vintersolståndet - mot ljusare tider

Tjoosandoosan!
Jullov nu så man kan verkligen säga mot ljusare tider. Har länktat efter denhär dagen hur länge som  typ. För att det är jullov, såklart, men även för att det börjar bli ljusare nu. Är sjukt less på mörktet!

I veckan har det väl varit som vanligt, som det är innan julfesten. Vi misslyckades såklart, som vanligt med vårat 'uppträdande' och ja, till och med lärarna höll med. Publiken skrattar åt oss - för att vi misslyckas. Annars var julfesten som vanligt rolig. Sedan tog Marianne upp orieteringsdagen och lyfte fram några som hon tyckte hade gjort det bra på banan och typ de som hade flest poäng. Fick 'pris' för båda så jag blev något förvånad. Jag menar, orientering + mig = ....... Jag blev i alla fall väldigt nöjd över mig själv x) Skärskillt när jag höjde mig i några ämnen också. Hahah dessutom var man ju med i BUGG-tvälingen. Skojsigt att dansa!

Idag har jag varit hos Bonita och kört lite hårt med henne för nu har gumman jullov - till på lördag i alla fall (a) Nu har jag fixat lite klappar och pynt och det blir samma sak imorn innan träningen. Eller idag har vi träning men imorn har vi ingen (!!! :'( = :@ :'((((((() så då blir det egen träning ist.
  Ska väl fortsätta med julen nu,
beso<3

kuoksu<3



fick besök av några älgar där (:

måste bara påpeka att jag är väldigt duktig hehe... Jag hade bråttom till bussen och pappa(som inte skulle åka med den) sa att 'där står väl tvåan'. Jag började ju såklart springa, hann precis in i bussen, satt mig... Det var inte för än jag hörde 'nästa Shopping'. Blev fundersam men tänkte att det kanske var nåt spreciellt för att det var jul men sedan märkte jag att det var 4:ans buss som jag satt på. Ahaha, paniktröck på stoppknappen och hoppade av. Duktigt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0