vaken 07.18

Det måste vara något allvarligt fel på mig. När jag och Izza ska till stallet niopå morgonen är jag så sjukt trött när jag kliver upp halv nio - trots att jag lägger mig i hyfsad tid. Igår somnade jag väl vid kvart i tolv och tror ni inte jag vaknar tidigt, pigg som en mört! Dessutom hade jag kunnat sova till nio eftersom vi ska åka halv tio idag istället. Jag är ju inte klok någonstans.
När jag ska upp till skolan en vanlig dag då bussen går 07.36 kliver jag upp 07.00. Trött såklart. När jag kan kliva upp 09.40 för att vi har sovmorgon och jag måste cykla 10.15 nä då passar det att vakna någon minut innan sju. Herregud vad jag blir less på mig själv att inte ta vara på sovmornarna...

Kommentarer
Anonym

Jag har blivit lite som du numera. Bortsett från att jag inte skulle klara att ha typ en halvtimma på mig på morgonen! Hur snabb e inte du mongo?

Svar: Hehe förut klarade jag mig nästan inte på en och en halv timme. Nu däremot går det snabbt ;) Gör klart allt på kvällen och sedan så sminkar jag ju mig inte eller så, så det tar inte så lång tid.
Sofia Kihlström

2012-10-06 @ 09:20:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0