Akvarelldelen är nu slut

På skolan har vi gått igenom en del av alla tekniker och material som vi ska lära oss om. Vi började ju som sagt med akvarell och nu har jag både en helt annan uppfattning om det och även en helt annan inställning till det. Det är ju roligt! Svårt, men roligt. Och jag har nästan kunnat lägga pressen åt sidan. Okej, inte riktigt, men med tanke på att jag endast fått ett sammanbrott (och detta var rätt litet ändå), så ser jag det som att jag har kunnat byta ut pressen mot nyfikenheten till att lära mig.  

Och om jag har lärt mig? Att jag har! Vår lärare är toppen och det är så många småsaker som man inte tänker på. 

Jag ville först inte visa något eftersom det inte är några vackra konstverk precis, men sedan tänkte jag att varför inte visa allt? För att visa att en kan visa det en har gjort trots att en inte är värsta Picasso. Så nu visar jag lite övningar också. Från genomgångarna. Som vi gjorde bara för att lära oss och testa på olika sätt att måla olika saker innan man komponerar ihop en egen bild.

Detta är då några färdiga alvarellmålningar (okej, den med gröna grejer på var typ egentligen en övning men jaja) plus ugglan som jag gjorde första gången i någon annan typ av färg. 
Att jag ens har blivit färdig med några bilder är ju ett under!

Har även ett tillval som heter Öppen ateljé och det har inte något med konstlektionerna att göra. Vi skulle måla "jag som träd" med temperablock och sedan rita av ett av föremålen som man fick välja på. Nu håller vi på med serier. Om jag visar den återstår att se...



Kommentarer
Anonym

Det verkar som du trivs i skolan. Jag är så glad för din skull.

Svar: Ja det är verkligen jätteroligt!
Sofia Kihlström

2015-10-18 @ 07:13:37
Elina Haarala

Wow Sofia!!

Svar: Ha ha. Inga underverk precis. Men tack ändå 😂
Sofia Kihlström

2015-10-18 @ 17:06:03
URL: http://iwillgetstronger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0