bloggtorka - allt är som vanligt

Detta är ju inte ovanligt att det händer. Jag och min bloggtorka passar ju som handen i handsken. Sist jag skrev var jag en liten plutt - bara 16 år! Tänk, nu är jag 17 och stor. Eller så inte.
Det var i alla fall en bra dag för mig, ledig från alla laktioner och allt. Pannkakstårta till frukost, en mysig tyr med älsklingshästen 8 på morgonen, sushi på kvällen och allmänt bra. Fick fina pressenter av min lilla släkt och mormor var här och gratttade. Igår träffade jag byafolket som även dem grattade mig. Det var en superkväll som alltid när vi träffas!

Idag ska jag bege mig till Måttsund för att gästa Rebecca med fint folk från SA1D och det blir väl roligt som alltid, dessutom ska vi åka madrass!

Jag kanske bjussar på lite bilder ikväll om jag hinner. Imrogon blir det orkesterrepetition från 10.00-15.00 men förhoppningsvis så slutar det tidigare så jag hinner på träningen som börjar 14.00. Vi ska springa och det behövs... Dessutom är all träning bra träning och jag behöver verkligen träning. Fick pengar till ett Inpulskort men där tänker jag satsa på styrka för löpning där vill jag inte betala för. Möjligtvis hade jag kunnat börja springa där igen om jag hade fått betalt. Nä fy för löpband! Bra att hålla samma tempo men nejnej, jag springer helst ute där man måste ta sig själv frammåt och inte låta något band rulla under en och bara lyfta på fötterna.

Ett litet sidospår men nu måste jag börja fixa och dona, beso<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0