Ha inte döden som utväg!

Är det inte väldigt ledsamt när en karaktär i till exempel en serie dör? Det som är det sämsta är om de gör det för att de inte längre vill vara med i serien. Ja menar, ska det skada publiken? Det är väl ändå skådespelarna och resten av 'vad-de-nu-kallas' som ska serva tittarna?
 
Det mesta blir ju bara sämre om någon dör. Visst, om de flyttar är det tråkigt men man vet att de finns kvar. Det gör de inte om de dör. (Jag tror inte ni är dumma och inte kan se det sambandet men jag ville bara...jag vet inte, typ redogöra det för mig själv?)
 
Om skådespelarna ger sig in på ett jobb, så som en serie, är det väl bara att fullfölja det? Man vet ju vad man ger sig in på (inte för att jag har någon erfarenhet men jag skulle kunna gissa att det tar ganska mycket längre än en film). Jag blir bara så sjukt less att sådant ska förstöra! Det är ju i och för sig inte bättre om ressigören & co. bestämmer det men då var det ju en del av berättelsen, inte bara för att en sådespelare inte vill vara med längre. Tacka aldrig ja till jobbet då om du inte vill fullfölja det! Det är smärtsamt för tittarna.
 
 
Att döda en karaktär är INGET bra sätt, punkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0