någonting snabbt

Jag nämnde aldrig den otroligt sköna, underbara, kalla och blöta vinsten i tisdags mot Storfors va? Hursom helst så blev det tillslut 2-0 till vårt kära byalag och tre poäng med hem. Tyvärr blev det inge kämpande för mig då jag fick ta platsen i målet men det tackar nog min fot mig för.

Ska nu bege mig mot träningen efter att, en dag som denna, gått i skolan, bytt häst med Izza och övar fiol (vilket jag märkte behövdes igår...)

Hoppas ni kan ha något liv trots denna skola. Jag lider med er!
Själv fick man sin första läxa idag ;)

26 timmar häst

Nu är klockan 13.41. Jag ska jobba intensivt. Endast med detta. Här kommer ett bildfyllt inlägg från mitt och Izzas ridläger som vi hade i helgen! Eftersom det är en hel del bilder - av de 746 stycken - så får ni ha förstående för att jag inte orkade redigera mer än cirka fem stycken.

 

 
Vi cyklade mot Nordanträsk cirka fem på fredagseftermiddagen med väskor, sovsäckar och kylväska. Lämnade all packning i Spelndas stall och sedan åkte jag till Bonita för att kunna möta upp Izza och Splenda på banan. Hanna följde även med och agerade fotograf och fint sällskap. Red på banan i en timme och sedan blev det - tack vare Hanna - lite mer fotografering.
 
Jag lämnade sadeln i Splendas stall och red barbacka tillbaks för att lämna Bonita. Efter två timmar på hästryggen smorde jag, Hanna och Izza sadlar och träns inpå småtimmarna och visade varandra våra bästa sidor.
Hanna cyklade hem vid kvart i elva eller om det var kvart i tolv... Jag och Izza fortsatte med rengöringen och smörjningen till ungefär halv två. Då gjorde vi i ordning vår säng i Splendas box med hjälp av två av hennes täcken. Sedan låg vi en halvtimme och skrattade, kollade på bilder, gäspade och skrattade ännu mer innan vi somnade gott.
lva
Vaknade halv elva - Izza sex för att mata hästarna men hon väckte mig inte fast hon skulle!!! - och möttes av två soliga sommarhästar och skinande sadlar och träns. Packade ihop lite, "monterade" ihop tränsen och åt frukost innan vi longerade och red Splenda barbacka.
Efter en timme på banan med Splenda var det dags för nästa hästar på tur. Det blev en två timmar och 55 minuters lång tur till Näset. Vi hade tyvärr inte med vår proffsfotograf så vi fick nöja oss med oss amatörer. Inte det lättaste när hästen inte ville stå still.
Med trötta kroppar och hungriga magar cyklade vi hem och var hemma vid sju på lördagskvällen. Och framför allt med ett underbart fint minne. Något som måste göras om!
 
 
Nu är klockan 15.47. Man kan säga att det tog tid.
 

vänta vänta vänta

Nu är jag hos min fina Emma som ska åka till Gotland idag. Har fått ett rosa fint nagellack och 2 par addidasstrupor - så sköna!
Ingen tanke bakom detta inlägg men lite uppdaterade blev ni ju. Kul kul.
En fin bild från sexan. Alltså jag var ju typ mini! Men jisses så långt hår jag hade!

Ny blogg!

Ska börja blogga om smink och mode hade jag tänkt!
 
Haha, nä vilket skämt. Ni som gick på det bör läsa min blogg lite oftare trot jag.
Det jag egentligen ville säga var bara att jag älskar blogg.se:s nya design. Hur smart som helst och verkligen jätte....... Tappade ordet, glömde vad jag skulle skriva... Jättesmart i alla fall. Det gillar starkt!

underbara djur

Tänk om de fina djur kallade hästar inte hade funnits. Då hade vi inte kunnat ha vårt minnesvärda ridläger. Så underbart. Så otroligt underbart. Jag tänkte skriva ett fint och långt inlägg men nu är det så att det tog ett tag att ladda bilderna från Izzas kamera till mitt USB så det får jag hämta imorn. För att förtydliga det hela: Jag har inga bilder från helgen vilket jag vill ha i mitt fina inlägg. Detta leder till att jag får uppdatera imorgon.
 
Nu är jag riktigt trött och mör i kroppen så jag tror att jag ska lägga mig och läsa min bok som är hemsk men bra.
 ♥ Ett hjärta till alla fina som gjorde denna helg!
 
skolsakerna som gör allt lite roligare

lycklig lycklig lycklig

Snart snart snart bär det av till stallet. Och det är inte vilken cykeltur som helst dit heller. Denna gång kommer det bli tungt och jobbigt. Jag kommer nämligen ha väskor med mig för det är äntligen dags för mitt och Izzas erterlänktade (hjärnsläpp!! ens något ord?) ridläger med våra söta. Som grädde på moset så ska även Hanna vara med idag men den dumma människan ska tyvärr inte sova över...*snyft*

Sitter här i mina före detta underbart fina ridbyxor som en gång faktiskt var fina men nu är det hål i dem. Ska ta farväl av dem ikväll...

Har lite sällskap av min hund


Denna ↓ tog han helt själv!



trött trött trött

Vi börjar med schemat imorn.→ Inga läxor.→ Jag passar på att blogga om allt och inget.
Det finns inte så mycket att skriva om. Vet inte ens när jag skrev sist - och om vad.

Nu skriver jag medan det är paus i Robinson. Ska sedan gå och lägga mig för jag är så sjukt trött, och har varit det hela dagen. Vi vann i alla fall matchen igår men jag kunde inte spela så mycket på grund av min dummadummadumma fot. Kom hem tolv på natten och somnade sött. Lekte med ettorna på skolan till halv elva. Då var jag hungrig som en varg men kunde inte gå till lunchen eftersom jag hade bokat ett BodyPumppass på Inpuls tolv. Gick en stund på stan med Rebecca och Anna innan jag pumpade slut på mig själv. Var extremt trött och hungrig när jag kom hem så jag gick en Powerwalk med riktig power (tog 30 min istället för 40) med Kompia för att så snabbt som möjligt få vila lite och äta. Sedan bar det av till stallet för hårdkörning, först med Bonita och sedan med oss bägge två då himlen dessutom öppnade sig. Nu blir det ingen mer ridning för än jag, Izza, Splenda, Bonita och Hanna ska ha ridläger på fredag. Ojojoj vad jag länktar!

Nu blir det att kolla jackor på nätet - och Robinson.


verklighet

Innan jag lämnar denna dag bakom mig och sluter ögonen i min underbara säng ska jag äta middag och förhoppningsvis läsa ut min bok.

Nu har alltså det som kallas livet börjat. Väldigt skönt med en mjukstart men mindre skönt och peppande att ena vår mentor började prata om tvåan som 'året där man inte har något mål att sträva efter' och att vi måste acceptera att 'vi lever vårt liv i skolan' 'skolan är vårt liv'. Jaja, vi börjar inte gå efter schemat för än på torsdag så hittils är det lugnt.

Efter skolan fortsatte jag och min fina vår barbacka vecka som håller på fredag, söndag, idag, onsdag och kanske något lättare på torsdag eller så får hon vila för att sedan hårdköras under lägret. Kära Bonita skötte sig fint och mina ben dog när vi körde en del lättridning. Just nu är både kropp och knopp döda då jag var på Inpuls och körde core med ny koreografi. Jag är helt enkelt slut nu så det blir mat och säng. Nattinatti

Inlägg tillägnat sommaren

Nu är sommarlovet deffenitivt över. Om mindre än tolv timmar sitter jag vid skolbänken med alla från föredetta SA1D som nu är SA2D. Lite konstigt.

Sommaren har väl varit en normal sommar. Inte jättedålig och absolut inte jättebra (som förra). Jag måste dock nämna två (nästan tre) saker som har stickt ut lite och som har varit extra bra.

Hägnan!

Förvånad?
Nä skulle inte tro det.
Det vara bara underbart!
Och den delen av sommaren kommer nog få ett alldeles eget inlägg.

Dagarna hos Delice ♥
Det var bara så härligt, som vanligt, men härligt på ett nytt sätt.
Typ.
Jag älskade dessa dagar med fina fina Delice i alla fall.

Den tredje saken har inte hänt ännu, tyvärr. Men det vet jag är en speciell sak som jag kommer minnas när det väl händer.

Ridlägret

med Izza, Splenda, Bonita och förhoppningsvis Hanna.
Kommer bli otroligt, jävla bäst!

Tack och hej sommaren 2012.
Ingen sommar jag kommer minnas speciellt, just för att den var medel. Helt och hållet.
-Förutom ovanstående punkterna ♥

det börjar bli mörkt nu

Av denna lördagskväll blev det några liter vinbär efter nästan två timmar vid busken. Har rensat nästan hela på bär men tillslut blev det så mörkt att jag inte såg dem utan var tvungen att känna mig fram. Efter ett tag gick jag alltså in.

Det skulle komma ett fint bildigt inlägg men jag har inte datorn nära hårddisken och jag har ingen lust att sitta där just nu när jag är totalt ensam - nä just ja, förlåt böööördis och fisken.
 Som tur var fick jag nyss ett sms från Emma min fina att jag fick sova där. Slipper sova ensam även i natt. Haha och Emma är ju för underbar på kvällen! Galna människa, typ.

Som vanligt bra kvalla på mina bilder med datorns kamera.
Här är i alla fall det enda fyndet jag gjorde på loppisen - en ugglesax för 2:- av Emma♥


loppis

Har stått hela dagen idag på loppis med Amanda och Emma och fått sålt litegrann, men inte så mycket. Det var hursomhelst bara trevligt att stå där i finvädret. Nu däremot är det typ så här


Ska försöka läsa ut min bok nu som jag borde lämnat tillbaks idag...



sommarlovets sista dag

Nyss hemkommen från stallet sitter jag här i min ensamhet och dricker te från Gotland och äter turkisk yoghurt. Så gott!
Avslutade sommarlovet och började min och Bonitas barbackavecka med ett medelhårt pass på banan kring 8. Red under en fin rosa himmel och stjärnan mig skötte sig fint trots att min balans inte är något att hurra för.

Dagen har mest bestått av att plocka bär, gå med Kompis och packa till loppisen som jag, Emma och Amanda ska sälja på. Hoppas verkligen det inte regnar... Ska åka ivär innan nio på morgonen så idag får jag verkligen inte vara uppe lika länge som igår. Låg och vred och vände på mig och min onda fot tills tre. Snart börjar ju även skolan så skärpning på den fronten.


fina fina vänner, vad ni är bra <3


går och dör

äckelförlust!!!!
Fattar inte vad som har hänt med oss.
Fattar inte vad som har hänt med mig. Så himla dåligt! Sedan får jag hoppa in i mål i andra halvlek också. Toppen. Verkligen. Det hjälpte ju laget lagomt mycket.
Nu spillde jag blåbärssmoothie på pyamasen. I vanliga fall hade jag blivit förbannad och tvättat bort det direkt. I vanliga fall. Nu orkar jag inte bry mig. Det enda som kretsar i skallen är pissmatcherna jag har gjort enligt mig själv. Och om någon viss tränare tycker att jag gjort mina bästa matcher de senaste matcherna borde jag väl få höra det av dem och inte genom någon annan som han sagt det till? För att avsluta denna kväll ännu sämre så blev jag sparkad på knät, och fick ont i foten. Det är ju lyckat...
Nä, jag ska inte förstöra någons dag ännu mer.
Det enda possitiva är att vi inte hade lägret idag, det hade varit synd om Izza då. 
Inte för att jag är glad att det blev som det blev, men jag tror du fattar vad jag menar Izza♥


Gott om fina dagar

Det passar ju bra att avsluta sommarlovet med bra dagar, eller hur?
Mitt och Izzas ridläger blev tyvärr inte av men det blir nog mycket bättre nästa helg. Bonita fick vila idag istället och jag passade på att äntligen träffa Sofia. Blir för sällan nu när hon har bytt lag. Vi lirade boll i Gammelstan och bara pratade i ca två timmar innan jag begav mig hem för att åka till stan med Emma och Amanda där jag äntligen kunde köpa mina jeans som jag provade i Göteborg.

Tog även en Chai-latte på Café Condis då Waynes var stängt.

Nu är det bara att tagga match för idag ska vi få med oss alla tre poäng!

fina fina pennfodral


Detta hittade jag alltså i brevlådan idag. Blir man inte glad av ett sådant kuvert och en sådan lapp med handskriven text? Känns så personligt och fint.♥

Även denna dag har varit fin. Åkte till Bonita åtta och körde ett hårdpass. Hon var underbart fin och jag smälte. Cyklade med Kompis och duschade honom sedan innan jag och Izza tog bussen till Hägnan, var där och myste en kortis för att sedan ta bussen till Hööks. Där gick vi i cirka femtio minuter och bara drömde oss bort bland allt man skulle vilja köpa. Fick i alla fall med mig


Vi gick en sväng på Granngården och åkte sedan till stan för att köpa en present åt Tilda. Åkte hem ganska snart hem för att hämta träningskläder och åka buss igen till Inpuls och Core. Åkte efter det än en gång buss för att ta mig till träningen som innehöll mycket spring och som inte gick speciellt bra.

Nu är det Wallander som gäller. Imorgon stallet med bästa Izza och Splenda och sedan kväll hos bästa Tilda.
Nattinatt

finare än finast!

idag dimpte det ner ett paket i brevlådan - till mig.
Vad får ni se ikväll för nu ska jag bege mig mot core på Inpuls innan fotbollsträningen.
Lyckliiiiig!

har en dum kompis

Vi ska till stallet, Hägnan, Hööks och sedan stan men hon har slutat svara på mina sms. Dumma människa!

fin dag

Hittils en fin dag som började med en tur till Bonita med finaste Hanna. Pratade typ oavbrutet om allt och inget och det var så härligt att få träffa flickan ordentligt. Bonita gjorde inte dagen sämre då hon skötte sig finfint både med mig och Hanna på ryggen. Dock var det ju över en månad sedan vi red på böjt spår men hon var inte så fruktansvärt stel. Mest i vänster i början men hon mjukade upp sig ganska snabbt.


typ tre, fyra år sedan...<3





Har nyligen städat mina bööördisars bur, en totalrensning, och nu blir det lunch-middag och handboll. GO SWEDEN!


bärdag och bildinlägg

Vet inte hur länge sedan det var jag bloggade men det känns som en evighet...

Igår hann jag med att vara hos min fina Bonita, som jag även var hos idag, cykla till Hägnan, spela match och spendera 5 fina timmar hos min Emma med finasre Hanna, Izza, Amanda och Tilda. + Emmas kusin Ida. Vi hade det allmänt trevligt, roligt, mysigt osv till frammåt två då jag traskade hem.

Åkte tidigt på morgonen idag med Emma till en loppis och fyndade
ett linne för 10:-


och en fågelask. även den 10:-


fick dessutom, senare idag, detta fina block av min kära mamma



När Emma for och jobbade bytte jag ut henne mot madre och padre och några bärhinkar som vi sedan fyllde med blåbär



Efter det, och ridturen med fina Bonita, resade jag bägge våra vinbärsbuskar (dock inte så stora) från alla bär.




Nu har jag nyligen snickrat klart en söt matskål åt mina bööördisar och nu tar jag kväll med några avsnitt av, nästan bortglömda, OC som jag nötte 2009, men ack så bra♥

tid att andas ut

Puhhhh!
En dag fylld av fart och fläkt.
Vaknade halv tio, såg ett sms-svar från Izza att vi kunde cykla till stallet halv tio-tio någon gång. PANIK!
Slängde i mig lite gröt, sprang ut med Kompis för att klockan tio få ett till sms att jag kunde komma om en kvart. Gick lite längre med Kompis, cyklade till Izza för att sedan få vänta till tio i elva på att  hon skulle bli klar med fysiken (stackaren har prov nästa vecka- och då har vi inte ens börjat!!!). Cyklade till stallet. Kom fram i en jävla fart, tog borstar och dyligt + träns ut till hagen där min fina stod. Red barbacka till Izza och Splenda och red med dem i några minuter innan jag red hem igen. Hoppade av Bonita när det var en liten bit kvar och sprang med henne då jag tyckte underlaget kändes lite för hårt att trava på för henne med mig på ryggen. Red i 50 minuter så när jag kom tillbaks var det bråttom eftersom jag skulle med en buss in till stan. Cyklade på pappas ickesköna cykel allt vad jag kunde, - tur att jag inte blev stoppad av polisen - gick ut med Kompis för att sedan kunna hämta andan på bussen.

Mötte upp Emma i stan där jag bjöd henne på lunch på en restaurang i Södra hamn där de hade palt, pannkakor, stekt ägg, pyttipanna, sushi, asiatisk mat och sallad. Mycket mumsigt! Efter det gick vi en sväng på stan där jag köpte två undershorts. Det kan ju då tyckas vara mycket smart när det snart börjar bli för kallt för att gå utan strumpbyxor...men de kostade bara trettio kronor styck. Det fanns nästan inga färger jag ville ha men ett par var i alla fall vinröda och ett par lila (men de ska jag färga svarta).

Var tvungen att ta en buss hem lite tidigare än Emma för att hämta träningskläder för att åka in till stan igen och gå på Core på Inpuls. Hann vara hemma tjugo minuter innan nästa buss gick. Blev hämtad efter passet för att hinna till träningen som började tjugo minuter efter att jag kom hem så det var bara att dra på sig dojjorna och cykla mot planen. Träningen gick ovanligt bra kändes det som så den känslan får man väl hoppas stannar kvar även imorn under matchen - då vi möter ett annat lag än vad jag trodde. Fast vi ska ändå spöa skiten ur dem!

Väl hemma igen plockade jag lite jordgubbar och gjorde mig en smoothie av dem, färskpressad apelsinjuice, fil och en halv banan. Satt mig sedan i soffan, såg på OS-finalen i fotboll och bara andades ut. En något jäktig dag men mycket hann jag då med!
Skulle även farit till Hägnan - och gått på stan med Hanna - men jag hann liksom inte med...


Mötte mina linsluser till vänner på bussen♥




Förstår in varför jag inte behövde äta något för än efter träningarna nio på kvällen?



Typ när jag såg att de hade sushi, palt, pannkakor, ägg och vårrullar...



Emma tog nog liiite mycket sylt. OCH gräddeför den delen, hon som är laktos


Hjärta på dig du♥

aaaaaaaaaaaaaaaaaaarg!

FUUUUUUUUUSJSDKSMJDS,DMJFSJDSKCKIIIITXZAX!!!!!!##¤DFDGFSSÖÖVSJ%%#"(=(FDGHJ+#?4#2JHDBJBFDMDCXNFZJDK.KZKSRIIJXKMFGFKDRTRETTUY&&ER//()EE¤ERRTU/OIYTEWEWQRTYUYTI?`^***;:;>!"#¤%&/(/&¤¤Q%E&/R()TYIE/R()YUOIASRJHUR%ERE¤RT&%W¤E%&/#%¤&/#¤%&¤#%&/U(I&%¤&/(&%¤&/GFDFDFGD

Så otroligt, extremt, jävla superpissförbannad!


Matchen gick åt pipan med en förlust. Eller nä just ja, det blev ju oavgjort. Spelar fan ingen roll. Det är vinna som gäller - fast som tur var spelade vi i alla fall bra. Hade över 20 klara målchanser och fick dit en. Ett enda mål på en och en halv timme. Det är ju otroligt... Själv hade Storfors 3.
Jag blir bara så less när det går såhär. Vi behöver ju poängen för att efter tre års tredjeplaceringar nå topp två. Det hade kunnat vara en god och glad kväll det här efter en toppenmatch och en välförtjänt vinst, men icke.

Nu är det bara att ladda om, lite plåster här och lite kyla där och så kör vi träning imorn inför fredagens match mot laget vi måste vinna mot. HEJA OSS!

bild från Byns grupp på fb


sometimes känner jag mig riktigt kreativ




*trummvirvlar*






Almanackans baksida:
1.Scannade in bilden på framsidan
2.Tog bort siffrorna i Photoshop
3.Spegelvände bilden i Word
4.Skrev ut

Ämnesblockets fram- och baksida (den enda skillnaden är att de är spegelbilder) :
1.Tog bilden jag redan hade hållt på med och förstorade till rätt storlek på Word
2.Skrev ut halva bilden
3.Skrev ut andra halvan
4.Skar till dem så att de gick att pussla ihop
5.Markerade exakta mått på bilden från blocket
6.Klippte ut, såklart
7.Plastade in nästan hela bilden eftersom vi inte hade tillräckligt stor plast
8.Plastade in resten
9.Ritade små jack för metallringarna, kilppte ut
10.Limmade fast den inplastade bilden på blocket - vilket typ inte håller så jag får fixa något...
11.(Endast baksidan) Var tvungen att klippa upp ett litet hål till gummibandet som håller runt själva blocket


Inte helt nöjd men då har jag ju lite saker att fundera på under lektionerna...


Snabbinlägg här för nu ska jag på match mot Storfors som vi ännu inte har mött något!

lite påhittigt

och så kreativ som jag är har jag skapat ett underlägg till vår underbart, braiga, nya smoothiemixer då den ger ifrån sig svarta märken på bänkskivan. Den är ju till och med inplastad så den tål vatten!
tadaaaaa

och så lat som jag är orkar jag inte ge någon bättre bild än en från min webcam, hihi.

jag har glömt dig en vacker dag

Nattinlägg här. Eller nja, på sommaren är det väl inte natt nu men när allvaret börjar ska jag vara i säng i alla fall två timmar tidigare än nu. Fast fram tills dess sover jag när och hur jag vill!

Lugn träning idag på grund av gårdagens match (vinst mot Trångfors!) och ett Corepass + lite ben innan fotbollen på Inpuls. Imorgopn däremot blir det ingen träning för min del - inget mer än daglig motion, långprommis med Kompis och kanske en sväng till stallet -  eftersom det är match onsdag, träning torsdag och match fredag. Vill verkligen vara pigg till matcherna då jag tidigare kanske tränat lite mycket nära inpå dem vilket kanske inte varit till min fördel. Har även mycket problem med maten innan match/träning. Om jag äter för lite blir jag verkligen jätteyr och typ springer i cirklar. Äter jag så mycket som en tugga för mycket än vad jag borde (vad det nu är) börjar jag må jätteilla och få kämpa för varje steg för att ta mig fram. Det är ett störande problem då jag ännu inte har kommit fram till rätt mängd - utan att bli yr eller illamående - och rätt tid. Kan äta 6 timmar innan träning men mår ändå illa om jag har ätit vanlig mat. Gröt fungerar oftast och det är ju alltid samma portion, nästan en dl havregryn och ca 1,5 dl vatten. Fast ibland blir det ändå fel.
Oj vad intressant att veta mina störande, konstiga problem som uppkommer innan/under varje träning. Nä nu ska jag lägga mig i sängen med min braiga bok och drömma om det pennskrin jag beställde idag...♥


drömmer mig bort bland fina ugglor...


det enda som gör skolstarten rolig. eller nja, det börjar väl bli dags att komma in i de vanliga rutinerna snart - och skrota bloggen


Uppladdning

Efter de senaste veckornas träning så tar jag mitt förnuft till fånga och laddar upp dagen före match. Det blev istället hunden som fick träna då jag cyklade till stallet för att kolla till hästarna. Myste med min fina, skrubbade lite badkar, gav vatten och lite hö, myste med alla djuren - häst som hund - samtidigt och sedan bar det av hemmåt med vovvsingen. Väl hemma så cyklade jag till Kyrkbyn för att fynda på loppis vilket jag även gjorde. Det blev ett par blommiga, fina tygskor och en underbart söt uggla.
Sa jag att jag såg en uggla igår också??? Så fiiiiin♥
När mammas cykel hade burit mig enda hem åkte jag och pappa och tittade på fotboll så det var full fart från morgon tills vi kom hem igen och rökte egenfångad sik. Måste jag nämna att det smakade himelskt gott?

Jag har tyvärr handlat en hel del sedan jag fick min lön och jag tänkte för en gångs skull lägga upp lite bilder på det.




Söt blus från VILA, 75 :-
mycket finare på



Min underbara klännig från H&M, även den 75 :-



Dagens inköp, 20 :-




Likadant blommigt ämnesblock som förra terminen och den finfina fågelkalendern från Akademibokhandeln



Bekiniunderdel från Lindex, 20 :-



Dagens andra underbara inköp, endast en tjuga


Sedan har jag ju även köpt en del i Göteborg men det orkar jag verkligen inte lägga upp.
Bl a:
♦två likadana kjolar, en svart och en blå - tag 2 för 99 :-
♦två linnen, ett svart och ett vinrött. 79 :-/st
♦en svart lite stickad tröja, typ. Svårt att förklara. 75 :-

Kommer inte ihåg något mer men det var det säkert, haha. Nu - efter mina jeans är köpta - måste jag sluta köpa kläder. Innan höstlovet ska jag inte ha gjort av med mycket pengar alls. Man får väl se hur det går...
Nu, tagga match!

går mot strömmen, skippar LK

Nu såhär på kvällskvisten ska jag bege mig mot näset för ett dopp med mina fina vänner som blev ännu finare när de stannade hemma istället för att gå på LK, det gillas! Har nyligen kommit hem från en lång tur på mammas cykel (eftersom det blev punka på min då jag cyklade från Hägnan sist). Cyklade efter middagen till Storheden för att kolla på en bekiniöverdel till min nya underdel (20:- !!!!!) men den fanns inte. Cyklade då till stallet för att kolla till hästarna som jag även ska göra imorgon.

Just ja, ni bör ju få veta att jag lyckades komma till stan med mina inlines utan några problem eftersom det var skyltat. Tog bussen hem och sprang med Kompis som fick hälsa på Bonita och de andra men det gillade han inte så värst. Har även stått i kiosken på sundis dåv vissa matcher från Lulespelen spelas där.

Snart bad alltså!

nå gammal liten bild jag hittade från 2009 haha. Redigerad eller vad?

rubrik

Nu ska jag iväg och leta cykelbanan till stan - på mina inlines.
Wish me goog luck!

Som vanligt svårt att hitta rubrik


åhh, konfan♥

Gratis är alltid fint

Som den snåla människan jag är så drar jag på LK ikväll när det är gratis. Åker dit efter jag har tränat på Inpuls och träffar Tilda, Izza, Hanna och Vevvo, kanske någon mer? Har kommit hem för ca en halvtimme sedan från kalaset där jag var med Rebecca, Anna och Henny. Dock blev det att jag slösade lite pengar men det var inte alltför onödiga saker. Karusellen var väl lite onödig då den inte var läskig alls, jag blev bara yr. Maten jag köpte kom väl till pass då jag vaknade 5 minuter innan bussen skulle gå så jag fick ju ta en annan eftersom hunden var tvungen att komma ut och då prioriterade jag honom före frukosten. Dum hade jag ju varit annars. Jag köpte även en jättefin klänning för 75:- på H&M så då behöver jag inte köpa den klänningen jag har tittat på så länge. Eller jag kan inte köpa den för den finns inte, buhuuu. Eftersom den klänningen kostade 249:- så tänker jag såhär: Jag köpte inte den vilket gör att jag sparade lite pengar och därför kunde jag unna mig det jag köpte på kalaset då maten, karusellen och klänningen ändå kostade mindre än den dyra klänningen. Smart va?


Jag köpte även ett ämnesblock och en kalender men det måste jag ju ha så det räknas inte. Behöver jag nämna att det är en fågel på min kalender?
Nu ska jag dra iväg till Inpuls och gå på ett Corepass men först ska jag träna ben.

sommarbilder i all hast

Innan ni kollar på bilderna:
Jag är inte den bästa fotografen + Jag har inte den bästa kameran + Jag orkar aldrig redigera bilderna = Dessa bilder.

Lunchdejt på Hägnan, Dopp på Näset, Grannmiddag, Marsvinsvakt och bara sommarkänsla





Fler bilder från mitt älskade Hägnan får ett eget inlägg. Kanske idag, kanske imorgon, kanske någon gång

jag blir typ förvånad...

...över att någon läser min blogg men det finns väl någon sorts anledning tror jag.
En dag fylld med träningsverk och orkeslöshet. Laddar upp inför träningen ikväll som ska gå superbra. Sist gick det ju inge vidare. Jag blir tokig!

Har rensat bilder och är småsur över att flera gamla bilder är borta av någon konstig orsak. Väntar på att Emma ska sluta jobbet så jag får träffa henne en liten längre stund än imorse när vi vaknade i alla fall.
Kommer lite sommarbilder snart, i nästa inlägg. Ville bara uppdatera lite. Onödigt. Kunde jag inte vänta eller..?

RSS 2.0