26 timmar häst

Nu är klockan 13.41. Jag ska jobba intensivt. Endast med detta. Här kommer ett bildfyllt inlägg från mitt och Izzas ridläger som vi hade i helgen! Eftersom det är en hel del bilder - av de 746 stycken - så får ni ha förstående för att jag inte orkade redigera mer än cirka fem stycken.

 

 
Vi cyklade mot Nordanträsk cirka fem på fredagseftermiddagen med väskor, sovsäckar och kylväska. Lämnade all packning i Spelndas stall och sedan åkte jag till Bonita för att kunna möta upp Izza och Splenda på banan. Hanna följde även med och agerade fotograf och fint sällskap. Red på banan i en timme och sedan blev det - tack vare Hanna - lite mer fotografering.
 
Jag lämnade sadeln i Splendas stall och red barbacka tillbaks för att lämna Bonita. Efter två timmar på hästryggen smorde jag, Hanna och Izza sadlar och träns inpå småtimmarna och visade varandra våra bästa sidor.
Hanna cyklade hem vid kvart i elva eller om det var kvart i tolv... Jag och Izza fortsatte med rengöringen och smörjningen till ungefär halv två. Då gjorde vi i ordning vår säng i Splendas box med hjälp av två av hennes täcken. Sedan låg vi en halvtimme och skrattade, kollade på bilder, gäspade och skrattade ännu mer innan vi somnade gott.
lva
Vaknade halv elva - Izza sex för att mata hästarna men hon väckte mig inte fast hon skulle!!! - och möttes av två soliga sommarhästar och skinande sadlar och träns. Packade ihop lite, "monterade" ihop tränsen och åt frukost innan vi longerade och red Splenda barbacka.
Efter en timme på banan med Splenda var det dags för nästa hästar på tur. Det blev en två timmar och 55 minuters lång tur till Näset. Vi hade tyvärr inte med vår proffsfotograf så vi fick nöja oss med oss amatörer. Inte det lättaste när hästen inte ville stå still.
Med trötta kroppar och hungriga magar cyklade vi hem och var hemma vid sju på lördagskvällen. Och framför allt med ett underbart fint minne. Något som måste göras om!
 
 
Nu är klockan 15.47. Man kan säga att det tog tid.
 

Kommentarer
Izza

haha det var verkligen underbart :D <3 snygg bild på mig i slutet ;)

Svar: Haha ;) Såg du vad den brusiga bilden föreställde? :)<3
Sofia Kihlström

2012-08-27 @ 18:49:33
Karin

Precis så där underbart ska man ha det med hästar och kompisar. Blir riktigt avis på er ! Fina bilder på er och hästarna :)

Svar: Det var riktigt underbart!
Sofia Kihlström

2012-08-27 @ 19:57:23
Elin Nordström

Vilka fina bilder! =)
MVH Splendas ägare

Svar: Tack! :)
Sofia Kihlström

2013-06-11 @ 02:33:06
URL: http://zatinelife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0