I can se your faked smile

Tjosandosan!

bild av karin

Denna dag började med en sväng till stallet och hälsade på Karins Eitill. Fick även rida honom och det var väldigt härligt. Gick dock inte så bra. Hoho vad nervös jag var asså! Försökte slappna av men det gick liksom inte när Karin stod och tittade på mig x( Känner mig lite bortgjord eftersom att jag vet hur mycket bättre jag kan. Efter det åkte vi och kollade på stona som stod i en hage längre bort och de små fölen. Ah men guuu så söta!!! Hade gärna kunnat bo i den där hagen.


Igår for vi runt lite i Mariefred, kring förorterna till Stockholm och sedan till morfars grav. På kvällen beställde vi Thaimat åt hos Henke och Paulina. Mysigt mysigt.

Berättade jag om det stora regnvädret som har varit här? Gator förvandlades till forsar, ängar till sjöar och brunnar till fontäner. Värsta översvämmningen alltså! Lite häfigt att se.

bild från eskilstunakuriren eller nått. glömde kameran hemma när vi for ut i torsdags :/

här blir det lite hastinlägg då och då men bättre blir det när jag kommer hem. Ska äta middag nu :) Oxfilé, mummmms!
beso<3

ohhh

jag vet, den är gräslig men ni får stå ut ett tag till...

Mariefred

Tjosandosan!
Har kommit fram till Mariefred för ett tag sen nu.  Käkade fil till lunch med körsbär direkt från trädet. Hur mysigt låter inte det ;)
Igår var jag i alla fall hos Bonita och hon verkade jätte mysig. Jätte snäll i boxen och jätte snäll när jag ledde ut henne. Red ingenting eftersom jag bara skulle hälsa på och lära känna henne lite. Stallet var inte det jag tänkte på men det låg typ bara 8 min från Splenda så jag och Izza kommer kunna rida med varandra mkt typ. Hoppas jag iaf.
Jag hann till bion med Emma och vi såg Bröderna Karlsson. Haha vad bra den var alltså! Tack Emmaaa <3 Vi kom hem sent men det hindrade oss inte från våran friterade kväll. Eller den blev halv. Dvs, vi friterade inte allt. Smaskigt var det en liten stund men när man var klar så var det väl ingen höjdare haha.

Har ingen aning om vad jag ska hitta på nu men det blir väl kanske att göra om bloggen lite.
beso<3


fiolen <3
den gammla lilla som Johanna av en ren slump fick hyra x)

svar på kommentar

ska du int till hästen?? :O

svar: jo :)

I just want laugh - but all I can do is cry

Halojj!
Ett litet inlägg hinner man med såhär i eftermiddagsruset.

Min dag har väl inte sett ut på något speciellt sätt. Började med att sega i mig frukosten för att inte behöva äta någon lunch så att jag kunde vara med Emma på kvällen innan jag hälsar på Bonita efter en tidig middag. Blev dock inte så. Middagen står visserligen och väntar på mig nu - lika så min otåliga mamma - men jag blev bjuden på bio av Emma. Den kan jag typ inte gå på för jag ska till Bonita (hästen(a)) men jag får se hur det blir. Kommer iaf ha våran tjocka friterade kväll haha.

Måste käka nu så mamma inte får psyk på mig så hejs på ett tag!
Åker ju till Mariefred imorn och kommer inte förän på måndag,
beso<3


emma min <33

bilXtar och dunDer

magiska under

Någon mer än jag som vaknade med första tanken att huset skulle rasa in? Om någon inte la märke till det så har typ hela byn skakat. Eller i alla fall vårat hus.
Muller muller hela morgonen.
Inget internet hela dagen.

Så idag...
har det inte hänt speciellt mycket för än jag for till Hanna. Känns som det var väldigt länge sen men vi hade det trevligt! Innan träningen fick jag det sista svaret på mailet jag skicka om en sköthäst. Ska troligtvis dit imorn och hälsa på. Jag är så himla glad att jag äntligen har hittat någon! Hoppas bara hästen - som jag inte vet namnet på :'s - är lite härlig som allt annat. 1.Hon står i Sunderbyn, 2.Det är gratis och 3.Det är troligtvis stallet bredvid Splendas stall :D <3
Träningen var helt ok även fast jag tränade i mål. Okej jag ska sluta klaga. Bara en sista... såtråkigtskärskilltnärmanintefårvaramedochkämpa.detärnogdetsomjagsaknarmestochattmantränarsåutanförlaget.
detärheltenkeltintemingrejmenjagfårståutdenhärsesongen.

Kanske hinner blogga nått imorn, får se vilken tid jag far iväg och sedan ska jag och Emma ha tjockiskväll med friterat ;]
beso<3


linnet från Missäy. VILL HA! <3

Gothia cup 2o1o, The world youth cup-I BILDER

-ett litet instick, vet att jag måste fixa bloggen. orkar bara inte just nu

Hallååå här äre gött!


Igår kom man då hem från Gothia som har varti riktigt nice! Vi vann alla macther i gruppspelet men åkte ut i 16-delsfinalen mot BP. Lite surt men det har aldrig varit så roligt att spela fotboll! Deppade ihop som fan efter matchen för att det förmodligen är slut med utespelandet denhär sesongen. Vi spelade hursomhelst i F 17 så jag tycker att vi gjorde det bra med tanke på att vi hade 6 F15, 11 F16 och endast 4 F17 (+2 F18). Eftersom jag skulle spara pengar - och ha roligt - så köpte jag Lisebergsbandet ändå. Var där typ hela tiden och det var faktiskt inte så pjåkigt. Slösade inte så mycket mer pengar och det känns great!
  Annat än Lisse då...? Jo, vi var på stan, - inte mycket för min del - vissa var på discot eller såg på matcher också badade vi. En väldigt nice badplats säger jag bara, med bryggor och hopptorn. Jag, Emma och Tove kastade oss dessutom ner från tian! Hoho stolt (a)

Bilder är roligare än ord så är kommer de!

Tove, Amanda och Carro, utelåsta från kupén


mot lisse!


lite skev men kolla bandets färgen asså!


blandade känslor? ;)


<3


före




efter



memmis<3



efter vinsten mot Eskilsminne :)



happyface! ;D


Innan invigningen




invigningen, träffa Delice och matcherna, helt klart bäst!



målisen vårrrr



efter segern mot ryssarna. därmed etta i gruppen :D



har jag någonsinn sagt att jag älskar min kamera? (a)



vi kör tian



ja kör tian



emma kör tian


tove kör tian




regnar det in i bussen så gör det...



Bea, Mattho och Emma i Kollerado :)


Flumeride


före...


under...



och efter ;)


på middag med fam.Wallin :)



tove, amanda, emma och jag ;D


'killen' i skyltfönstret strippar loss x)



picknick med Delice och Emma <3



flummigt värre i flumeride ;)


emma fick sälskap :p


allt gick så oerhört fort :( <3

Det var då lite bilder av min resa. <3

götet för tredje gången

Väskan är långt ifrån full och jag är så gott som klar

Wihooo!
Snart drar vi till Götet!
Är förövrigt tredje gången jag åker dit i år och fjärde gången jag får träffa Dellan<3 Ska bli grymt skoj alltihop - exept Liseberg och stan! Liseberg för att jag är less och det finns typ inget läskigt där längre som man inte behöver köa till i en timme och stan för att jag typ inte har nå pengar kvar -.- Eller jo pengar har jag men inte som jag vill slösa. Dessutom behöver jag absolut ingenting förutom en börs att sätta mina pengar i ;)

Nu blir det att fixa det sista och ja...vi hörs om ett bra tag! :D
beso<3


tårne älv, kallt som attans!


Gothia

Halojsan!

Sticker till Gothia imorn med Dam-junlaget så det blir nog inge mer bloggande.
Ska bli riktigt roligt och jag länktar!!! Fan 4 år sen jag spelade en cup ute sist. Länktar varken till Liseberg eller stan. Jag vill verkligen bara spela boll<3
Vi höres väl om ett tag!
beso<3


från emmas fest ;)
blid från emma

måste bara säga grattis  till Delajsan som kom med på ett landslagsläger! Underbart grym du är!<3

summer

Hejsan!
Ett tag sen nu va?
Har i alla fall hänt en del sen sist.
I lördags var det träningsmatch och efter det så var det fest i Emmas place. Vi hade askalas och lekte lekar och umgicks. Som inlägget innan så blev det en sen kväll, haha.

Har varit hos farfar sen dess och bara haft det härligt och badat i älven, bastat och hann även med en träning eftersom jag missade våran i måndags.

Igår fick Emma sin hemliga present haha. Bio, Sex and the city 2 och sedan en sen middag vid södra hamn. Underbart roligt som vanligt med min favvoflicka! <3

Snart är det träning så jag måste fixa lite saker och börja packa till Gothia. Det närmar sig!
beso<3

söta (:


spelade pictionary (:


haha läskiga carro ;)


singstar :)


älskar stället <3


min maxiboy<3


min emma <3


mysig restaurang :)


emma fick åka - precis som hon ville ;) <3


asKALAS

Vet, klockan är snart kvart i tre, jag bloggar.
Kom nyss hem från Emma efter en hur rolig kväll som helst! Skriver mer sen, men måste även skriva att jag åker iväg till farfar imorn så det blir kanske mer bloggande först på onsdag. Fast då ska vi ju i och för sig till Björn efter "träningsdagen". Aja, blir väl nån dag så håll utkik! Med mig kan man aldrig veta.
ha det bra så länge,
beso<3

haloj sommarbarn

FOTBOLL!

Oj vad livet är härligt toppat med fotboll.
Träning i onsdags, två träningar igår, en ikväll och match imorn. Kan det bli bättre? Kanske inte, men värre om ni fattar vad jag menar... Carro håll dig frisk!!
Tränade först ett pass igår och det var, puh, jobbigt. Käkade sen med laget och efter det hade vi lite teori och sedan en lättare träning.

Ska nu till stan för pappa har bjudit mig och mamma på lunch :)
beso<3

GRATTIS!

Grattis Emma underbaring som kom i på sitt gymnasie - dock i Gottland så jag kommer gråta ihjäl mig. Är sjukt glad för din skull även fast det blir pest och pina för mig...
Nåväl, jag ska inte tänka på det nu, bara ett STORT grattis till älsk <3333


"äger han inte någon tröja?"

Som sagt så blev det inget mer bloggande igår men dagens uppdatering kommer här!

En underbart skön dag med min underbart sköna Emma. Vi spenderade hela för och eftermiddagen i den efterlänktade solen med snack, rabarber, jordgubbar, fotboll och VeckoRevyn. Efter middagen tog vi moppen till coop och handlade Créme fraiche, morötter och chipsdippspulver (?). Sedan blev det in på kundtoaletten, fram med kniven, skalaren och börja skala. Haha fan vad roligt vi hade det. Nu tänker ni säkert "fan vad desperata ungar som måste göra dipp och morötter på toaletten", men vi begav oss faktiskt till stan för att se Eclipse. Innan det så hade vi lite problem med att komma iväg från coop då Emmas nyckel till låset hade gått av ahahah, men det gick iaf.
  Träffade lite folk på bion, bl a Izza och Lina. Filmen var helt klart värd en fyra poängare (då första filmern får en två och andra filmen en trea). Den var väldigt bra och de fick med massvis med roliga kommentarer som jag bara älskade haha. T ex rubriken. Måste nästan hålla med xD Såå snygga är de faktiskt inte.
  Efter bion såg jag och Emma på semifinalen mellan Uraguay och Holland och grillade fullkornspinnbröd i öppna spisen. Mysigt värre!

Har inga bilder annat än när denna fina boll helt plötsligt sprack när jag och Emma satt och läste VR xD


Idag har det väl inte hänt så mycket interessant. Har nyss haft träning och det är så sjukt roligt att äntligen få spela ute. I love it! <3 Dessutom är mitt psyke för löpningen mycket bättre och även det känns sköönt. Och knät blev inte nå svullet idag men är fortfarande lite blå vid ögat. Haha inte vackert >.<

Ska ta och käka något nu efter träningen och sen kanske jag ska bjuda in mig själv till Emma för att se på semin mellan Spanien och Tyskland.
beso<3


inget regn imorn under 'träningsdagen' tack!

I'll tell you just how good it can be

Underbart med sol igen!
Så såklart började dagen med mysig frukost i gräset.

Underbart med träning igen!
En rikitgt rolig sådan, skönt att få springa av sig och i veckan blir det många fler. Det gillas starkt.

Dagen ska spenderas med Emma och kvällen lika så. Blir att fara in till stan och se Eclipse.
Som sagt så ska jag vara med Emma och det är sol så där med blir det inget bloggande mer idag.

beso <3


emma, min emma <3


älskar min kamera! skulle inte kunna tro att det är ett tjockt lager med vatten emellan mig och kameralinsen va?

treeening

Ska snart bege mig till träningen. Var tydligen träning idag även fast de sa igår att det inte var... Aja, glad för det i alla fall. En stor sten föll av mina axlar.

Snart Gothia dessutom så det blir väl lite hårdträning framöver ;)
ska kila nu
beso<3


piteå summergames

Är nu hemma från Piteå och fotbollen. Eller mer fotboll blir det ju men inge mer PSG. Var väl roligt men som sagt så hade jag hellre spenderat tiden på annat håll. Inget jag gjorde för att det var roligt precis.
Det gick inte vår väg i år och det kändes ju lite surt med tanke på att lagen vi mötte inte var så överträffligt bra, men det var bra att det i alla fall var Storfors som vann. Det tycker jag de var värda.

Igår var jag på konfafest hos Delice på Sundet och vi åt, badade, snackade och hade det mysigt <3 Tänkte sova under bar himmel men glädjedödarna - föräldrarna - sabbade våran plan. Det blev att Delice följde med oss hem också sov vi hos Emma. Idag klev vi upp tidigt och åkte till Sundet. Där åt vi frukost - pinnbröd och hvredryck - smaskens! Sedan fiskade vi och hade gött i regnet. Delice fick ett napp men den släppte precis när hon skulle ta upp den på land. En liten brax.
  Tills nu så har jag varit med Emma och sett film.


underbara sommar <3


emma är på hugget efter glassen x) <3


älskade vänner <3


trodde ni verkligen på mig att bilderna inte skulle upp? hahA! :D





vi tre <3

P.S.G 2010

Nu drar jag snart till träningen och sedan blir det PSG imorn. Ska bo på Fårön som vanligt fast nu i en av de större stugorna. Ida och Evve skulle ju bo med oss men det gå ju inte riktigt om man säger så. Sofia ska istället fylla tomrummet som kommer bli i stugan :D

Hoppas vi kan komma någon vart i år. Nu kämpar vi så att det ryker tjejer! :D


2005


2006


2007


2008


2009


2010
?

Hörs efter helgen!
beso<3

svar!

här kommer nu svaren på frågorna ni ställde på min frågestund. Blev inte så många så jag har en frågehelg nu till helgen fram till måndag :) Så fortsätt fråga!


vad har du för sommarplaner? :D<3
svar: Vet inte så mycket ännu men det blir väl fullsmockat som vanligt. Mest fotboll skulle jag tro  ;)

1. Om du var tvungen att välja, aldrig mer få se en liten ponny eller aldrig mer få se en fotboll. Vad skulle du välja? ^^
svar: Hmm, svårt. Att aldrig mer se en lite ponny. Skulle ju kunna se en stor häst ist ;D

2. Har du hittat någon medryttarhäst?
svar: Nej tyvärr :( Söker!!!

3. Ska vi hitta på något någon gång? :o<33 vi har inte setts på evigheter
svar: JAA! Måste ses i sommar! :D <3

RSS 2.0