Karina Bonita ♥

Kring 24:e Juli förra året fick jag kontakt med Angelica som gjorde att jag sakpade ett band med denna speciella häst. En tjurig lite kärring som inte vill ge sig och testar en som fan, men då är det ju tur att man är lika envis själv. 
  Med olika knep och knåp har man försökt att få henne att lyssna men då det dock är svårt då hon har blivit så förstörd under travtiden. Fast med hjälp från utomstående så har det tillslut börjat klicka - utan att behöva lämna henne för gott som det en gång var tänkt.

Visst är det ingen höjdare att cykla till stallet en kall kväll på vintern i 7 cm djupsnö, mörker utan belysning, motvind och snöstorm men det känns så värt det när man väl kommer fram. Även fast jag inte alltid är på så bra humör så blir jag det av hästen Underbar. Det krävs en hel del men man får tillbaks så otroligt mycket<3

Även fast det inte alltid går så bra för oss så blir man så otroligt lycklig när hon försöker. Hon är inte så jätte välutbildad, min lilla Bonita, men hon har en underbar sida och när den kommer fram klarar vi vad som helst. Okej, kanske inte precis... Har nyligen börjat få lite hum på galoppen som inte har gått riktigt förut vilket är ett stort steg om man jämför med vad vi höll på med förra hösten. Gå på volter var bland det svåraste och få henne att lyssna på skänklarna. Vänstersidan var svag som tusan och flytta undan höger skänkel var förjävligt. Högervarvet likaså. Nu börjar all träning ge resultat och nämnas bör väl även att om hon inte är en helt perfekt häst med en perfekt ryttare så får hon 10 av 10 när det gäller det andra. En supermysig häst som hästrädda verkligen ska testa ta kontakt med!

Nu har hon varit borta sedan måndag förra veckan och om jag inte får träffa henne imorn innan Gothia vet jag inte vad jag gör. Det blir nästan tre veckor i så fall utan min käraste. Jag har insett nu hur mycket jag gillar denna häst och saknar henne så förfärligt nu. Så snälla du, kom hem!

Jag har lärt mig extremt mycket med denhär hästen. Jag har kanske inte blivit en bättre ryttare - snarare sämre - men ett utökat tålamod har nog allt växt fram och se mycket från den possitiva sidan <3


första träffen med fröken envis <3


närkontakt med pollen gillas (a)


en utav första gångerna på banan - vilken mardröm!

Såklart var man hos söta Bonita <3Vi gillar att pussas (a)
I hope you feel the same way that I do.

oj vad mkt blider det blev på henne (a)
påpälsad...





Kommentarer
Hanna

ååå va kina bilder på underbara söta Bonita :D hoppas ni hinner ses imorgon <3 svar på ditt inlägg: Jo de va när vi va på stranden ;)

2011-07-14 @ 19:39:37
URL: http://hannasa.blogg.se/
Hanna

hehe mena fina inte kina;)

2011-07-14 @ 19:40:40
URL: http://hannasa.blogg.se/
Izza

Asså ni är så sjuk fiins tsm :)<3 saknar er :'(<3

2011-07-16 @ 01:05:08
Amanda Jonsson

Svar: hehe, det är min syster på bilden :D

2011-07-18 @ 16:47:55
URL: http://ajonssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0