Quiero decirte tantas cosas, que nunca imaginé

Åh en sådan seg dag! Första dagen efter lovet är ingen höjdare precis. Särskillt inte efter att jag gick till Emma och såg på en film (när jag egentligen borde lagt mig) och sedan stannade för länge där (när jag borde gått hem och sovit) och därefter sov över och somnade kring ett (när jag vid den tiden redan borde sovit 3-4 timmar). Jag borde ju gå och lägga mig nu för att inte vara så trött imorgon, men jag vill göra så mycket just nu och samtidigt inte göra någonting alls. Jag vet inte vad jag vill.
 
Vill sluta tänka, det är allt. Min hjärna överarbetar. Varför slösa så onödig energi?
Jag önskar att jag kunde blogga, ja verkligen blogga och inte bara skriva skit, men har det inte gått på fyra år känns det inte så troligt att jag helt plötsligt skulle börja. Ni får nöja er. Var glad att jag ´har alla mina fina skrivböcker så det i alla fall blir lite mindre gojja.
 
Nu ska jag fortsätta halsa te för det var inte det roligaste att få världens hostattack medan jag blev klippt...Kul förresten att frisörskan kände igen mig. Har klippt mig hos henne en gång tidigare och det var typ ett år sedan. Fotbollssnack blev det igen i alla fall.
 
I brist på idéer i val av bilder får ni en låt istället. Ni kanske inte är lika lata som mig som aldrig orkar lyssna igenom låtar på bloggar.
 
 
No sé si voy a quedar en silencio o no

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0