Sabes que el mundo es chiquito para tanto amor

Nu är dagens att-göra-lista avbockad - allt utom att blogga. Det står där på listan för att jag känner mig lite skyldig till det, men faktiskt även för att jag vill det. Livet rullar på med skola, läxor, genrep och konsert, fotboll och träningsmatch imorn, för få besök hos Bonita min fina och alldeles för mycket tankar. Och musik såklart! Jag har alltid gillat musik men det förvånar mig fortfarande hur mycket den kan göra med en. Somliga låtar får en verkligen att märka att någonting händer innuti en. En sådan speciell låt har jag ännu en gång funnit. Ännu en gång av La quinta Estación.
 
Annat som man (i alla fall jag) påverkas av är andra saker man kan relatera till som till exempel böcker, filmer/tv/serier och, kanske mest lättåtkomligt: tankar och känslor formade i ord. Man blir typ lite överrumplad när man inser att någon annan (helt okänd) har skrivit de saker man själv inte visste att man tänkte. Eller man kanske visste vad man tänkte, men inte kunde peka ut exakt vad eller på vilket sätt. Ju mer tänkar och känslor, och allt vad abstrakta ting heter, som man får sätta ord på blir så mycket lättare att hantera. I alla fall generellt sett.
 
 
 
Porque ahora sé que seguir viviendo no es pasar las hojas de un calendario, sino entender que cada hoja de ese calendario es única e irrepetible.
 
 

 
Es cierto que no miento
es cierto, muy muy cierto

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0