femte juni

Angående datumet:
•Tror aldrig jag har fått sommarlov så tidigt
•Tror aldrig att det har varit så kallt!

Nu är det alltså sommarlov. Inte för att det känns som så precis men ja...
Inte mycket gjort i skolan idag annat än att jag fick veta lite betyg och de andra i klassen fikade. Hoho, jag har inte käkat något sådant på... bam bam bam baaaaa: 33 månader! Stolt.
Har då tillslut fått veta alla mina betyg på kurserna jag läst klart och skulle varit väldigt nöjd om det hade varit så att alla i denna värld hade pratat samma språk så man hade sluppit läsa engelska. Blä! Nästa termin ska jag bannemig bli bättre.

 Har för övrigt tre fioler på dejt här hemma och idag under lunchen kom Lillian hit så vi spelade och diskuterade lite tillsammans. Kom fram till samma favorit och ja, man får väl nästan säga att jag har bestämt mig. Ska rusta upp min egna så jag kan få lite mer för den när jag säljer den. Tror jag ska ta mig en truddilutt med den fjärdedels guldsträngade violinen innan jag stoppar i mig lite gröt före matchen mot Hemingsmark. Tagga, på med stonefacet och höj smärttröskeln!

 
min lilla Stainerkopia börjar ha gjort sitt <'3


En liten parantes här, min blogg ska fixas. Har försökt på alla sätt och vis men den vill inte lyda. Jag sätter mitt sista hopp hos denna person. Eller någon annan som kan detta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0