Det man inte brydde sig om när man var tio

Varning för strömmande känslor och ett flertal svordomar.
 
Fucking jävla skolvecka. Ja, skolvecka. Hur fördjävlig kommer då inte helgen bli? Drog ut på allt så läng som möjligt, trodde att det skulle räcka. I helvete heller! Det skulle bli ett bra avslut, men vad kan man förvänta sig? Ska man kanske börja festa så man har saker att göra på helgerna - festa på kvällen, bakfull på dagen. Eller så inte.
 
Vilken idiot är det som har kommit på allt jävla skit? Kunde man bara inte får vara tio år föralltid? Jag menar, vem vill inte det liksom? Jag har aldrig hört någon som inte önskat att de var tio år igen och gick på mellanstadiet. Jag är så in i helvetet jävla pissarg just nu att jag bara vill ha en jävla brottardocka på 100 kilo som jag kan få slå/riva/slita/sparka/bita/skrika sönder.
 
Förlåt att alla mina inlägg blir för osamanhängande, för negativa, för privata, för mycket, men jag har inget bättre sätt att uttrycka mig själv än i form av text. Visst kan jag skriva i alla mina tusen anteckningsböcker men det är inte samma sak. Jag kan fortsätta på mitt Word-document MEN WORD ÄR SÅ JÄVLA SEGT!!! Jag kan strunta i bloggen, men jag vill ju skriva på den, varför ska jag ha den annars liksom?
Och Delice, förlåt att jag säger förlåt
 

För att pigga upp detta lägger jag in mina två nya fynd. En tekanna med sil och tre spetsdukar. 
  
 

 
 
En positiv sak är att det blir
filmkväll hos fina Lina imorn

Kommentarer
Anonym

Det är lugnt bruden. Hoppas du mår bättre snart!

2013-04-12 @ 23:55:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0