Lunchdejt med fina flickor ♥


Dagen som skulle bli vilodag pga jag var så grymt seg igår på träningen började med mitt hantelprogram följt av armhävningar x mycket så jag höll på att storkna. Skrek lite smått för mig själv här hemma påväg upp på den sista, innan jag föll till golvet.
Nu är det bara promenad med Kompis, fälttävlan: hoppning och möta Tilda som återstår innan vi trampar iväg på våra cyklar till *trummvirvel* Hägnan (!) för att lunchdejta med Izza på Café fägnan. Sist jag var där åt jag grymt god gravad lax med eftersom den var så dyr så blir det nog någon vegetarisk rätt de hade där. Jag har ju nämligen lyckats vara nästan vegetarian (äter ju fisk) sedan tredje maj! Inte alls svårt som jag trodde, utan jag mår väldigt bra av det så jag kommer fortsätta, för visst älskar jag djur men helst inte på tallriken.

Förövrigt så skiner solen, jag är glad och allt hade varit komplett om nattens dröm hade varit sann - jag fick mer jobb på Hägnan ♥
Ville bara sprida lite glädje till de som inte är lika muntra idag,
ha det fint!

en lite go bild från vintern.... 2010 ? 2011 ?


en plats på jorden

Det är fuktigt som bara den för att vara här uppe i Norr. Träningen igår var grymt tung med mycket träningsverk i benen sedan lördagen, men mycket skön.

Ensam med Kompis idag här hemma så jag började morgonen med att sova länge för att vara mig. Tror jag sov i 11 timmar. Sedan gick vi på långpromenad på två timmar till Hägnan och tillbaka. Gick runt där ca en timme och 20 minuter och Kompis hälasde på djuren. Om ett tag ska jag ta och äta lunchmiddag innan jag ska på Core på Inpuls och sedan blir det fotboll på Bya. Fram tills dess ska jag ta det lite lugnt och titta på OS i fälttävlan: uthållighetsprov.

Imorn ska jag och Tilda och äta lunch med Izza och gissa, jag får åka till Hägnan igen!


vilken människa har strumpor hängande på väggen?

Är det ugglor på dem så är det heeelt normalt





Där står Aya för tillfället men jag hade inte haft något emot att hon skulle stanna längre än tills ikväll.
Som ni ser gillar jag fåglar och här är mina favoriter av alla fina fåglar.
De bästa!♥

nattprommis

Nyss hemkommen från en nattprommis från Lina vilket gör att jag inte är speciellt trött. Lilla fina Aya (Tildas marsvin som jag har tills imorn) verkar inte heller speciellt trött utan dricker från den högljudda vattenflaskan för fullt. Söt liten sak :*

Appropå söta saker så fanns det massvis av dem på Hägnans sommarmarknad som jag, mamma och pappa besökte idag. Tjööööötade med lite folk, kollade runt och ville bara ta grästrimmern och ta bort allt långt gräs. Måste fått någon arbetsskada eller nått men jag är ju helt fast vid det jävla jobbet som jag bara fick ha i tre förbannade veckor!

Nåväl, efter det cyklade jag inte hem med de andra utan till Storheden för att checka garageloppisen som fanns där men inget föll mig i smaken. Träffade även min Emma och bestämde dejt utanför coop kl 4 vilket medförde att jag cyklade hem, hämtade rena kläder åt Emma, packade träningskläder och allt i en stor ryggsäck och åkte iväg med den på ryggen och med inlinsen på fötterna. Kom precis i tid tills Emma slutade och då for vi till Inpuls som hade stängt vilket gjorde att jag för första gången satt min fot i Shoppings Inpuls som var väldigt fint. Åt på en kvart och åkte sedan till Lina. Där hade vi det roligt som vanligt och jag körde för första gången i mitt liv kurragömma med dunk bland höbalar, haha. Träffade även fina Vevvo som jag inte sett på läääänge.
Nu ska jag se om det finns några snuttar från dagens OS innan jag kryper till kojs i mitt städade rum.
Natti!

länge sedan var det sedan jag träffade Evelina! :o

Hägnan genom en Sony Ericsson S500i


Jag har så otroligt bra kamera i min 300kronorsmobil med 2.0 megapixelskamera!



här mockade jag fårlada igår och i förrgår bärgade jag hö :)


fredagen den tjugosjunde juli

Ojojoj vad jag har hunnit med mycket idag!
Det blev en tidig kväll igår då jag var dödstrött efter en dag med riktigt fysiskt krävande arbete på Hägnan som förljdes av en talrik gröt, en moppetur med Emma till Inpuls, ett Corepass, ett Zumbapass och sedan en sväng hem på Emmas röda moppe för att städa lite i rummet.

Eftersom jag somnade tidigt vaknade jag även tidigt och har hunnit med en massa. Innan frukosten städade jag ännu mer, eller snarare rensade och ordnade, innan jag cyklade till Intersport för att köpa mina inlines. När jag kom hem sprang jag med Kompis och sedan tog jag på min inlinsen och åkte till Hägnan där jag träffade Izza. Myste lite på detta fina ställe, trots att jag föredrar att jobba, i den varma solen.

Nu ska jag fortsätta fixa och dona i mitt lilla rum så kanske bilder kommer sen.
Simma lungt!

inläggets bild föreställer min fina vän Isabelle :) <3


överlycklig!

Fick ett samtal idag - som jag först missade - och det handlade om extrajobb på Hägnan. Jag är i extaaaas!!! Haha jag är som sagt lite sjuk i huvudet... Dåligt betalt men jag får ju vara där och jag får jobba. Hur länge vet jag ännu inte men gärna hela sommaren ut, hela dagen, sju dagar i veckan.

Trots mitt sjuka huvud - eller på grund av det- är jag överlycklig. Åhhh... Tränade idag, sprang som en idiot, dog ändå inte, har bokat två ppass på Inpuls imorn med min fina Emma. Åhhh, livet kan vara bra ibland ♣ Nästan en fyrklöver som Tove hittade på vår fina fotbollsplan idag

löften

Jag måste ju vara sjuk i huvudet eller nått...

En fin dag som denna börjades med frukost i solen och snart cyklar jag iväg till Hägnan. Jag ska verkligen försöka tigga till mig lite jobb, jag dör annars. Tänkte fara till stallet men jag gick dit igår och Bonita har ännu inte fått sina skor så jag tar nog springturen dit imorn kanske för det är ju höstsesongens första träning ikväll så man vill ju vara pigg. Annars har jag tränat riktigt bra under det 1 och ½ långa uppehållet och nu har jag bestämt mig att vara lika duktig som förra hösten. Jisses vad jag tränade! Det tyckte jag inte då men nu när jag rullar fram på planen märker jag hur vältränad jag var. Det var typ the time of my life!

Sedan ska jag lova mig själv att bli nyttigare för det vet jag att jag kan, det har jag varit och det var inte så länge sedan. Haha flera säger att jag är nyttig men skitsnack. Det är jag inte längre. Eller jo lite med tanke på allt sockerskräp jag inte äter men där tog det stopp. Nu jävlar ska jag köra! Därför skriver jag det här för nu *** *** *** *****! Jag kommer nog skriva en hel del så det kan bli risk för en aning tråkiga inlägg...
Min gamla hälsosamma livsstil ska väckas på nytt!


under den tiden var jag nyttig!

VARNING för uttråkning

En helg i Kuoksu kan inte bli annat än rätt!
Kom dit ganska sent så det hände inte så mycket. Morgonen därpå var jag duktig och for ut med inlinsen på vägarna i en haltimmen och det var länge sedan kan jag säga men tekniken fanns där någonstanns. Dock märkte jag att det inte var mina utan mammas så de var lite stora men då blev det bara mer träning för benen. Jobbade resten av dagen på gården med sly och alla dessa gräsmattor som måste klippas. Och inte är de ju platta precis. La ut nät med pappa på kvällen och tog sedan ett välförtjänt bastubad och där med ett dopp i älven.

Söndagen var ju inte precis sämre. Sprang med Kompis i 45 min, hoppade i älven och for sedan ut med båten med pappa och drog upp fisk i den gassande solen (okej, liite överdrift). Testade även att ro (liksom jag gjorde på lördagen) vilket inte gick så lysande men pappa envisades med att jag skulle fortsätta. Körde även bilen hem en bit och fortsatte kilppa gräs när jag var tillbaka. Lunchen åt vi ute på gräsmattan, vid älven och den bestod av den nyfångade fisken som vi grillade på öppen eld, mums!

Här hemma storstädar jag mitt rum, förutom den tiden jag spenderade på stan med fina Izza, Lina och Tilda. Fick med mig en underbart söt blus från Vila för endast 75:- !!!
Blev ingen träning idag pga min höft som har blivit sämre. Nu strålar det typ ut i hela benet så att det krampar lite som det vill.

bildlöst och boring- ska ej upprepas!

OWL you need is love

Måste bara berätta en sak innan jag sticker!
Ni som känner mig vet förmodligen om att jag älska fåglar och speciellt ugglor. Igår när jag övningskörde såg jag en livs levande uggla! Åååh. Jag som alltid har viljat se en!

here we go!

En solig och fin dag som denna började fint med en timmes löpning i värmen, dock med träningsverk från gbg-träningen. Kom sedan inte mycket längre än till bron där jag la mig och solade ett tag, vilket verkligen behövs, jag är typ likblå. Tyvärr så hade jag planerat in städning denna dag, vilket även det behövs, så jag får väl öppna fönstret och låtsas att jag är ute i värmen... Jag har tänkt mig en förändring i rummet, men hur vet jag inte riktigt. Det ska bli jag i alla fall. Nu är det stökigt och skitigt vilket är raka motsatsen.


Här Delice, badar jag i leran på Irland.
För övrig så saknar jag att spela med alla...<3

borta är inte alltid sämre

Nu har jag kommit hem efter nästan två veckor på vift och imorn drar jag iväg igen. Mitt hjärtas ställa skall besökas som nu har fått en kompis tätt bakom sig. Jag har visserligen alltid kännt tycke för Göteborg, enda sedan jag sprang Göteborgsvarvet 2006, men efter att ha besökt denna underbara stad mellan en och fyra gånger varje år sedan dess måste jag erkänna att jag älskar denna goa' stad! Någon gång ska jag uppfylla den enda framtidsdröm jag någonsinn haft och skaffa en sommarstuga vid Göteborgs västkust.

Några enstaka bilder från dagarna med min fina.


Sushi på Nordstan efter ett x antal minuter sökande efter ett lunchställe


Man kan ju ha det sämre



Frukost i solskenet. Skummad mjölk och Lenas pannkakor som nu tillagades av oss.



Allt är ju vackrare i verkligheten och denna växt tog, enligt mig, många priser kan jag säga



Mot skärgården!




Sötflickan satt på stenarna och småskarattade för sig själv




Delice var riktigt haj på att köra




Somliga vinner mer priser än andra



Typ enda bilden på oss från denna gång och då ska jag nödvändigtvis dra upp linnet


Imorn bär det i alla fall av till Kuoksu och när jag ändå är igång så lägger jag upp bilder från midsommar



Vår midsommarbrasa med allt sly vi dragit bort ur jorden



Fina midnattssolen fångades inte fina på bilden men den var då vacker kan jag tala om!



Och en bild från Palme strand (Palm Beach) i Fredrikshamn


Jag borde alltid vara såhär flitig på att ladda upp bilder...
Nu ska jag i alla fall ut med bilen och köra. Jag är dock inte lika skillad som Delice och förhoppningsvis går den inte sönder denhär gången heller.

Göööteborg

Efter en fotbollsvecka i Danmark och en strafförlust i semifinalen i Cup No1 begav jag mig till min käraste Delice. Kom på att jag ju kunde stanna här i Gbg efter att vi tagit färjan från Fredrikshamn och skippa tåget till Luleå. Det var inga konstigheter med biljetterna eller något sådant så jag fick alltså stanna här. Vi har haft sjukt mysigt som vanligt och knallat på stan, käkat och bara haft det bra. Förhoppningsvis blir det en tur med båten om det är vindstilla. Säger bara det: Göteborgs skärgård!

Vi har även hunnit med en 2,5 timmars powewalk i fina Tuve men dock var det ganska skönt att komma in halv tolv igår kväll. Vi kom in på någon kostig väg och tillslut var vi och virrade i skogen på något berg, upp och ner och upp och ner... Vi såg vägen vi skulle gå på men där var det ett himla staket ivägen så vi fick traska och traska. Som tur var hann det inte bli kolsvart.

Nu har jag duschat, tagit på mig mitt senaste inköp och sitter på den underbarastes balkong medan hon ligger och sover. Förhoppningsvis vaknar människan annars får jag väl väcka henne - som alla andra dagar.

jag trodde jag var starkare än jag är

Exakt så kände jag på Bodypumpen imorse med Emma. Värsta muskelknutten! Lastade på med vikter och jo tjena, jag dog - flera gånger om! Känner redan träningsvärken men det är ju bara härligt trots allt. Lämnar gymmet och tre pass tre dagar i streck bakom mig för en vecka i Danmark fullt med fotboll. Just nu vill jag bara koncentrera mig på den och inget annat. Det ska gå bäst har jag bestämt!

Har inhandlat en grön fin (och smart) resväska, en skön madrass (hoppas jag), en superblommig och luddig filt som jag ska spendera varenda natt med på skolan i Danmark, svarta tygskor och diverse krämer mm eftersom alla mina tuber är slut. Och just ja! Ett par örhängen. Eller det var tre stycken med det var ju ugglorna  jag ville ha mest <3

Nu skall jag bege mig mot min fina Emma och störa henne lite. Imorn sitter jag på tåget med lurarna i öronen och taggar upp inför kommande cup. Men först, tagga för att träffa min andra fina, min fina alltid långt borta
Tror dock inte att Delice uppskattade det så mycket x'D <3


träning för hela slanten

Ska iväg på ett pass nu på Inpuls med Emma innan fotbollen vilket jag ser fram emot. Alltid kul att vara med min fina vän. Spenderade dagen med henne efter att jag hade hälsat på Hägnan och kommit hem från Kuoksu där jag har varit sedan i söndags. Missade två träningar med jag har faktiskt tränat två gånger där, så det så!
Snart går bussen och jaaa, jag ska fixa bloggen


just that way

Trimmat gräs timmar i sträck i flera dagar
Mockat packat halm, lera, bajs i från fårhagarna
Dragit Hägnans tyngsta och största vagn fram och tillbaka, fram och tillbaka
Städat och matat kaninerna varje dag
Matat getterna och plockat bort gammalt sly
Oljat broar
Mockat koskit
Plockat 8 + 30 hinkar blommor
Givit sötkossorna hö
Klippt gräs
Skrapat färg
Målat broräcke, dörrkarm...
Rensat ogräs
Hjälpt till att förvandla "vindskyddet" till ett fint vindtätt hus till fåren
Matat hönorna
Plockat ägg
Blivit instängd hos hönsen
Haft en fight med tuppen
Sopat och skurat ur söta lador
Burit bort julpynt (!) till en vind
Fått flera fina relationer med djur och människor!

Jag måste vara konstig men jag vill verkligen tillbaka. Jag vill vara ute, jobba, göra nytta och bara gräva ner mig i allt arbete. otroligt bra hade jag det. Jag var tvungen att hälsa på idag...



fler bilder från midsommar kommer, typ


RSS 2.0