you can wait a while

Hejsanhoppsan!
Nu var det väl ett tag sen, eller? Ah, jag håller inte koll men det har väl rullat på som vanligt. Orienteringsdag idag och det var faktiskt riktigt roligt. Fast nu är jag något trött. Märkte i slutet -efter banan på en stjärnkontroll - att jag nog behövde en paus när jag sprang åt helt motsatt håll och stämplade en helt annan kontroll och kom på 'vad är det jag gör?'. Haha var något virrig där innan lunchen och mina ben var knapt användbara.

Idag är sista träningen och sedan är det inte förän v47.
Endast egen träning i 7 jävla veckor.
Jag avlider!

Ska nu ta och ta fram lite grejs till Abisko. Vi nior på Kråk sticker ju och vandrar på måndag. Kommer hem på onsdag. Wihoo så nice!
beso<3

jag och Bonita i sommras.
nu går det såå mycket bättre! (a)
känner verkligen tillit för denna häst <3

var där igår och i måndags, skulle dit imorn och lördag men blir bara lördag för imorn blire klippning.
snagg

måndag kväll

Tjoosandoosan!
Om det nu är någon som märkte det så var jag hos farfar i helgen, alltså borta. Väldigt nice! <3 Bilder kommer kanske sen.
Idag var en härlig dag med slut efter lunch - eller före som jag föredrog - och sedan en sväng med Bonita, Izza och Splenda i höstsolen. For även på stan med pappa och köpte lite things till Abiskovandringen, super! Nu är jag absolute starving så det blir bums till kökkoket nu,
beso<3

komp

I <3 KOMPDAG

Såklart så blir det ju ingen sovmorgon utan man vaknar halv 7 -.-
En cykelrush till Bonita efter frukosten och red dressyr på ängen. Tänkte ta ett (fysiskt) lungnare pass på lite mindre än en timme men efter (psykiskt) hårt jobb i 20 min så var både jag och Bonita helt färdiga i skallarna. Tränade på att få henne att gå mer samlat i skritten. Hon har väldigt fin frammåtbjudning och det är ju iochförsig bra men jag måste ju kunna få henne att gå olika, som jag vill :) Red volter nära saker som hon var lite nyfiken på och försökte få henne att koppla bort det och det gick väldigt bra! Red även skänkelvikning och en hel del öppna som förut gick sådär men nu gick det galant. Kanske inte den vackraste skänkelvikningen men en bit på vägen i alla fall.
  När vi som sagt var helt körda i skallarna - jag lovar, det tar på krafterna -  så gjorde jag några "tålamodstester" på henne - lite i trav - som söthezten klarade av. Efter det fick vi en välförtjänt tur i skogen på ca 25 min.
  Vi mötte inget konstigt idag men vetefan vad vi inte har mött eller stött på...
Bil
Tåg
Moped
Cykel
Hund
Katt
Helikopter
Jetplan
Husvagn
Grävmaskin
Traktor
Häst
och sist men - enligt Bonita - det enda läskiga,
REN!

En mycket trafiksäker häst om jag säger så!

Nu blir det att nöta lite läxor...
beso<3


finns det en gräns på hur snäll en häst kan vara?


never again

Tjoosandooosan!

Nu är det slut på denna dag och sedan har vi komp imorn så det kan ju inte vara annat än bra. Skärskilt när dagen har varit friidottsdagen. Puh!
C kom sist som vanligt men jag känner att jag bryr mig inte. Jag gjorde allt jag kunde och sen går det ju liksom inte mer? Blev lite segt i slutet när man hade testat max antal gånger på allt för då var det bara att vänta på loppen.
DETTA ÄR NU ÖVER!
ÖVER!!
ÖVER FÖRALLTID!!! :D

Nu fattas det väl bara att lärarna fixar en till på vårterminen -.-

Aja, ikv blir det orkester <3 fast innan det ska jag ta fram läxböckerna och plugga lite. Har ju även dagen på mig imorgon också :D Är fullständigt ledig förutom att jag ska till hästen men det är bara roligt <3
beso <3


problem!
min fingrar hänger inte med.
inte hjälper det då att det dessutom är Allegro!!! x.x


Genom eld och vatten

Nu och för alltid!


Nu cyklar jag 11 kilometer till stallet istället för att springa 50 m hem till dig på helgerna. Min Emmatid spenderas nu i stallet. Inget som jag inte vill göra, men jag vill ändå ha kvar min Emmatid <3

VARFÖR ÄR DET INTE HÖSTLOV?


Hachi

så sjukt gullig film som jag såg igår! <3


Helgen har spenderats mestadels i stallet.
Fredag med Izza och Splenda, igår och idag själv.
Igår var jag där en lång stund så jag rengjorde täcket lite, tog hem hennes shabrak (stavning??) och åt lunch i hagen med myshästen<3
Det har väl gått hyfast för oss och idag testade jag ett mindre skarpt bett för att få henne att slappna av lite mer så vi får väl se hur det går de kommande dagarna.

Nu ska jag bara njuta av det som är kvar av helgen,
beso<3


ångest

Alltid
Alltid inför det som har med kondition och styrka att göra.
Alltid
Varför?
Jag vet inte.
Varför fortsätter jag?
Jag vet inte.
Kanske för den sköna känslan man får när man är klar.
Men är det värt all den ångest? All den panik man har innan, måste man uppleva den?
Jag avundas er alla som tycker att - sånt jag får ångest för - är roligt att hålla på med.

Jag ska inte skriva det nu eftersom sist jag trodde en grej och skrev den på bloggen, visade sig bli tvärt om. En 'peppar peppar' liksom.
Jag vet inte vad som händer just nu men en sak har jag blvit totalsäker på,
-om du vill möta mig lycklig, möt mig efter ett lopp som har gått bra, när jag är med mina underbara vänner.

, är jag lyckligare än någonsinn


Endast ett minne blott

Hejsanhoppsan!

Då var den hemska dagen förbi.
Den existerar snart inte.
Fast var den verkligen så hemsk?

Jag snackar förståss om skoljoggen.
Mitt helvete.

Denhär gången vet jag i alla fall inte vad som hände men efter ett tag märkte jag; vi är redan här.
Kan det varit uppvärmningen som gjorde susen eller var det mitt val att äta en bra löparlunch hemma? Hursomhelst så är jag riktigt nöjd! Bättre än gbg och bättre än förra - och tidigare -  skoljoggen även fast klantiga lilla jag missade starten.
Ska inte sitta här vid datorn nu när jag är så happyhappy men vi höres alla underbaringar! <3
Ett plus för de som kommer på konfaåterträffen att det gick bra för mig på skoljoggen för nu kommer jag vara förevigt glad känns det som,
beso<3

nu för sista gången

Tjoosandooosan!

En förmiddag i stallet tillsammans med den underbara hästen. Började med ryktning i hagen och höstsolen. Mysigt! Red på banan vid Izza ett tag och jobbade med traven och lite annat.
-Nu börjar vårt nya liv gumman!
Sedan red jag och Izza ut en snabbis och efter det stressade jag som fan för jag trodde inte jag skulle hinna hem i tid. Mamma hade sagt fel, att den sista bussen gick kvart i fyra, och vi har ju ingen bli nu när pappa är på jakt så det var sista chansen för oss att ta oss in till stan. Fast såklart så gick ju fler bussar (men jag hann faktiskt hem innan) så jag hann som tur var duscha efter mitt panikcyklande hem.
  Krabba till middag hos mormor - en tradition - mums! Så blev det även att sova där.

Nu håller vi på med att koka fullkornspaltar som sedan ska ätas till lunch/middag. Aj lav palt!
17:00 blåser den sista A-lagsmatchen för 2010 igång och då står Sunderby Sk där - laddade som attans - mot FC Norrsken!
beso <3

somliga saker minns man för resten av livet <3

would it be the same..?

Halojsan!

Var hos Bonita igår och red på banan. Har nämligen fått reda på att jag får rida på banan vid Izza så mycket jag vill :D Eftersom den banan är större så gick det bättre att göra övningar på den, spec i trav vilket ledde till en dyngsur häst efteråt. Haha dålig kondis på tjejen min.

Hyfsad dag i skolan idag med fiolspel direkt efter sista passet - slöjd.
Nu blir det att nöta glosor i olika språk och fundera på musikuppgiften som vi har fått. Tror jag vet vad jag ska berätta om men man får väl kläcka mer idéer. Efter det - käka och fara på träning <3
beso<3

tänkte ta en annan bild...ja, vissa vet säkert vilken jag menar hömn...lite för mycket för att visas här, eller? x)
fan vad jag saknar det!

Älvsbyn x2

Som många säkert har lagt märke till så har det blivit helg. Om någon nu har missat det så hoppas jag att ni har det klart för er nu iaf ;)
Min helg spenderades i stallet igår. Började med att jag inte hittade Bonita hehe, men det visade sig att de hade öppnat upp hagen så hon stod låångt där borta och käkade. Gick in i hagen - som jag förövrigt typ aldrig har varit i eftersom hon alltid står vid öppningen - och ropade på henne. Hihi snacka gulligt när hon kom där i värsta räsertraven emot mig (a) Red lite dressyr först och sedan tog jag av sadeln och red till Izza och Splenda. Vi red typ tio min och det gick jätte bra för Splendur. Bonita var otroligt fin hela dagen och jag är så stolt över henne (a)

Var på kulturnatten igår med Johanna <3 Var grymt roligt att äntligen träffas igen efter konfan! Fast snart börjar ju orkestern så då får man väl se ännu mer av sin pultkomis <3 :)

Ska snart iväg till mormor och sedan är det dubbelmöte mot Älvsbyn! Först damlaget och sedan dam-jun. Great!
beso<3


systrarna seg, Grebbestad -08 (a) <3


MusT -09
Tack för att man träffar så härliga människor genom detta instrument :') <3


Usa -10 <3

Haha min Lillasyster seg, kommer du igår? x) <3

säger bara det

...jag känner mig jävligt duktig! :D

hihihi :D


I love blogg.se

rubriken, bara för att inläggen sparas när datorn hackar och man måste stänga ner allt

Tjoosandoosan!


Nu har man lite tid för att blogga.
-Äntilgen

Nä men det är ju lite stressigt och vi har ännu inte fått nå läxor...
måndag fick vi sluta tidigare så det var ju tur för jag cyklade till Bonita, åt och sedan träning.
tisdag slutade vi typ tre ist för halv 4 så det blev lite lugnare där men åt typ middag fyra för att sedan åka till bibblo och direkt träning sen.
Onsdag var ju hyfsat lugn om man bortser från att jag gjorde nått hela dagen. Direkt efter skolan till Bonita, jätte sen middag och sedan sängen eftersom att vi hade skolfoto idag och då vill man ju inte gärna ha två 'blåtiror' under ögonen. Hade däremot kvar mitt blåmärke på näsan som inte är fint och som inte går att täcka över >.<
Nu har man som sagt lite tid över innan träningen ikväll men då är man heltplötsligt rastlös. Jaja, blir väl lite plinkande på fiolen. Första lektionen idag, askalas! Bytte strängarna så förhoppningsvis blir det lite bättre klang än tidigare :)
beso<3

guld värd<3


RSS 2.0