förlååååt

Massvis med förlåt för min stora bloggtorka.
Glömde lösenordet
Internet har varit paj
Datorn sprängdes i luften

Nja, skulle inte tro det. Men alla utsäkter är bra.
Skulle inte tro det heller.
I ärlighetens namn så har jag igen bra ursäkt annat än att jag inte har haft tid på veckorna och ingen motivation annars.

Lilla hjulet rullar på som vanligt men nu i ganska lagom takt. Ibland går det lite utför men planar ut hyfsat snabbt igen. Har märkt att det går att leva utan att köra helt slut på sig själv. Idag till exempel, vakande rätt tidigt och åkte sedan till storheden för att handla lite och främst för att gå på Hööks. Köpte upp mitt presentkort från min födelsedag som gick till en grimma och ett träns, dock var jag tvungen att lägga till lite pengar ;) Sedan så ska jag färga shabraket jag har för att få det lite fräshare och förhoppningsvis så blir det även en sadel innan detta år är slut. För att kapa bandet mellan oss två var det dummaste jag gjort. ja hanna, du hade rätt! 
Efter shoppingen drog jag till stallet med Izza och vi hade en fin ridtur trots det blåsiga vädret. Jag får hoppas på att det inte var en tillfällighet att min fina Bonita gick som en ängel på banan. Efter det kom jag hem och sedan typ 3 har jag bara tagit det lugnt och det har faktiskt varit väldigt skönt. Dock hade jag det väldigt tråkigt ett tag innan jag ställde mig för att öva lite fiol. Det blev över en timme helintensiv övning så min hjärna var lite trött efter det.

Jag har faktiskt gjort en hel del smånytta också och nu funderar jag på att läsa lite historia eftersom vi just nu inte har någonting annat, men provet är på torsdag och då känns det som att jag kommer ha glömt allt. Jaja, det skadar ju inte att plugga. Pluggade som bara den inför Naturkunskapen och spanskan som var förra veckan och det kändes  helt okej - vilket inte brukar vara bra...


fin bild va? den tog jag nyss på min ssk-nyckelring med min högklassiga webcam...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0