garlic, not again

Nu sitter jag på arlanda och ska typ sitta här i 5 timmar till innan planet till Rom går. Efter det så blir det inga inlägg på en vecka eller så.

Prova att smaka, men prova inte att smaka allt! Igår efter middagen så kom mamma med en vitlöksklyfta och sa att jag skulle äta den hel!  För det första så är vitlök inte speciellt gott och för det andra så var det här ännu värre! Hade den där smaken i munnen hur länge som helst. Hu mycket jag än sköljde med allt möjligt. Fast hon sa att det hjälpte mot typ förkylningar. Och seriöst så har typ alla som jag har vistats omkring med de senaste 3 veckorna varit sjuka, men inte jag. Bra imunförsvar eller vad?

Haha igår så följde föressten Emma med till Mallig och red henne. Vi åkte moppe dit och det var ju faktist roligt! Mallig var lite stel till en början men sen gick det lite bättre. Jag önska bara att vi hade en paddok eller något. Emma red Mallg och det gick riktig bra med tanke på att hon faktist inte rider. Duktiga tjejer!


Efter damlagsträningen så såg jag och Emma på the ugly truth. Haha en film man kan rekomendera. Mycket mycket rolig!! :D

Ha det bra /sK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0