vad är det för fel?

Ja, vad är det för fel med att ha lockigt hår egentligen? Man får ju hela tiden höra 'åh, mitt hår är så lockigt', 'kolla vad mitt hår krullar sig' osv. Visst, man kan tycka olika men hur roligt är det egentligen för de med lockigt hår att får höra 'Det är så fult med lockigt'. Själv så tycker jag faktist att det är fint med lite självfall, men jag säger ju inte att rakt hår är fult för de.
Först så avskydde jag mina lockar och plattade det varje dag. Sedan glömde jag min plattång i Göteborg och blev då helt förtvivlad.  När den kom tillbaka så brydde jag mig inte om den längre. Jag vad nöjd med mitt hår och gillade det som det var. Jag orkade inte ödsla tid på att stå en kvart extra för att få håret platt när det faktist inte var något fel på det håret jag hade. 
Så mitt råd är: Prova att vara utan den där plattången ett tag och se om det är så hemskt. Efter ett tag kanske ni börjar trivas med erat självfall. Eller så får ni fortsätta att platta varje dag och måsta kliva upp några minuter tidigare. Vad är egentligen roligast? Jag säger ju inte att jag tycker att man ska sluta med plattången. Tvärt emot, använd den ändå, fast kanske inte flera gånger om dagen.

Kommentarer
siri

alla som har lockigt hår brukar tycka att det är fint med rakt å tvärtom, det är väl mest för att man har tröttnat på sitt naturliga hår. jag har ganska vågit, men jag plattar de tinte så ofta för jag vet att det nöter jättemkt på håret! fast jag ska börja använda den mkt faktiskt x) för jag vill hellre ha rakt eller lockigt än vågigt. (: inte mitt-emellan :'p

2009-08-06 @ 16:03:09
URL: http://ssirisvardh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0