Och alla frågar vad jag tänker på, men jag kan inte berätta, för man får inte tänka så

Det känns som det var evigheter sedan jag bloggade, trots att det bara var två dagar sedan. Kanska är det för att det har hänt så otroligt lite, fast ändå otroligt mycket. Fem nödvändiga timmar. Två viktiga samtal. En rolig kväll/natt/morgon med Henny och ännu en tv-serie som har kommit in i mitt liv (innan sommaren hade jag sett OC och LHdP, nu finns ytterligare fyra serier...) vid namn Buffy. Jag känner så här: vilket liv jag kommer ha framöver. 
 
Appropå liv så kommer jag inte ha något resten av lovet för om man säger så, jag har inte följt mitt pluggschema så jättebra denna vecka... Är dessutom mer förvirrad än mest förvirrad angående mitt gymnasiearbete. Kanske var helt onödigt att jag spenderade 379 kronor på en bok till det...kanske byter syfte för typ sjunde gången. Bra där Sofia, toppen!
 
Nu ska jag snart förvandlas till världens lyckligaste då jag ska träffa min finaste Emma som är på besök i byn. Det är tydligen kvällsöppet på stan så vi ska traska runt där. Borde inte spendera några pengar alls, men jag har en tendens att bli väldigt köpsugen när jag är med min kära vän... Fast eftersom studiebidraget har kommit och jag har varit duktig och inte köpt något så kanske jag får köpa mig en liten ljusslinga att ha i höstmörkret. Om jag hittar någon det vill säga. Har inte hittat någon hittills så jag vet inte... Sedan är jag väldigt sugen på att köpa en till familj till min samling, men jag vet inte riktigt vilken. Eller varifrån jag ska köpa den... Svårt beslut.
Idag är dagen, dagen då vi ses igen.
Finaste vän, vad jag saknar dig! <3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0