Översikt av lägenheten

Nu har Fia äntligen flyttat in med mig så nu ska ni få lite bilder. Dock är allt inte riktigt klart ännu, men så gott som. Detta är alltså bara en liten översikt av mina rum i lägenheten. Jag började fota men det gick så himla dåligt så jag övergick till detta: översiktliga panoramabilder med mobilen. Någon som är duktig på att fota får gärna hälsa på mig och knäppa några kort så jag får bilder som kan göra lägenheten rättvisa. För finare än vad detta visar har jag det i alla fall. 

Hallen
I princip klar, jag ska bara hänga upp några fler bilder där borta vid toalettdörren.



Köket
Vääääldigt nöjd med det!




Sovrummet
Är så glad att jag hittade en plats för min papegojtavla från Brasilien.
Garderoberna blev lite hackiga, men jaja. De är kanske inte lika fina som den jag hade i Byn, men de är absolut rymliga!


Vardagsrummet
Det syns väl inte så tydligt, men det vita vitrinskåpet innehåller mina skatter (Buffysakerna + de Buffygrejer jag har skapat).



Toaletten
Var ju liksom tvungen att matcha efter väggarna så då blev det så här. Kanske inte som jag hade tänkt mig min toalett, men jag gillar faktiskt ränderna och de matta, blåa och bruna nyanserna är ju toppen.

Klädkammaren
Detta var det enda rummet som behövde fixas till - de andra var nymålade (fina färger dessutom) och nästan alla golv var nylagda. Klädkammaren var dock sliten och väldigt dåligt planerad och inredd. Jag menar, vad gjorde ens det där skåpet där än att ta plats? Nu är det däremot i mitt förråd och ska skapa lite förvaring.

Jag och pappa både målade och spacklade och det var faktiskt jätteroligt. Har varken spacklat eller målat med roller förut så det var roligt att lära sig.
Dessa bilder är de som gör minst rättvisa gentemot verkligheten, men ungefär så här ser i alla fall min lila box (taket är också lila) till klädkammare ut.
Vi ska även sätta dit lampor under ena hyllan, men vi har inte hittat några passande ännu.



Kommentarer
Amanda som inte orkar logga in på mobilen

Så fint det blivit Sofia!!!!!! ❤️ får jag komma på besök snart

Svar: Tack ❤️❤️ Ja men självklart! Nu är jag hemma och har inga som helst planer på att lämna min lilla guldgruva 😍
Sofia Kihlström

2015-09-12 @ 20:40:28
Johanna - Återhämtningsbloggen

Tycker det ser väldigt fint och mysigt ut i din lägenhet :-)

Svar: Åh tack så mycket! :) Trivs verkligen!
Sofia Kihlström

2015-09-13 @ 05:42:41
URL: http://johannaahlsten.livskick.nu
Sanna Nilsson-Lidin

ååh, det blev ju jätte fint!!! :D
Jag vill gärna komma och hälsa på någon gång, hade varit enklare om jag hade haft körkort, men det fixar jag nog till vintern förhoppningsvis. Kan ju kanske ta med kameran då..? heh O:)

Svar: Men ja!!! Annars går ju bussar rätt bra ändå och jag är i Luleå på måndagar fram till tre så vi hade ju kunnat åka tillsammans också. Dock blir det väl kanske lite jobbigt om du har skola nästa dag 😉 Jaa!! 📷📷📷
Sofia Kihlström

2015-09-13 @ 05:52:40
URL: http://sannanilssonlidin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0