inte bästa alternativet

PS, för mitt omgjorda recept; bikarbonat gör så att brödet gäser, så om ni inte vill ha den så kompakt (fast det är också gott) så stoppa i bikarbonat :)


Efter mitt degande hela dagen så gav jag mig av till pizzerian och träffade Ida och Lina. Vi åt där och snackade lite. Izza kom senare. Ni vet småsyskon ;) Direkt efter Quesadillasen (det jag åt) så var det bara att springa - eller rulla - intervaller på arcus. Okej, jag ska inte beskriva hur det var men det var ju inte trevligt om jag säger så. Inte så verst mycket mjölksyra men maten höll på att komma upp så blääää. Sedan var det mycket spel och duktig som jag är så glömde jag handskarna ich fick ta några som låg dära...
  När jag kom hem så var jag så törstig och tänkte då ta lite o'boy för att det var så länge sen men fy fan vad äckligt det var. Urk!

Nu ligger Emmsan här på min säng och ska berätta några vitsar som förmodligen kommer suga xD Haha sorry, gumman men om du skrattar åt det så skrattar jag åt det och då skrattar ingen åt det ;) <3 Love yoou!
  Föressten så kommer dagen som jag i typ 4 år har väntat på! Emmas familj ska hit på middag. Okej ingen big deal men dom har aldrig varit det för våra föräldrar är inte värsta bästisarna. Eller dom bråkar ju inte eller nått men vi umgås liksom aldrig annat än typ bara jag och Emma.
 Byee <3


kallaste vintern på länge eller? ;o

just ja, bild på slingorna,


Kommentarer
emma

hahhahahah(a) jo våra stooora familjer(a) Vi bor typ 10 meter från varandra men och våra mammor har typ varit kompisar innan vi föddes men vi har typ aldrig varit på middag alla ju:O Hahah men det kommer bli bäst jag kan ju alltid dra några vitsar(a)<3 Då lär det bli bäst! Puss och kram skumbanan ( inte sånn banan som du tänker på just nu Sofia)! Men Sofia då vad tänker du på igentligen(a);)

2010-01-08 @ 23:28:21
URL: http://emmalikebasket.blogg.se/
Amanda

oj vad du har blivit blond! :)<3



HAHAHA, Emmas kommentar xD

2010-01-09 @ 17:25:35
URL: http://ewesgitarrkompis.blogg.se/
Delice

Fiiinaaaaruumpa ;D<3

2010-01-14 @ 08:13:01
URL: http://deelice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0