0-2, 0-2 & 0-2

Det gick inge vidare bra för oss i cupen men det gör faktiskt ingenting. Vi ska vara som bäst när serien börjar. Förra året vid denna tid var jag i topptrim under cupen - fick dock inte spela någonting trots att jag inte hade missat en enda träning + tränat hur mycket som helst själv. Nu spelade jag däremot alla matcher, hela tiden. Mot LSK/Lira blev det dessutom 6 min i målet för att Carro skulle och köpa korv. Haha nä inte direkt men det gick bra för min del trots mina revben och jag lyckades faktiskt för första gången boxa ut en boll på hörnan. Hah, bättre sent än aldrig.

Det känns faktiskt inte lika hemskt att förlora som det gjorde förr, trots den dåligt förloraren jag är och min vinnarskalle. Det känns bara roligt att få spela och få spela med vårat lag. Det känns som att vi är ett lag nu, inte som förra året, massa spelare samlade på en fotbollsplan för att försöka göra någonnting vettigt.

Nu är det vila från fotbollen fram till tisdag vilket kan behövas för det gör ju ont lite varstanns. MAtchande blåmärken på smalbenen, finfina blånaglar, blåsor, stela vader, skadade muskelfästen kring revbenen, stämplade fotleder och fotjäveln som aldrig vill bli bra. Hoppas inte Bonita trampar på mina fossingar...
Ja, nu kan jag känna efter för idag blir det ingen match utan bara timmar i kiosken.

Hejs!

saknade är stor<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0