Jag kan blunda ett tag men tillslut får jag ont av det

Har försökt hålla igen hela dagen. Distraherat mig med allt jag kan komma på här inne, det vill säga typ rita, skriva och vara inne på internet. Och såklart har jag inte distraherat mig och sedan tagit itu med känslorna och verkligen känt dem för att sedan låta de minska, utan jag har distraherat och trängt undan. Också kommer det som på beställning när allt annat tystnar.
I mitt huvud är det inte tyst.
Jag försöker och försöker få bort allt som är början till en tanke.
För jag är så rädd att sådana där tankar kommer. Tankar som jag inte vill ha. Tankar som jag så gärna vill följa när jag väl får dem.
Bort bort bort.
Ska försöka sova. Får ingen medicin alls just nu bara för att säkerställa att levern fortsätter ha bra värden. Så det blir att kämpa för sömnen denna natt också. Men jag ska försöka. Och försöka få annat i tankarna än det som så starkt tränger sig på.

Ett schema. Som de tycker att jag bör fylla i lite grann. Så jag inte bara ligger på mitt rum hela tiden. Så att jag inte bara omges av alla tankar hela dagarna. Har fyllt i ett önskeschema, med min fd behandlare på Comede som nu jobbar här, för kommande vecka som jag ska ta med på läkarsamtalet. Kan säga som så att det schemat innehåller skola. För till veckan börjar lektionerna och om det är något som kan få mig att må bra så är det just det. Trots att jag inte alltid är så motiverad till det hela tiden, får det mig ändå att må bättre.


Kommentarer
Elina Haarala

Schema, de känner jag igen...de hade jag jämt när jag låg inne på 25:an, jag håller tummarna för att du ska få gå skola och jag tror på dig vännen. Du är bäst! ❤️❤️❤️

Svar: Fick nyss veta att jag får åka till skolan! Yes!! 😄❤️❤️❤️
Sofia Kihlström

2016-08-29 @ 09:31:52
URL: http://iwillgetstronger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0