Sé que soy cuando estoy contigo

Jag tänkte skriva årets mest positiva inlägg. Det var innan jag börade tänka för mycket. Innan jag började tänka på hur jag egentligen hade löst den där ekvationen som skulle ge tre A-poäng. Det var innan. 
Jag kom fram till en lösning. Tror ni att jag testade om den var rätt? Nä, för Sofia var ju så glad över att hon hade löst alla uppgifter och till och med varit säker på alla. Därefter började det... *Gå igenom provet i huvudet och leta efter alla tänkbara fel. Skrev jag si eller så?* Eftersom jag memorerade den där ekvationen så passade jag på att testa min lösning på bussen hem. MISSTAG. Och där och då försvann motivationen till att göra det där inlägget.
 
Fast innan jag började tänka då? Jo då kan jag berätta vad jag hade hunnit vara med om. Ett matteprov som kändes riktigt bra. En fotorunda i snöklädda Luleå (ett litet minus för mina iskalla fingrar). Och dessutom ännu fler fynd på Åhléns. Det bästa med hösten är ju alla stickade halsdukar, vantar och mössor så att de rear ut sådant när det faktiskt är tid att använda det så blir ju en sådan som jag helt lyrisk. En urmysig,svart halsduk med stora garnbollar i ändarna och ett vinrött pannband fick följa med mig hem denna dag. 32 kronor. Bara halsduken hade kostat 299.
 
Vi kan stanna där. För fram tills dess var min dag toppenbra!
 
 
Det stickade jag har köpt
på Åhléns. Tur att det var billigt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0