Slutspel!!

Nu är vi i slutspel efter 3 gruppspelsmatcher :D

De två som var igår var lite speciella för min del. Matchen mot storfors blev 1-1 men jag hann inte spela så mycket förän jag var tvungen att gå av planen. Fick ett fint inlägg av någon (Sara eller Liv?) som jag tänkte knoppa in med skallen men då kom en himla Storforsspelares huvud ivägen så vi skallade ihop. Med ont i huvudet, en stor bula och yr i skallen fick jag sitta på bänken resten av matchen men så nära vi var att vinna tycker jag!
  Inför match nummer två mot America Elite från Mexiko kändes det väl inge vidare. Orkeslös och illamående men jag testade köra på och var slut efter 5 min men det blev en hel match tillslut men jag var helt körd! Dessutom lyckades jag göra två assister och ett nickmål! Vet att det inte spelar någon roll vem som tar i bollen sist eller näst sist men jag brukar aldrig göra något av det så jag blev riktigt glad. Och stolt haha xD Fast ett skrovmål för målet känns väl som att man kan vara utan...

Tjejerna var tydligen duktiga idag också som vann mot Nysätra med 1-0 (var inte med och jag kunde inte titta för jag red ut med Izza och Conny <3). Därmed är vi etta i gruppen och möter Sips i åttondelsfinal kl 19:00.
 TAGGA!

Kommentarer
Smsa Låna

Jag tycker att du har en skitfin blogg! Har du tid så slå även ett öga på min :D.

2011-07-20 @ 10:01:59
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0