Vecka tre, dag ett - besök från Frisk & Fri

Detta har ju som vanligt varit en dag som alla andra. Men. Efter dagvården fick vi dock besök av Jenny Larsson som är  engagerad i Frisk & Fri-Riksföreningen mot ätstörningar som delade med sig av en himla massa bra saker. Hon har själv varit sjuk och delade med sig av sina erfarenheter, men gav oss främst hoppet om att...
Det finns många saker som jag kommer ta med mig från den där timmen. Och från de där trettio minuterna som hon stannade extra. Många nickar och leenden på grund av igenkännande fanns hos alla oss i rummet och trots att man egentligen hade velat vara ensam om detta, för att ingen annan ska behöva må dåligt, känns det ändå skönt att man inte är just det: ensam. Fast man vill ju inte att vi ska bli fler - vi är nog många - men det blir allt fler  och fler. Varför? Jo, för att:
 

Kommentarer
Jenny

Jag är glad att besöket gav dig något! Får jag dela med mig av ditt inlägg?

Svar: Ja, det var så mycket jag tog med mig! Tänker ofta på det där som du sa när jag står inför två val - vilket val styr mig mot friskheten? Det blir väldigt konkret och har hjälpt mig mycket :)Visst får du det!
Sofia Kihlström

2014-02-12 @ 14:45:47
URL: http://jenny.livskick.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0