någon som vill bada i mina skor? det är gratis!

Halojjsan!
Jag är ju lite sjuk av mig som vaknar 8 en cuphelg där vi har lyckats hålla oss borta från morgonmatcher...

Vi hade alltså match igår men först var det skola som gällde. Matte första lektionen och sedan lunch. Träffade min bästa  Emma innan en lugn engalskalektion där man bara behöve lyssna på de grupper som hade kvar sina redovisningar. Efter det bar det av till Hälsans hus för idrott och löpning. I början förökte man hålla sig borta från allt vatten men insåg ganska snart att det inte var någon idé så det plaskade härligt i mina skor under de hela 7,2 kilometerna. Sprang endast 6 minuterstempo och tänkte för mig själv : spring inte fortare, spring inte fortare, match i helgen.

Jag dog hursomhelst under matchen då min kondis inte är som den en gång har varit vilket jag även märkte när jag missade träningen i tisdags och var tvungen att springa intevervaller - så jag hade säkert inte kunnat springa så mycket fortare på idrotten, men lite. Det gick helt ok för oss som lag trots att vi förlorade med 2-0. Vi försökte spela och Öjebyn (div3, vi div4) hade inga chanser alls förutom två hörnor som gick in. Som tur är har vi inte tränat på hörnor så det kan ju bara bli bättre!
Själv tycker jag väl att det gick sådär att spela mittmitt, jag flyger ju som ett asplöv! Enligt sjukgymnasten är det på grund av mina fötter - jag springer på ett sådant sätt att en liten del av foten vidrör marken vilket gör att jag ramlar lätt. Jag vet inte riktigt om det är så... Snarare är det väl att jag är svag.

Nu skrev jag en massa men det var ju ett tag sedan så jag måste väl få skriva av mig antar jag.
Istället för text kommer här bilder om frilufsdagen på isen med Anna, Henny, hennes Jazz och min Kompis (som för övrigt fyllde 1 år igår!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0