men så ansvarslöst!

Jag kom hem med cykeln från skolan och det var riktigt skönt. Till och med skönare än att åka buss (som typ är det bästa med att börja och sluta skolan). Det var vid tre och det fanns ju all tid i världen till att göra olika saker när det inte är så mycket i skolan. Viktiga saker alltså. Det enda jag lyckades med var att duscha. Jag såg Robinson, var inne på datorn allmänt och planerade lite träning inför fotbollssäsongens slut. Det var vad jag gjorde. Jaja, någon lite latdag måste man väl få ha? Eller försöker jag bara övertyga mig själv...

Annars då. Jo jag cyklade till skolan igår, hade panik över att jag inte skulle hinna, bjöd mamma på middag i stan, cyklade till orkestern, spelade med Lillian och med alla K-orkare och sedan gjorde jag det mysigast jag gjort på länge! Jag cyklade hem till mormor i mörktet och ösregnet. Det var höstig och härlig luft men ändå inte kallt och det var bara så otroligt mysigt helt ensam på storgatan med min cykel. Fantastiskt typ. Sov hos mormor och fick ännu en fin cykeltur i stan. Måste ta med den flera gånger dit, det är ju underbart att cykla omkring där.

Nu ska jag och skämma bort mig på GolfGarden med alla fina K-orkare!

som vanligt bildlöst och tråkigt men när jag kommer hem eller kanske...... när jag ska inte ge några mer falska förhoppningar (eller förhoppningar och förhoppningar vet jag väl inte precis...) utan det blir roliga inlägg när jag känner för det, har tid och insperation.

Måste bara gratta världens bästa Henny som fyller år idag! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0