bestulen på två poäng

Måstematchen (som jag ser alla matcher som) mot Svartlå resulterade i endast en poäng. Vi skapade bra, hade övertag hela första halvlek, gjorde ett finfint nickmål där Stina var sist på bollen och sedan tappade såklart efter halvtid. De första tio minuterna på andra halvleken var vi totalt borta. Bollen flög åt alla håll dit den inte skulle och de fick ett skitmål. Vi kom in i matchen och missade våra fina, fria lägen.
1-1 alltså.
Själv är man lagomt supersur.
Fick starta som vänster yttermittfält vilket jag blev väldigt skeptisk för, men ändrade sedan tankarna och bara gick in, trots att jag är så sjukt osäker på den positionen, och körde på allt vad jag kunde. Det kändes faktiskt som att jag kom in i positionen rätt bra och lyckades med en fint. Fick även in något pass och nästan ett skott på/i mål. Blev dock utbytt strax innan första halvleken var slut och fick sitta (läs: hoppa, studsa, skrika) på bänken resten av matchen. Frustrerad!!! Skärskillt när det gick som det gick...

Sovmorgonen imorn till 13.20 ska spenderas på följande sätt:
*Upp halv 6 för att fira mamma som fyller år (ingen annan är hemma så det känns ju en aning taskigt att sova då liksom...)
*Förhoppningsvis lära mig mycket spanska
*Ta cykeln till skolan

Efter skolans slut ska jag bjuda mamma på middag, spela för Lillian, spela med orkestern och sedan cykla till mormor för att sova där.

Men nu ska jag sova här hemma i min egna säng. Ha en god natts sömn!

Kommentarer
sofia

förlåt att det inte blev någon bild men imorgon (om jag hinner blogga) så får ni massor!!!

2012-09-03 @ 22:54:05
URL: http://sofffiak.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0