Tvålpump

En matchande tvålpump till de föredetta kakelplattorna som också ska vara i mitt kök.


Kommentarer
Sven

Hej Sofia, jag läst på många (svenska) bloggar som talar om psykiska problem. Jag ger också kommentarer. Min 17-åriga dotter har också psykiska problem (b.a. ätstörningar) och ofta läsa att många ungdomar går så här. Jag är tyska, med 48 år mycket gamla, är flera gånger per år i Sverige och var under våren igen på isen framför Luleå. Helt enkelt vackert ... Egentligen bor jag i Berlin, genom det arbete jag bor i veckan i Braunschweig.
Av en slump kom jag på din blogg och och jag läste det entusiastiskt. Du går med dina problem till positiva och framför allt: du är så otroligt kreativ! Kopparna, den "lättroad" möbler eller kassar är underbar och bara vackra! Jag gillar pyssel saker och har en många av mina barn i lägenheten. När jag är i Sverige Jag älskar att köpa sådana varor. I Jokkmokk jag gillar att köpa färgglada träslöjd. Själv har jag tyvärr "tio tummen" ...
Förbli så känslig och uttrycka dina känslor i denna pyssel. Jag ser fram emot nya idéer och foton. Ha en trevlig helg och fortfarande en fin sommar!

Svar: Men åh vad glad jag blev av denna kommentar! Tack så mycket! Älskar verkligen att göra olika projekt där jag får använda händerna och låta idéerna bli verklighet. Tycker även det är viktigt att vi vågar prata om psykisk ohälsa och minska tabun. Jag vet att jag inte kan förändra ett helt samhälle, men någonstans måste man ju börja. Hoppas din dotter får bra hjälp och tar sig ur sjukdomen. Det är otroligt påfrestande och nedbrytande för den sjuka, och jag antar att det är otroligt jobbigt för de runtomkring.
Tack detsamma!
Sofia Kihlström

2015-07-09 @ 18:51:22
URL: http://www.LillaStuga.de
Jessy

Men så fin :D

Svar: Tack så mycket! :D
Sofia Kihlström

2015-07-16 @ 18:09:21
URL: http://nouw.com/JessyGunnarsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0