turn my back on would might be much easier

Fyfan att jag missar ridningen idag för jag ska till nå jävla göteborg och spela nå pissfotboll!!!!
Haha nä de som känner mig rätt förstod att jag skojade ;) Såklart är det hemskt att inte få gå på första ridningen på typ 11 veckor men futsal-SM i göteborg händer ju inte så ofta.

5 tankar om Göteborg just nu:

*Jag ska åka dit om mindre än tre timmar...
*...och där ska jag spela fotboll som jag älskar att göra.
*Jag gillar staden väldigt mycket.
*Där bor min älskade vän...
*...som jag kommer att få träffa imorn! :D

Matrissnack igår, ledig efter lunch, vanlig dag idag tills efter lunch idag...
Sportlovet är här!

Snart bär det av till gbg och innan dess måste ju lite grejor fixas. Packa och packa ännu mer och kolla att packningen är komplett haha. Jag är livrädd för att jag typ ska glömma något! Tänk att komma dit utan skor. Hur hemskt hade det inte varit på en skala från 1-10?
Nänä, skorna har jag packat och jag hoppas att allt annat också är med. Men för säkerhetens skull... ;)

Ha ett bra sportlov allihopa och ta vara på varje dag!
snöiga kramar från mig <3





Böördis agerar fotomodeller ;)


småfåglarna mina <3





skrik, skratt och tårar

Sofia och Emma gillar grillade äpplen :D


Tjohejsan!
En dunderkväll igår hos Lina! Vi åt smskigt, skrattade till våran humor, skrek till...ååå vad heter den. Veeeet men kommer inte ihåg...The finale destination 4 eller nått. Aja, den var i alla fall bra. Kanske inte så läskig att vi skrek men bra ändå! Sen så grät vi till Allt för min syster, skrattade lite mer och sen for vi hem.

Vet inte vrf den är så suddig vid mig och Emma men vi skulle väl tydligen inte synas ;)

Sötvännen <3 :)

en till sötvän<3

Hanna, Isabelle, Lina, Tilda, Felicia och Emma :) <3


Har börjat undra varför jag är så galen med de här personerna men sen kom jag på att det är ju bara jag. Tänk att jag, den tråkiga jag är en utav de som pratar mest där. Att jag för en gångs skull inte behöver tänka på att jag måste säga något hela tiden för att försäkra de andra om att jag finns. Bara för att jag är med personer jag känner mig likvärdig med och inte underlägsen.
  Att det kan vara så svårt att vara sig själv hur mycket man än försöker. Hur mycket man än försöker när man är med folk. Med folk där man känner sig underlägsen. Medan det bara händer när man är med dem som får en att känna sig viktig.

we all need somebody

Känner mig lite skyldig att blogga nu under helgen när jag inte gör det så ofta på vardagarna ^^ Dessutom kommer jag knappast hinna något nästa vecka för vi har träningar måndag, tisdag, onsdag och på torsdag far vi till gbg + massvis med fördjupningsarbete och slöjdrapport. Jaa, nu är det ju faktiskt sportlov snart, gGuch vad skönt!

Aja nu ska jag sluta tomsnacka och lägga in en bild på Linas vackra pressent som hon ska få imorn. För troligtvis så läser hon inte ;)


förstår ni vad jag menar med ögongodis? kanske inte gör något att hon inte får äta, för är dom inte söta? (a)


ÄNTLIGEN HELG!

Hejsan svejsan!
Ville bara säga att jag lever.
Igår var jag med Alexandra så jag kunde inte blogga och efter maten var det typ läxor. Tror jag x)

Kom ju just på att Lina inte äter godis (som är en del av hennes present) men hon får väl titta på dom. Ni förstår sen vad jag menar när jag lägger ut en bild typ imorn. Så nu ska jag och köpa något mer till henne. Kramiskramis :)


sötvännen <3

livlösa männsikor





då menar jag såklart inte död människor, utan männsiskor som inte har något bättre för sig i sina liv än att snacka massa skit om folk. då är man ganska livlös >.<

krya pås


lilla emms <3


Kanske mår emma bättre av...

,  
och
en kram?

Älskar dajjjj <33

quicker than ever

Jag saknar min Deliceunge <3

Typ en vanlig dag i skolan. Satt i fiket som som vanligt var ganska långtråkigt, fast inte lika tråkigt som det brukar.
  Förhoppningsvis får man ta på sig skidorna och slänga sig ner för backen idag men man får inte hoppas för mycket... Har inte åkt slalom på hela året. Det är fan hemskt...

Igår hade jag i alla fall träning som var superrolig och orkester som var lika så. Snackade lite om kläder vi ska ha till konserterna i USA och sånt så nu känner man att det inte är flera månader kvar. Bara 48 dagar, det börjar närma sig :) <33 Ska nog köpa en resväska antingen idag (om vi inte åker slalom) eller någon annan dag + en snyggare mapp än den MusT-mapp jag har från 2007, reservsträngar och ett hatch (stavning? OBSERVERA! inte hach)

Hoho vad trist inlägg, men nu du emma så kan du inte säga att jag skriver det hela tiden!


I like it, aha I like it.


göteborg, SM nästa!

Wihoo vad vi är bra! Vann hela grejset som gör att vi nu får åka till Göteborg om två veckor. Är det inte helt underbart? :D Gbg under futsal-SM, gbg under varvet och gbg under Gothia. Helt perfekt! Förhoppningsvis så kommer gbgvännen och hälsar på i sommar :) BOKA BILJETTER NU FÖR FAN DELICE!! :D <33
En riktigt rolig, men kort, resa. Futsal är väldigt kul hihi.

Bussresan hem,




HEJSVEJS!

för att jag alltid vill vara i det här laget<3
 


och för att jag älskar er <3

pussbäck

Hejsan sötnosar, Emma is back och det är lika med Sofia är glad :D Fick en klocka, en sjal (stavning? ;0) och ett armband. Allt var assnyggt tack älsk <3 Man blir ju lite bortskämd (a)

Nu tänker jag vara lite tråkig och berätta vad jag gjort...
Gårdagen var väl ganska lugn. Plugg efter plugget och inte så mycket mer typ. Idag och andra sidan hann jag inte med det jag skulle men men, sånt är livet. Gick till älsk direkt efter skolan, for hem, åt snabbt och åkte till arcus direkt efter för att springa intervaller som vi skulle göra för att träningarna på fredag och söndag är inställda. Ett litet plus var det nog att Nina (länstränaren) var där. Blev ju lite nervös men det är väl bara possitivt att hon ser en träna? Efter det blev det styrka som vi också skulle köra och nu ska jag äta lite :)

Blir kiwi och bönor ;)


JUST JA!
Far till Kramfors imorn med laget så jag skriver inte för än på söndag men önska oss lycka till. Så vi går till SM :D
Puss puss och kram kram <33

hola amigos!

Har just kommit hem från en och en halv timmes intensivt fiolspel och så ska man iväg igen. Fotbollstiden vi hade 16:00 kändes väl till en böjan dålig men nu när det börjat kännas okej så ska vi byta. Fan vad dom ska jäklas! Och inte till den bästa tiden heller. Är väl bara att tagga om nu för fotboll om 25 min, adiós amigos!

nyrenoverat

Nu har jag renoverat om bloggen lite. Bra eller ska jag byta tillbaka? Skriv! :)

Hoh, har inte gjort så mycket idag. Lite engelska och svenska, men det är ju faktiskt helg. Inte så länge till. Blä jag vill verkligen inte gå i skolan just nu. Lärarna planerar sååå dåligt. Först har vi typ ingenting och sen på vårterminen kommer allt sammtidigt >.<

Aja, vissa saker måste man göra, tyvärr. Som att säga hejdå till exempel <3

sånt är livet

Hejsan hejsan!
Vi vann matchen mot Lira/LSK med 4-0 och vi spelade bra med tanke på att det var första matchen.
Hade tänkt fara och åka slalom idag för det är helt perfekt väder men har ingen att åka med så det är ju inte så roligt. Ska göra lite skoljobb och troligtvis fixa om min design på bloggen -eftersom att evve tkr den är så ful. Haha nej jag skoja bara x)

Puss alla sötaaa :*


G R A T T I S

Grattis vill jag säga till Lina som blir byxmyndig idag haha x) <3
PUSS PÅ DIG <3

(jag är såå seriös)

är så jäklans glad att jag har fått lära känna dig! fy sjuttsingen vilken härlig människa <33 :)

opsss

Ojsan nu var det länge sen.
Men det rullar på, fotboll och fotboll och läxor.
Var på stan idag en snabbis och köpte (för mitt presentkort som jag fick när jag fyllde år) ett par svarta assköna cheap monday och en svart vanlig kofta eftersom min typ har blivit grå >.<

Nu ska jag kila men det blev ett litet inlägg i alla fall :)
Imorn har vi föressten första 11-mannamatchen och jag är asnervös x'D Det blir ju inte bättre av att vi ska samlas kvart över sju på morgonen! Och det ska kallas helg?

RSS 2.0