Nu när jag har insett hur det är så kommer jag väl aldrig våga visa mig på banan igen...

Hade kunnat lägga upp bilder och filmer för att visa men detta är ju internet och då får vem som helst tillgång till bilderna.

Ett oerhört onödigt inlägg men det är mest för mig själv, att komma på alla himlans fel jag måste ändra på - genast!
  Det första blir nog att köpa nytt/nya bett och inte rida med det förbannade jag har gjort. Sedan är det väl bara att börja om från start. Typ sitta upp, skritta, göra halt, skritta...?

Jag orkar inte tänka!
Vad ska jag ta mig till???

home

Tjohoosan!
Nu är jag hemma från fjällen, eller egentligen igår men när vi kom hem var det bara att kasta sig iväg till träningen och sedan hem och duscha. Hemskt nog så luktar mitt hår fortfarande rök trots schampo och balsam.

Vi hade det i alla fall hur bra som helst och, tack och lov, inget regn! Det var urmysigt och vi vandrade på kalfjället, fiskade i olika sjöar och en bäck, utan napp..., myste vid brasan och hade det super!
Bilder kommer någon dag men jag har lite fullt upp med alla bilder som finns, haha. Någon gång kommer bilderna, jag lovar!

Idag är det match mot GIF med DAM-jun och imorn mot Överkalix med Damlaget, tagga!
Annars idag, såhär sista veckan, så är jag hundvakt. Fast hann med ett besök till ortopeden imorse men såklart visade inte rönkenbilderna något så jag får väl fortsätta dras med mina äckelonda fötter ännu 6 år, eller hela livet?

Håller i alla fall på att träna Kompis - som för ölvrigt var hur duktig som helst när vi var i fjällen - att vara ensam hemma och det har han klarat jättefint idag. Han var ensam när jag åkte buss från ortopeden och senare idag när jag var och cyklade i en halvtimme - utan att förstöra hela huset! Duktig vovve!



Märkte att när vi kom från våran lägerplats och skulle åka hem så hade vi punka, fast vi har ingen aning om hur ;o

vi drar till Fjällen

...fest hela kvällen
ute och glider med snowb....
Nä fan om det blir snö!

Sista lunchen på sista dagen av jobbet och sedan bär det av till fjällen med familjen. Ska bli grymt skoj och man får väl bara hoppas på bra väder Skulle inte vara så speciellt kul att sova i samma tält som en blöt hund...
Kommer hem på söndag och då är det träning igen. Täning på spåret igår fast nog var vi få som sprang där i ösregnet. 9 st av typ 40...
  Bonita är ju hemma nu men jag kunde inte rida henne igår efter träningen för jag kunde inte ta in henne då det bara var hon och en annan häst ute i hagarna. Den ville ju inte vara ensam :/

Nu ska jag fortsätta äta min fil med havregryn och sedan bär det av till "rabatterna" (vildvuxna skogar).

Ha det lika bra som jag kommer ha i helgen!

Från Abisko med niorna i höstas :)

Saknar min Hanni <3


Snart tillbaks till denna arbetskolega ;)


vissa saker kan man inte riktigt smälta...

älskade farfar




vila i frid ♥


*20 januari 1928
+12 juli 2011

bortskämd?

Jag har kommit på att jag faktiskt inte alls är bortskämd, även fast jag är ensambarnet. Jag menar, jag betalar alla mina kläder själ. Allt från sommarjackor till ridskor till underkläder till möbler ! Sådant som jag inte betalar är typ vinterkläder (undantag, min vinterjacka som jag betalade själv förutom den delen jag fick i julklapp) och nödvändiga (jogging-, vinter- och fotbolls-) skor. Jag får 350 i månaden, hur bortskämt är det egentligen?

Dessutom fick jag inga julklappar sist.

Det är inte det att jag inte får någonting men jag känner att jag måste säga ifrån. För hur lätt är det inte att skämma bort sitt barn? Jag har bett att få mindre i månaden, inga julklappar, betala mina möbler, ridskor osv själv. Eller mina föräldrar har inte sagt att de ska betala, och jag har inte bett dem. Jag hade väl säkert fått vissa saker om jag hade tjatat och frågat men varför ska de betala mina saker liksom?

Fast till Gothia fick jag faktiskt lite matpengar och lite fickpengar som jag tog emot, men det var inte ens hälften
av så mycket som de andra i laget hade fått...

heldag på stan

Halojjsan!

Igår fick vi oväntat besök av min farbror och min ganska nyblivna låtsaskusin Milina, söt tjej. Hade lite trevligt här och sådant.

Idag vaknade jag ju såklart halv 7 bara för att jag inte jobbar utan kan sova hur länge jag vill,men det är bara att gilla läget. Blev en 5,5 timmars dag på stan med mamma. Vi hade det väldigt mysigt förutom att det gick åt en hel del pengar. Brukar inte vara den som köper så dyrt men jag vill faktiskt ha fina kläder till begravningen...<3

Ids inte ta några bilder men det blev:
en högmidiekjol, lite halvt genomskinlig fast det är två lager tyg, monki
en typ spetstop, eller hur man nu ska förklara det, utan axelband, monki
en lite kortare, tunn kofta, h&m

måste jag nämna att allt var svart?

bilder kommer någon gång men jag hittade en hel del på monki om man säger så...
(urkass bild men det är ett x antal kjolar, två linnen, en långärmad och en kortärmad blus)


+ alla fina ugglesaker som jag vill köpa (a)
t-shirt, tröja, blus, sockar, väska, sjal...<3 Skulle bli typ 1160 :- om jag hade köpt allt, hehe.
Har ju liksom inte råd med allt nu efter mina köp idag.
Nu blir det hemmagjort palt by mother and daugther!

ett år igår ♥

Hallojsan!

V 2 av jobbet avklarat! Igår var vi ju i Klöverträsk haha och jobbade över vilket var väldigt skönt eftersom vislutade tidigare idag. Åkte till träningen direkt vi hade slutat igår, kom hem, åt och åkte sedan till stallet för att hoppa med Bonita. Efter maten gjorde jag och pappa två simpla hinderstöd för att jag skulle kunna hoppa på våran lilla bana och det gick helt ok. Hon är ju inte duktig men hon verkar gilla det!

Idag nbär vi slutade tidiare så skulle jag ju till stallet men hästen var kvar i Boden eftersom det aldrig tycks lyckad med betäckningen. agomt förbannad städade jag ut vattenkaret, ryktlådan + alla borstar, cyklade tillbaks, stäadae fåglarnas bur + mitt rum, torkade lite grann och sedan duschade. Intressant dag eller?

I helgen hade jag ju tänkt hårdträna (inkl idag) en då blir planerna ändrade såklart. Imorn bär det troligtvis av till stan med mammsen.

Blä för Bonita!

vi hoppade alltså igår på våran ettårsdag♥
alltså inte första gången vi sågs, men red ;)

onsdagen den tredje augusti tjugohundraelva

Hallojsan!

Känner mig lite skyldig att skriva nu när jag har några minuter över eftersom det var...ett tag sedan.
Vet inte ens när det var sist men har i alla fall hunnit vara i Ume och spelat cup som gick sådär. Fast det gör väl inte så mycket för det var roligt och jag är nöjd med mycket speltid. Har även börjat sommarjobbet och nu är mer än halva tiden avklarad.
  Det har hänt en del men ja, vad som händer här i lilla byn på min lilla gata är väl anska ointressant.

Drar istället till med något superintressant - eller inte - vi ska till Klöverträsk och jobba imorn! Wihooo... Men vi får sluta tidigare på fredag eftersom vi kommer jobba över, och det är ju inte helt fel eftersom man hinner vara längre hos pollen<3

Fast egentligen har jag inget som helst vettigt att skriva så detta var väl bara onödigt, men jag lever då i alla fall.
Dessutom, match ikväll med damlaget mot Assi, tagga!


vi är inte bra men vi trivs tillsammans...<3

en bild från då Emma och Lena var med mig i stallet :) <3 Har fler bilder som jag/emma har tagit men de kommer senare

RSS 2.0