Tänker texter i teckningar

Jag vet att jag någon gång har nämnt att det jag känner och tänker och skriver kommer ut på olika sätt. Vissa som blogginlägg, vissa som dagboksanteckningar osv, och vissa som dikter/rim/vadfandetnuär. De första har hamnat i dessa böcker och några har jag delat med mig av.
Nu är böckerna fulla, men likaså min hjärna så huvudet fortsätter producera texter som jag faktiskt kan tycka vara kul att spara. I och med att jag ofta tänker mina texter i bilder, så valde jag att utmana mig lite mer och spara kommande texter i min moleskinbok tillsammans med en tillhörande liten teckning - hur lätt eller svår jag vill. Det med att rita ikapp texterna har legat på is ett tag, men jag funderar på att fortsätta utmana mig och lägga upp lite här. Vissa saker känns väl lite för privat - både bland orden och skisserna -, men lite får komma med här för det är ju ändå en del av min kreativa sida. Och det är ett av alla sätt jag gillar att uttrycka mig på.
Som sagt har det legat lite på is, men denna lilla skiss gjorde jag i alla fall till den här texten (hösten 2015) när jag och Elin var i Umeå i februari. Var nöjd då, nu när vi har haft en genomgång av porträtt på skolan tycks jag bara se felet med denna, men aja.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0