remember this week

Blev ett litet inlägg efter ridlägret i alla fall. Jag tänkte att jag säkert är sur när jag kommer hem. För som ni minns så skrev jag säkert att jag inte ville åka. Ja, jag kan ju bara säga att jag hade varit hemsk sur om jag inte hade åkt. Visst är det inte så roligt att lämna allt där nu, men man har ju fått med sig en del. Mycket kunskap om islandshästen (iaf ridningen), många nya underbara kompisar, upptäkt en ridskola som jag tycker verkar helt suverän, fått lära känna underbara Eydir , massvis med skratt, ja till-och-med tårar och såklart en hel mängd med minnen. Den här veckan -eller egentligen bara 5 dagar- har varit underbart underbara! Skriva kortfattat om den blir nog lite svårt.
  Vi har gjort så sjukt mycket roligt! Jag hade Eydir hela veckan.
Börjar med ridningen. Den första dagen så gick det helt åt helvete, fast sen när jag hade kommit på hur jag skulle göra för att få honom att t ex tölta så gick det suveränt. Vi badade en dag och såklart superhärligt på Eydirs rygg. Han simmade inte lika mycket som Sillen, fast han simmade en hel del. Dök gjorde han också. Torsdagen gick bäst. Sist på dagen fick jag även prova att hoppa det högsta hindret och duktig som han är så klarade han det. Idag så hade vi uppvisning. I grupperna vi red så fick vi göra ett ca 5 min långt program. När vi hade tränat så gick det hyfsat bra, men det blev som bäst när det gällde. Det är jag faktist sjukt glad över.
  Vi har ju gjort annat än ridit också. Vi har badat, lekt lekar, sjungit singstar, kört anden i glaset, blivit vettskrämda på kvällarna. Jag har aldrig trott på det övernaturliga fast efter den här veckan vetefan vad jag ska tro. Det har hänt en del kan man ju säga. Jag skulle själv aldrig tro på något utav det. För att inte tala om det Anna berättade. Sov bara en natt i min säng. Resten av veckan sov jag med Julia. Haha, och sen igår så började kyrkklockan att ringa. Kyrkan står ca 100 meter bort från stugan och klockan är en sådan som man drar i. Fan vad rädda vi blev. Jag och Julia låg där i sängen och typ kramade sönder varandra tills Anna-Mi sa att det var Anna och Sylvia som hade dragit i klockan. Haha, men tur var väll det.
  Som jag sagt, en kortfattad beskrivning av en underbar vecka.
Kram /sK


fysjutton vad jag har börjat gilla denhär hästen <3 eydir var hans namn.
Ska kanske börja rida där ist för på skäret. Vet inte ännu, men jag får se.
Jag orkar inte stoppa in nå mer bilder nu för jag håller på att rensa dom.


hetsigt

Nu blir det ett väldigt kort inlägg och anledningen till att jag inte har skrivit är för att vi åkte till farfar i onsdags och kom hem för nån timme sen. Har varit hos Mallig i onsdags och idag. Testade att hoppa med henne lite och det gick faktist bra! Hoppas bara det går bättre och bättre sen ;)
Kort samanfattning om vad jag har gjort sedan onsdag.. Krattat gräs, spelat mycket fotboll, träffat massvis med släktingar som jag inte träffat förut och sprungit. Sträckan börjar inte sprciellt bra. Haha, en brant en kilometers backe i börja. Efter den är man typ trött x) Fast efter några kilometer så har man återhämtat sig.
Kommer nån bild här. Ska på ridläger imorn (har fått ett par jätte snygga byxor av siri sötnosen <3) så jag kommer inte skriva förän på fredag kanske.. Lägger även in bilder på pix på fredag. Har en ganska hetsug sommar nu så det blir nog inte så mycket bloggande.
Puss/ sK


Sprang till stallet, åt sen frukost i hagen (a)


biggalarv :o


sjukt galet roligt!

Gårdagen började med att jag for ut och sprang och sen till Mallig. Ensam. Ida skulle rensa...
  Det gick piss! Om ridningen påverkas av att ena skon har lossnat (vi tog ju bort den andra sen) då kan jag förstå. Men annars... Jävla hästskrälle x) Ibland så bara stannar hon utan att ens reagera. Vad gör jag för fel???

Haha men gillar henne iaf <3

Efter lunch for jag till Siri. Vi gjorde sjukt mycket roligt och jag har svårt att samanfatta så det blir kort, men ska försöka.
Vi badade på nått ställe nära Siri där det var ganska så varmt. Så otroligt mysigt det var där. Var även på andra stränder. Fy vad fuskigt att dom har så många badplatser i gämförelse med oss!! Senare på kvällen gick vi och satt oss på en brygga på arcus kamping. Satt och dinglade lite med benen när mitt sko plötsligt flöt iväg. Jag hade ju inget annat val än att hoppa i och simma efter den. Så plums i vattnet med kläderna på. Det var sjukt roligt faktist. Hoppade upp direkt, fast vattnet var så varmt så 'varför inte bada mer när man ändå är blöt?'. Ganska smart sagt tkr jag. Haha.
  Tur för mig att jag hade tagit med mit två tröjor för jag var ju rejält blöt. Inte blev det bättre av att det regnade på natten och att min kläder var ute då. Vi såg två filmer på morgonen. Den första var lite skum, fast bra endå :) Den andra såg vi även igår fast jag somnade typ hela tiden. Haha. Andra gången förstod jag lite bättre kan man ju säga.
 Underbart roligt kan man ju säga att jag har haft! :D <3 Älskar diiiiig :'* <3

Kram sK

orkar inte stoppa in fler än dom här bilderna (:


plurr :p


love you siri <3


otroligt fina x) hahaahha

Elsa kissemiss <3 :)


Fina findus x) <3


plask å där var det slut med bilder :p
Lite uppladdning kvar på pix men... http:/sofffiak.pixbox.se


..

Sitter här nu i mitt ensamma rum. Fäller inte bara några, utan flera tårar för dig <3
Vissa saker bara händer. Vare sig man vill det eller ej. <333 :'(

Gothia å bilder<3

Just nu så är jag inte så uppåt om man säger så fast får väl skriva ändå.

Jag orkar inte skriva allt vi gjorde för alla andra skriver säkert det också :P 
 
Det var en väldigt rolig vecka i Göteborg, fast lite för många skador. Vi kom tvåa i gruppen och där med a-slutspel. I 16-delsfinalen mot Vallen IF så blev det 1-1 och sen straffar. Typ den tredje straffsparkstävlingen i år. Inte så roligt. Vi förlorade med 6-4.
  Annat än att spela fotboll så var vi på Liseberg, discot, stan, i götborgs skärgård mm. Jag var på Liseberg typ 3 gånger. Ja eller en gång till när vi kom från discot så vi åkte inget. Det var så mycket folk att jag seriöst inte hann åka mer under dom 3 dagarna än under en kväll i maj. Fast det var ju roligt att vara med laget också! Träffade Delice, fast tyvärr inte så mycket. Åkte det mesta på Liseberg. Ja, eller allt roligt i alla fall, haha. Lisebergsbanan, flumride, kållerado, uppsvinget, spinnrock och balder. Och kanonen och höjdskräcken, och det är seriöst dom enda som det hisnar i magen av. Inte så spec kul "/ Uffe (stinas pappa) vann en groda. Han sa att den såg ut som mig i målet så jag fick den xD hihi (a)
  På stan så köpte jag ett par jeans, en väska, ett par målvaktshandskar och ett par fotbollsstrumpor. Haha gula och fula. Ne, men gula var dom. Ska ha dom när jag står i mål. Nästan allla andra målvakter har ju annan färg på strumporna än utespelarna, så varför inte jag?
  En superrolig vecka i alla fall. Och jag hoppas att vi åker dit nästa år igen <3
Som det ser ut nu så ska jag sluta basket, träna på zonträningarna, målvaktsträningarna och med damlaget. Ska börja stå för dom :o

LITE bilder kommer här, lite på pix. Inte samma.
Jag orkar helt enkelt inte ladda upp så många för
jag ska typ vara borta hela tiden och då får man ju
fler bilder... några frånGothia kommer här:



Ida <33

kort på tåget med Izza och Ida <3

Elin ska våga sig på balder :)




Guitar hero


Invigningen :)

Fanny <3

Fanny lånar Stigs kryckor

Bk Häcken - Hammarby IF



västkusten (a)

erre <3

Manna och Agnes :p <3

en manet :P

Cissi <3

Izza och Carro i Kållerado :) <3

ihaha vilken anka x)

en liten ruch till flumride :)


Delice <3

Ida <3

Piff och Puff :) <3

Sen en bild på laget för att avslute det hela :) <3








Ett lag sedan 2005 <3
Haha har räknat lite och kommit fram till att vi har gjort 549 mål och släppt in 149 mål under våra år xD Haha checka gästboken på www.laget.se/ssk_f95
:P

älg

Åkte till stallet själv idag för Ida fick inte. Vet inte varför, fast vi hade det mysigt ändå, jag och Mallig. När jag hade ridit lite så var ju stiglädret tvungen att gå sönder , fast jag fixade det och knöt ihop på nått konsigt sätt. Det höll iaf. Efter fyra varv med härlig galopp och ovanligt mjuka övergångar från galopp/trav så styrde jag henne på en liten skogsväg. Ville bara se var den ledde. Fast så långt kom jag inte. När jag tittade åt sidan efter vi hade ridit ett tag så såg jag en stor älg! Den var så himla gigantisk :o Jag vände såklart med Mallig, fast hon verkade inte bry sig. Det är en utav sakerna som är bra med henne, hon är inte rädd av sig.
  Sen fick hon life gräs också mös vi lite (a) Käns som om vi har kommit närmare varandra efter idag. Det käns som om hon litar på mig (a) Och även hon är mer pålitlig :) <3

Kram sK


älgen




och sen en fullkomligt konstig blid xD


gothia here we come!

Kände att jag bara att jag var tvungen att skriva innan vi far till Gothia. Om exakt ett dygn minus 20 min så går tåget (klockan är nu 20:22). Vet inte vad jag ska skriva men kan väl skriva lite om dagen då.
  Gick jätte bra när jag det Tjorivga Underbar (a) Först ville hon inte komma in i stallet, fast efter ett tag så kom Ida på¨ett bra knep så att vi fick in henne. Hon har utvecklats så extremt mycket dom 18 dagarna vi har varit med henne! Idag så gick t ex galoppen så underbart bra. Hon tog galoppfattningen från skritt och gjorde endast några få travsteg. Fick henne även att galoppera cirkus två galoppsprång i vänster galopp. Är mkt stolt, haha.
  Hemma så malde jag böcker ända till maten och där emellan gå gjorde jag fysprogrammet som vi fick från basketen. Satt på bron och läste en extremt bra bok när det plötsligt börja blåsa vatten från taket rakt på mig! Förstår inte hur men blöt blev jag i alla fall. Har handlat lite till tåget imorn och köpte en jättesöt borste xD Hur en borste kan vara söt har jag ingen aning om men denna var i alla fall det x'P

Nu ska jag packa det sista och sen se på oc <3 :D
/sK

Som vanligt i varje inlägg:


buuuus med opus som var så duktig igår på travet :)


konstig bild :'s


Skunkigt värre


Alla hästa minus Opus.

Malte, Grabben (som också sprang igår. Han kom sexa så lite pengar blev det allt :)), Ginala och Mallig och Ida :)

det som är kvar

Nu har det gått 4 veckor minus en dag av sommarlovet. Den mesta tiden har spenderats i stallet. Snart halva sommarlovet kvar. Av de återstående veckorna ska jag:

*Till gothia
*Vara med Siri
*Till farfar
*På ridläger
*Vara med Anna och Siri
*Åka till Rom. Ska se fotboll där! :D Nått lag från den Italienska Liga A mot ett lag från La Liga :) Kulkul. Å vi har typ asbra platser. Bara en träningsmatch, men endå!!! :D

Sen ska jag ju också åka till stallet, vara med mina andra kompisar :D

Älskade sommarlov, ta inte slut!!


adrenalinkick

Nu är klockan snart fem och om ca 45 min ska jag vara hos Idas mormor och mofar för vi ska till travet så jag skriver lite kortfattat om dagen. Började med att springa med Evve. Å hör på. Klockan halv 8!! xD Fast skönt var det. Körde lite intervaller och så, känndes bra.
  Åkte till Mallig som vanligt fast ensam. Ida kunde inte för det som hände igår. Fick stanna vid tågbommarna och stod där typ i 15 minuter. På den tiden hann det samlas 26 st bilar, fast det kom aldrig något tåg!
  Mallig gick jätte fint, skärskillt i galoppfattningarna. Förut så började hon ju trava jätte snabbt innan hon kom in i galopp. Idag gjorde jag galopp från stillastående och hon fattade nästan direkt. Gick även med henne på volt lite. Hon har svårare att böja sig till höger, fast hon har ännu svårare att ta vänster galopp. Lätt att böja till vänster och lätt att få i höger galopp.
  Har också städat i Idas morfars stall lite. Fan vad skunkigt! Fast det blir nog fint sen :)
  Ida ska hjälpa mig sen att stoppa in filmer. Man vet aldrig vad det blir på fast jag vet en sak :D Roligt att se på tror jag. Kram/sK

Blev inte många bilder eftersom jag ver ensam (Ida kom sen och red lite. Tror att det värsta håller på att gå över:] )

Du är underbar <3


ensam hezt

Nu sitter jag här och väntar på att mina fotbollsskor ska torka. Har faktist rengjort dom. Hahafast värre var det ju när man hade vita (som jag alltid haft). Väskan är så gott som klar fast kunde den inte varit lite större? Fick nästan plats med allt men nu måste jag ta en lite rygsäck till mina fotbollssaker som jag annars hade packat ner i stora väskan. Surt!
  Aja, nu kan jag iaf berätta lite vad som har hänt idag. Började med träning fick lite sovmorgon eftersom den började 10 och vi brukar åka till stallet nio. Efter åkte vi till Mallig. Vi började med:
att ta oss en macka vid hagen efter träningen.


Sen skulle Ida värma upp henne. Hon ledde henne en bit bort innan hon satt upp och då gick jag in och sopade lite. När jag gick ut med skräpet så såg jag Mallig bortanför hagarna. Jag gick in igen och sen ut. Hon stod kvar där. Det såg ut som om Ida drog sadelgjorden eller nått fast sen såg jag att Mallig gick och börja äta gräs. Jag sprang dit fast det var bara Mallig som stod där!! Jag tog henne och började leta och ropa efter Ida.

(svårt att beskriva så...)

Hittade Mallig ensam vid krysset. Hittade Ida vid cirkeln. Hon bara låg där helt stilla. Fan vad rädd jag blev. Trodde hon typ var död! ;o Som tur var så var hon ju inte det :) <3 Fast hon hade slagit sig ordentligt i höften/ryggen (tror jag). Vi gick sakta tillbaka och efter ett tag så satt jag upp på Mallig och red en volt. Det gick ganska å bra fast än vi gick i hennes sämre varv. Tillslut blev hon även fint böjd och ställd i traven. Ida kunde ju inte cykla så vi fick skjuts av hennes föräldrar. Har packat lite och nu ska jag till Ida. Skata en liten springtur med evve ikväll också. Hejs svejs
/sK


mixertrixer

Ja som ni ser så har jag mixtrat och trixtrat en hel del på min blogg med färger och så. Ni ser ju även att det är gult och grönt som gäller xD Nästan alla brukar klaga på min textstil som jag väljer. Är det svårt och se vad som står?
Ska sussa nu, kramis<3
/sK

dressyr

Ska bara berätta en liten samanfattning av min lilla dag idag.
Åkte då till Mallig som vanligt på morgonen. Det gick som vanligt, dåligt i början och bra i slutet. Det dåliga behöver jag inte ens ta upp. En sak att hon typ for iväg när Ida skulle sitta upp... I slutet av passet så tränade jag lite lätt dressyr. Jag red på en volt i trav och skritt. I slutet så fick jag faktist henne att gå riktigt bra. För att vara hon då! :) Hon blev lagomt böjd också fick jag henne ställd. Duktig polle. Jag hade lagt ut en film, men nu är det ju så att ingen orkar bry sig om att svara. Visst, just du kanske inte är kompis med mig, kanske avskyr mig. Men va fan, du kan väll ändå hjälpa mig med det här?!! Det är ju jätte många som har film på sin blogg så varför inte dela med sig av 'kunskapen'? Alla som läser, snälla skriv! Visst, om ni inte vet, men wathever, skriv nej då xD Skulle lägga ut straffarna från psg, men det verkar ju inte gå "/
 Okej, skulle inte skriva nå mkt. Brukar aldrig gå bra för mig. Har varit med Ida nu på kvällen... Jah, nu får det ändå va sluttt!

Var förresten på stan igår. Köpte ett träns, ett par ridstrumpor, en tröja till ridlägret, ett svart linne. Och en gulrandig tröja ;o Förstår inte vad det är med mig. Har aldrig gillat gult (asså på mina kläder) och nu bara ser jag allt som är gult x) Den var lite förstor, haha men det är bara att ha ett linne under :P Okeeej, nu måste jag sluta. Kramis,

/sK




Lägger ut 'koner' :P


du är så sjukt underbar vännen min <3
There is no one else that I can say this to
And there is nothing better than to talk to you
If you have a problem I'll be here for you
'Cause girl you always know that
Its Us Against The World

Ingen rast ingen ro

Ibland hinner man skriva, ibland inte. Igår var en sådan dag då man lixom inte hinner. Det började med att jag åkte med Ida till Mallig som vanligt. Hon var väldigt tjurig i början fast sen gick det lite bättre. När jag kom hem så åt jag och sen bar det av till nästa stall. Åkte med Anna till Jojsan. Vi hade det jätte roligt. Eller det hade jag i alla fal :D Anna och Elina red till Walöfs (?) och red.


Så sjukt söta tsm <3 :)

Sen fick jag prova rida henne!! Kändes som jag skulle förstöra henne när hon började passa så jag red inte på henne så mkt... Fast sen när hon kom i trav så var hon jätte fin! Galopperade lite med henne också och det gick bra förutom att hon snubblade x'D <3 Anna undrade om jag ville rida hem Jojsan fast det kändes ju lite dumt att låta henne cykla (fick låna Elinas cykel) och jag red där så jag tackade nej. Haha vi hade kunnat kopiera Jojsan x). Dom red i skogen där det var jätte gropig väg så jag fick leda cyklen. När jag kom hem så fick jag hastäta och sen till träningen. Har varit träning nu på morgonen också. Vi spelade nästan hela tiden och for sen ut och sprang.
Nu ska jag till stan med Ida. Sen ska vi möta Evve, Emma och Jossan där :)
 Kramis/ sK

tjurhäst

Har nog inte varit med om någon tjurigare häst än Mallig! Ledde runt henne runt banan första varvet ist för att rida. Hon stenvägrade att lyssna på mina halter.Tokhästen lådsas inte fatta vad jag menar. När vi nästan var tillbaka så då minsann så lyssnade hon! Ville ju inte ge mig så jag red det andra varvet istället. Hon sparkade inte bakut någonting när jag galopeprade som hon brukar. Ett problem mindre. Fast hon var lite seg i fattningen. Hon är ju van vid att inte galoppera så det blir väl lite förvirrande, men det är bara att jobba på det. Längtar till imorn när vi ska fa dit. Hela dagen blir väldigt fullt upp. När jag kommer från stallet ska jag följa Anna till Jojsan och sen direkt till träning. Bara roliga saker i alla fall.
Nu har jag skrivit om igår, imorgon,, fast inte idag. Så jag får väl ta och göra det nu. Vi samlades med laget klockan 7 på morgonen på Planjaplåt. Vi skulle märka om och ompaketera fönsterbläck för att få in pengar till laget. Det var faktis inte så jätte tråkigt. Gick lite som på räls ;) När jag skulle märka en nyplastad bunt med fönsterbläck (i plåt) och Cissi skulle bära iväg den så råkade hon tjonga i den i mitt huvud x) Haha det gjorde ju inget såklart, å det gjorde inte ont heller :O Klockan ett fanns det bara kvar att plasta in allt i plastningsmaskinen och alla behövdes inte då. Så stannade några kvar (bl a pappa) och dom har ännu inte kommit hem!! ;o Klockan är över fem nu. Fast värt 20 000 kronor iaf :)
Nu har min Emma kommit hem och är här så nu ska jag vara lite social med henne! :D <3 Kanske gör ännu en ny header, haha vem vet x)

Längtar så förbaskat till Gothia! <3 Fast har så jävla hon i axelhelvetet. Hoppas jag kan stå. Ja, iaf nån match :P Vill INTE så alla xD

Kramis /sK


Gillar dig ändå <3


Den är ny, den är nice, den är en NOKIA :)

Man kan aldrig veta med det här vädret. När man tittar ut ser det grått och trist ut, det är det även när man gå ut. Fast när solen kommer fram så blir det bastuvarmt. Hmm, mysko.
Duktig som jag är  så höll nästan på att försova mig till mötet vid Sunderbyböjen med Ida. Vaknade halv 8, och sen på något, hmm, konstigt sätt så nästa gång jag kollade på klockan så var det en timme senare.Fast vi träffades där en kvart senare i alla fall. Mallig är en liten ängel! <3 Hon är superduktig när hon väl försöker. Det gick bra när iaf jag red. Ledde runt henne lite också. Red i en volt utanför stallet fast hon var lite stel. Lite svår att forma. Fast då kom jag ju på att man inte böjer och ställer hästarna i travet. Haha mycket smart.


Sen busade jag ovh Ida med Mallig i hagen lite ;)

Vi gjorde ännu en sak som jag är glad över att Ingela inte såg xD


När jag kom hem åkte jag till stan. Fick vänta på bussen en halvtimme
för den hade typ kommit mer än 2 min för tidigt. Mycket kul då. Jag tog ett nytt
kort till ett nytt pass, sen letade jag efter jeansschorts i seriöst varje klädaffär,
men jag hittade bara ett par snygga och till nogorlunda pris :P Fick vänta på
att pappa skulle sluta. Så i typ 45 min hade jag inget att göra. Gick till Blå
gåsen och köpte en apelsin och satt mig ner. Fick så himla ont i fötterna!
Sen gjorde jag inte så mycket. Jag sprang uppför lite trappr i Smedjan
-det är inte normalt-, jag vet, men jag hade lixom inget annat att göra. När
pappa hade slutat så gick vi till Telia och kollade om mobilen jag skulle köpa
fanns i lager. Det gjorde den, så jag köpte den :) En nokia 6220 classic lila :P

Nu trixar jag mest med den och ser hur den funkar. Lite olikt min gamla, men men.
Ska se oc snart, lagga upp bilder på pix och leka med min mob xD ahaha

Kramis <3 /sK 


ensamhet..-.

Länge sen (enligt Emma). Hallå? Bara typ två dar sen. Knasboll xD
Igår gjorde jag inte så mkt, var i stallet, for ut och sprang intervaller.
Idag, stallet, var på emmas konfa, var med Evve och Emma och sjöng singstar.
Då skulle vi lyssna på när vi hade sjungit (asså uppspelning). Får seriöst panik av att höra mig själv!!
  Antingen bilr det mycket inlägg från och med nu till på söndag, eller inga alls.
Sitter nu och deppar över min kommande ensamhet till på söndag. Snälla vänner, lämna mig inte x')
Jajja, inte deppa på sommarlovet. Nu ska jag gö nått skoj.
Kanske lägga in nå bilder på pixbox (a)

Kramis <33

HUR FÅR MAN IN FILMER PÅ BLOGGEN??? :) VILL VETAAAA ;D


Hmm, tur att Ingela inte ser det här. Kanske inte skulle blivit så glad av att vi satt på deras spån xD

Ids inte ta alla bilder xD Finns på pix ;)
http://sofffiak.pixbox.se/


RSS 2.0