Klok kvinna

http://www.tv4play.se/program/efter-tio?video_id=2482220

Kommentarer
Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Heej! Såg att du red Ida för ett tag sen (2009 typ..?) :D
Jag är medryttare på henne nu! Så roligt att hitta gamla bilder!

Svar: Heej!Nä, men åh vad roligt! Jo, det var min kompis morfars häst som jag och hon fick rida. Vi red henne under sommaren och hade det verkligen jättebra, men sedan fick jag veta att min kompis skulle flytta...då talades det om att jag kanske skulle få/få köpa Mallig, men efter att jag hade varit borta en vecka i Rom så hade han sålt henne (fråga mig inte varför, min kompis familjs relation till honom var lite speciell...). Typ någon månad senare sökte jag efter henne på internet och såg att hon stod i Måttsund och skulle ridas in till westernhäst. Men gud vad kul att veta var hon är! :D Det blev liksom ett sådant konstigt slut för oss... Hur går det med henne? Var står hon? Hur mår hon? Vem äger henne? Hur blev det med westernhästen? Hur är hon att rida? Haha jag har många frågor, men det här var liksom så oväntat :)
Sofia Kihlström

2013-11-18 @ 14:40:47
URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

sv; det går jättebra med henne! hon står i Ersnäs, det är bara en bit från måttsund där hennes ägare Carina Erixon bor :) Vi tränar western (som jag skrev) och hon har börjat lära sig mycket! bara grunderna men det går framåt för varje dag! Hon är superrolig att rida! Man måste vara ganska "nytänkande" för hon har en tendens att tänka "åt" en, typ "nu tror jag att vi ska galoppera i en volt och sen hoppa över grinden mot hagen så jag gör det!" nästan, haha ;)
Dock drar hon jättemycket mot utgången för hon vill väldigt gärna vara med sina hästkompisar, för henne bästa hästkompis är ute på foder nån annanstans härikring så nu är Ida lite orolig att fler ska försvinna typ :)

Svar: Vad kul att höra att det går bra! :) Haha hon är så sööt :)
Sofia Kihlström

2013-11-19 @ 17:10:37
URL: http://neapocalypse.blogg.se/
Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

Skriver ett inlägg om Idas "historia" imorgon eller till helgen, länkar till dig när det är klart! ♥♥

Svar: Åh vad kul! Ser framemot det :)
Sofia Kihlström

2013-11-19 @ 17:13:33
URL: http://neapocalypse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0